افرین بر شما که رفیق هم دیگر هم هستید .
این نکته خیلی خوبیه.
خیلی از دوستام و هم چنین اینجا تو همدردی دیدم زمان بارداری اول از طرف یکی از زوجین کوتاهی و یا ناراحتی پیش میاد یا سطح توقع یکی بالا میره یا یکی کمبودی احساس میکنه که عمده این اتفاقات بر میگرده به عدم مهارت مدیریت شرایط جدید( بارداری) همین شرایط میتونه برای دوران تولد بچه هم پیش بیاد چون اون موقع هم شرایط جدیدتری وجود داره که تا حالا زوجین تجربه نکردند. حتی حساسیت ها بالاتره چون فشار خانواده ها هم هست.
چندتا نکته مثبتی که وجود داره اینه که هر دو شما اهل درک مسایل هستین و از طرفی رفیق همید.
باید دو تایی با هم این شرایط رو به نفع خودتون تغییر بدین و شرایط خوبی رو در کنار هم تجربه کنید.
مثال: اگر دوست شما معتاد بشه چه کار میکنید؟ ناراحت میشید و ترکش میکنید و یا محکم پشتش می ایستید و کنارش میمونید؟ ( این مثال رو زدم که منتهاش رو بگم)
رفاقت تو زندگی هم همینطوره. یعنی اگر شرایط به ضرر یکی تغییر کرد خودشو کنار نکشه بلکه بره به سمت رفیقش ( همسرش) . فقط کمی مهارت میخواد که مطمینم شما میتونید.
-----------------
حساسیت خودتون رو کم کنید
رفاقت کنید
با محبت وارد ذهنش بشید
اهداف عالیه برای شخص خودتون و بعد زندگی متاهلی تون در نظر بگیرید.
________________








علاقه مندی ها (Bookmarks)