سلام
همسرتون تنوع طلبی جنسی دارن دیگه واضحتر از این چیزی نیست.
ربطی به بد بودن و کافی نبودن شما نداره سه ماه اول ازدواج وقت خیلی کمیه برای اینکه مردی از همسرش سیر بشه یا عروس کافی نباشه براش! سه ماه زمان کمیه مردونگیش هم تهدید شده باشه مگر اینکه اتفاق خاصی در این بازه کوتاه افتاده باشه و هنوزم حل نشده که اگر مسئله ای بوده بگین. تازه این زمانیه که شما متوجه شدین معلوم نیست از کی در رابطه بوده میفرمایید از قبل ازدواج هم همینطور بوده دیگه! مشکل از اختلال ایشونه نه شما یا باید برن دکتر این تنوع طلبی رو به کمک هم درمان کنین یا شما همینطوری که این ده سال حرص خوردین باقی راه رو هم بسوزین بسازین یا طلاق بگیرین و برای دخترتون در آینده الگوی مناسبی از یک زن مستقل که زیر هر خواری و ذلتی نرفته بسازید.
من این نظر رو قبول ندارم که به کسی که خیانت کرده و حالا خودش هم خبر داره که خیانتش رو شده باید بیشتر محبت کرد یا سرویس داد تا به راه بیاد. اگر خبر نداشته باشه که شما میدونین شاید محبت بیشتر بتونه روش کمک کننده ای باشه (اونم در مورد کسی که عادت نکرده به خیانت و مثلا یکی دو بار لغزش در اثر بی توجهی همسرش داشته) ولی وقتی فهمیده دستش رو شده این محبت و سرویس دادن و صبوری بیشتر زن فقط حامل این پیامه براش که هر کاری بکنی خواستنی هستی و از اونجایی که شرم و حیایی هم دیگه در این مورد جلوی شما نداره پس میره بازم بیشتر از قبل جولان میده. همین که نوشتین اخلاقش روز به روز بدتر شده هم همین جولانیه که میگم. ترسی نداره دیگه بدترین ترس من نوعی که دست بزن دارم اینه که زنم رو دوباره بزنم و از دستش بدم بدترین ترس یک مرد فریب کار هم اینه که زنش خیانت و فریب دوباره شو بفهمه و بره! وقتی زن فهمید و نرفت و سازش کرد یعنی مجوز داده که بازم خیانت ببینه. همسر شما دیگه ترسی از این بابت نداره چون واکنش سختی از شما در این مورد طی ده سال ندیده و با سال ها مدارا و صبوری ای که کردین در این مورد وقیح تر هم شده.
این راه برای شماست که ببینید میتونید با جدایی کنار بیاید یا نه به درد همسرتون که قصد جدایی نداره نمیخوره چرا باید باهاش موافقت کنه؟
اگر میخواید خیلی نرم و ملایم پیشنهادی به همسرتون بدین که اونم موافقت کنه باید نفع اونم در نظر بگیرید جدا کردن زندگی چه نفعی برای همسرتون داره جز اینکه از دخترش و خدمات شما محروم میشه و از نظر اجتماعی هم ازش میپرسن چی کار کردی زنت ولت کرده؟
به نظر من اقدامات فعلی شما هم (این طلاق عاطفی ای که گرفتین به علاوه واکنش جدی نشون ندادنتون به خیانت ها و صبوریتون در این مورد) به ضرر کامل برای شما و به نفع کامل برای همسرتون داره پیش میره. هم دارین باهاش در آرامش زندگی میکنید و به دیگران داره وجهه یک مرد خانواده دار و خوب رو نشون میده و آبروی اجتماعیش حفظ شده هم داره دختربازی ها و کارهای نادرستشو ادامه میده. دیگه چی بهتر از این برای یک مرد هوسران؟
همسر شما قصد جدایی نداره و دلیلی هم با این وضعیت برای جدایی از شما نداره. حرف شما برای جدایی رو جدی نمیگیره. منم اگر زنم برام شام درست کنه بعد موقع شام بگه بریم طلاق توافقی بگیریم بهش میخندم میگم باشه فردا بریم طلاقت بدم!
عنوان تاپیکتون نوشتین چطوری همسرم رو راضی به جدایی کنم شما تا زمانی خودتون هنوز مطمئن نیستید و میترسید نتونید کنار بیاید نمیتونید که همسرتون که اصلا نمیخواد جدا بشه رو راضی کنید یا به فکر و تکاپویی بندازید.
اگر زمانی مطمئن شدید قصد جدایی دارید به نظر من اینکارو بکنید:
مدرک جمع کنید مدرکتون هم باید معتبر باشه در حد چند تا پیام و ایمیل مثلا به دردتون نمیخوره دادگاه بخاطر چندتا پیام جنسی نمیاد طلاق شمارو که بچه هم دارین بگیره!
شما نیاز به مدرک مستدل از خیانت های جنسی همسرتون برای طلاق دارین. به نظر من برای اینکار از یک وکیل خیلی خبره کمک بگیرید. بعد از اینکه مدارک لازم رو جمع آوری کردین همسرتون رو با در دست داشتن مدارک میتونید "مجبور کنید" به طلاق توافقی و احتمالا چون تو وزارت خونه هم شغل مهمی داره برای حفظ آبروش هم که شده مجبور میشه و میاد طلاقتون میده. یا اگر خیلی بهتون علاقه داشته باشه واقعا پشیمون میشه و دنبال درمان مشکلش میره (که بعید میدونم کسی که حداقل ده سال گرفتار این مسئله ست و یه جورایی معتاد روابط متعدد شده بتونه به سادگی ترک کنه)
به نظر من روش های خیلی نرم و سازشکارانه شما با همسری که دارین نتیجه ای نمیده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)