با سلام و احترام
دقت کنید اگر واقعا می خواهید اصولی مشکلتون کم بشه و حل بشه باید ریشه مشکل را پیدا کنید با قرص مسکن موقتی حالتون خوب میشه.
اما نکات مهمی که باید مورد توجه قرار بدهید.
1 – یکی از نیازهای قوی و اصلی هر جوانی از جمله شما که در این سنین خودش رو به انواع مختلف نشان می دهد نیاز عاطفی و جنسی هست.
2 – این نیاز صرفا با هماغوشی و همبستری و ازدواج و تخلیه کامل عاطفی و جنسی فروکش می کند.
3 – وقتی اولویت های جوانی به هر دلیل (نگرش، اقتصاد، فرهنگ یا....) از ازدواج به موارد دیگر مثل رفاه، شغل ، تحصیلات و ... به نحوی جابجا می شود که اساسا ازدواج بعد از به دست آمدن همه چیز در فهرست قرار می گیرد و برای آن زمان های دور چندین ساله یا 10 ساله در نظر گرفته می شود، عملا انسداد و بسته شدن مسیر ازدواج در ذهن فرد شکل می گیرد.
حالا یک نیاز فوری با یک سد مواجه می شود.
4 – د راین حالت فرد نیازهایش در اشکال مختلف تظاهر می کند.
- بعضی ها به روش فشار درونی مثل استرس، یا اضطراب یا ... نشان می دهند.
- بعضی به شیوه خود فریبی و یافریب جنس مخالف برای تمتع بردن از مسائل عاطفی و جنسی ، بدون اینکه واقعا ازدواجی وجود داشته باشد اما به بهانه ازدواج از جنس مقابل لذت برده و با او با طمعه کردن ازدواج رابطه را ادامه می دهند.
- بعضی برنامه ریزی می کنند تا زمان ازدواج نیازهای عاطفی و جنسی را به هیجانات سالم در دسترس تبدیل کنند، مثلا متمرکز شدن بر تفریح، علاقمندیها، سرگرمی ها و دوستان هم جنس، ورزش ، سینما، پارک و افزایش سطح توانمندی ها و تخصص ها و تحصیلات و شغل خود .... (که البته این عالی هست اما نباید زمانش خیلی طولانی بشود و در کوتاه مدت جواب می دهد تا به ازدواج ختم شود)
- بعضی نیازهای عاطفی و جنسی خود را از طریق تفریحات ناسالم و همسوی نیاز ارضاء می کنند دیدن فیلمهای نامشروع و ارتباط در فضای مجازی و ......
- و ....
خلاصه اینکه:
شما باید دقیق خود را ارزیابی کنید و راهی صحیح برای ارضاء نیازهای جنسی و عاطفی خود که کمک کننده و آرامش بخش باشد پیدا کنید.
باید ازدواج و این راه اصلی ارضاء نیاز را در اولویت های بالای خود قرار دهید. و سایر برنامه های زندگی را در اولویت های بعدی قرار دهید. و این راه اصلی هست.
اما در فاز بعد باید متوجه شوید که اگر در ناخودآگاه خود در فکر ارتباط با دختران باشید اگر جور نشود استرس واگر جور شود ناآرامی و تنش بلند مدت خواهید داشت









پاسخ با نقل قول

علاقه مندی ها (Bookmarks)