نقل قول نوشته اصلی توسط omid12 نمایش پست ها
باید ریشه یابی بشه علت ترس
شاید اصلا شما نمیترسید ولی در بچگی همش میگفتن نترس و این به شما القا شده اتفاقا بهتون میخوره پسر اول خانواده باشید
و چون والد گریزی دارید مصر بر این هستید که بترسید
در صورتی که اصلا شما نمیترسید
شما با والدتون بر سر جنگ افتادید
شاید شما کمبود شدید محبت دارید هر وقت می ترسیدید نوازش در یافت میکردید نوازشی که توش قربون صدقه و امنیت و حس حمایت بود الان هم فکر میکنید باید بترسید تا محبت و امنیت در یافت کنید
در حقیقت ترس در اینجا احساس اصیل نیست بلکه مقدمه ای برای بقا که در بچگی دریافت می کردید

شایدم به شما همش والدتون میگفت نترس و این به شما اجازه رو داده تا هر زمانی حق داشته باشید بترسید در هر فشاری ومنتظر یکی مینشینید تا به شما بگه نترس
و این به شما القا شده

به این نتیجه رسیدم بیشتر اسکیزو ها والد گریزی دیدین ادم های لجباززززززززززززززززززززز ییییی هم میشن یا اصلا بیشتر ادمهای لجباز اینطوری میشن

والد حمایتگر خیییییییییییییلی راه داره اول بهتره لفظ باید و دستوری رو حذف کرد در مکالمات روزمره

دو نمونه رو شما نگاه کنید

اتاقتو تمیز کن و الا دیگه دوست ندارم
عزیزم من خیلی بیشتر دوست دارم اگر اتاقتو تمیز کنی

حق نداری بازی کنی تا اتاقتو تمیز بکنی
اگر اتاقتو تمیز کنی خیلی بیشتر باهات بازی میکنم

کدومش بار مثبتش بیشتر و در دل ادم ها مینشینه ؟؟

والد حمایتگر همیشه حامی بلکه برای جذب کودک از محبت بیشتر استفاده میکنه و اصلا تنبیه نداره دستور نداره باز خواست داره
به جای باید از بهتره استفاده میکنه

داری دروغمیگی دندونات مسواک نزدی پاشو دندونات باید مسواک کنیخراب میشه

چرا عزیزم دندونات مسواک نزدی؟
منتظر میمانید تا پاسخ بشنوید
بهتره دندونات مسواک بزنی چون سالم بمونه با لبخند ملیح

کدومش زیبا تر
اگر برای دیگران والد حمایتگر بشید اولین نفری که سود میکنه خود شمایید یعنی شما با خودتون هم اینگونه بر خورد خواهید کرد و کم کم با کودک درونتون دوست میشید و اون حالت سرکش و لجباز میزارید کنار
دومین اتفاقی که برای شما م
ی افته در دل همه جا میگیرید و روابطتون با دیگران عالی میشه چون والد حمایتی با کودک درون افراد ارتباط برقرار میکنه و عشق به وجود میاد
امید جان من از بچگی چیزی جز دعوا و کتک کاری یادم نمیاد همیشه توی خونمون دعوا و جنگ بود
حالا به نظر شما اگر من این رفتار حمایتگرو انجام بدم به نظر من چون خانوادمو میشناسم پرو تر میشن
و من اصلا دیگه نمیتونم حرفمو به کرسی بنشونم
اتفاقا همین الان که زنگ خونه رو زدم مادرم از پشت اف اف داد زد که مگه عقل نداری کلیدتو مگه نبردی
حالا من باید جواب این رفتارو باید با عزیزمو اینا بدم
برعکس من امتحان کردم هرچی با این مردم بد رفتاریشه
خوش رفتاری میبینی و برعکس