به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 21:28]
    سطح
    71
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    نه من اصلا فکر نکردم شما دائما در حال چک کردن هستید شرایط روحی شما رو هم قضاوت نمیکنم چون در جایگاه شما نیستم ولی دقیقا میدونم در چه شرایطی و چطوری میرید بالای سر همسرتون یا چطوری ابراز ناراحتی میکنید و حال همسرتون رو (در صورتی که بیگناه باشه) درک میکنم!
    اینکه از توضیح دادن فرار میکنه یا متوسل به دروغ میشه یعنی شما دارید زیاده روی میکنید.
    صحبت کردن با دوست و خانواده هم میتونه مشمول حرف خصوصی بشه. اجازه بدین مثال براتون بزنم. یکی از دوستان من سال گذشته جراحی مردونه ای داشت که در این مورد به من چندبار نصفه شب پیام زد و من لازم بود و باید باهاش صحبت میکردم خب مسلما نمیتونستم و نباید این مسئله رو به زنم میگفتم بحث رازداری بود و نمیشد زنم بیاد تو گوشی من پیامهارو بخونه و خانمم ناراحت میشد وقتی من با این دوستم صحبت میکردم و میخواست سر در بیاره من چی کار میکنم. یا مثلا من یک بدهی خیلی سنگین داشتم که نمیخواستم همسرم متوجه بشه و در این مورد نگران بودم و با چند نفر صحبت میکردم و بازم باید مراقب میشدم زنم متوجه نشه بخاطر نگرانی خودش که رقم رو متوجه میشد حتما استرس میگرفت. خب میخوام بگم هر نگفتنی به معنی کار خلاف نیست ذهنتون رو سمت چیزهای بد نبرین.
    احتمال اینکه ایشون با توجه به تجربه اول بچه دار شدنتون، نگرانی در مورد وضع حمل شما داشته باشه و در حال یادگیری باشه رو هم در نظر بگیرید.

شما اگر از در رفاقت و دوستی وارد بشید هم خودتون در این مقطع حساسی که هستید آرامش میگیرید هم این آرامش رو به همسرتون منتقل میکنید که اگر موضوع در حدی باشه که بتونه به شما انتقال بده خودش بیاد بگه. ولی با قهر و تشر و اینکه باید رمز گوشیتو بدی و داری چی کار میکنی و با کی حرف میزنی راه به جایی نمیبرین فقط باعث همین قهر چند روزه و ناراحتی و فاصله گیری میشید. همسرتون هم نباید البته سر این مسائل قهر کنه من خودم خانمم در این حد حساسیت که نشون میده کلا گوشیو میندازم یه ور دیگه که بدونه چیزی از خودش برام مهمتر و واجب تر وجود نداره ولی حالا همسر شما یا بلد نیست یا انقدر اون موضوعی که درگیرش شده حساس و ناراحت کننده ست براش که نمیتونه خیلی خوب شمارو اون لحظه آروم کنه و بهتون اطمینان خاطر بده خبری نیست و باعث ناراحتی و قهرتون میشه. ولی من حرفم کلا اینه قصاص قبل از جنایت نکنید. اگر دست از پا خطا کرد برید روش بنزین بریزید اصلا آتیشش بزنید ولی تا وقتی خطا نکرده و میگید بهش اعتماد دارید و مرد خوبی هست لازم نیست اینجوری تجسس کنید و اگر اجازه بدین یک محدوده و حریمی برای خودش داشته باشه خیلی پیشتون احساس آرامش بیشتری میکنه و این آرامش رو در نهایت به خودتون برمیگردونه.

2. 2 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

میس بیوتی (یکشنبه 26 فروردین 97), ستیلا (چهارشنبه 15 فروردین 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)