ممنونم سحر جان
سحر جان جواب سوالاتتون را در زیر نوشتم.
1.بله عزیزم زمان نامزدی ما ایشون با خانم دیگه ای رابطه احساسی داشتن که هر بار من میفهمیدم به دروغ میگفتن رابطه را تموم کردند. متاسفانه من اونموقع سن کمی داشتم و فکر میکردم که بعد از ازدواج درست میشه
2.بله دقیقا سه ماه بعد از ازدواجمون فهمیدم که با دو نفر همزمان دوست شده اند. بعد از اینکه من فهمیدم و یک ماه التماس کرد که ببخشمش دو ماه بعد از اون میخواست یک خانمی را بیاره خونه وقتی من نبودم
3.نه اتفاقا ما هیچوقت از این خرجها نداشتیم. مدیریت مالی زندگیمون دست همسرم بود که وجدانا هم خوب مدیریت میکردند. حتی زمانهایی بود که درامدشون خیلی کم شده بود ولی جایی کم نمی اوردیم.
منظور من این بود که قبلا اگر پولی را به عنوان خرجی میدادند خیلی پیگیر نبودن که چی شد یعنی ممکن بود تو فاصله کوتاه از همسرم خرجی بگیرم و چیزی نپرسند ولی اخیرا خیلی سختگیری میکردند
4.رابطمون خوبه . مشکل خاصی با هم نداریم.
5.
عیوب فردی خیلی دارم سحر جان. مثلا اینکه از نظر همسرم من خودرایم. تو تصمیم گیری ها نظر همسرم را نمیپرسم. زودرنجم. در کارهای شخصی همسرم مثل لباس خریدن دخالت میکنم.البته یه مقدار هم عصبی هستم که بخاطر کارهای همسرم تشدید شده ولی خیلی کنترل شده است.
ِ
سحر جان باور کن من همش دعا میکنم همسرم بخاطر عیبهای من دست به این خیانتها زده باشه که حداقل قابل جبران باشد.
ولی من همسرم را از سن کم میشناسم متاسفانه این تمایل به ارتباط با خانمها در ذات همسرمه که حتی قبل از ازدواج با من هم وجود داشته و عیوب من فقط بهانه ای بوده برای همسرم که این کارها را انجام بدهد.
اقای یه دوست ممنون که نظر دادید
من با همسرم درباره طلاق توافقی صحبت کردم بارها تاکید کردم که فقط حضانت و ولایت مادام العمر دخترمون را میخوام نه هیچ چیز دیگه ای. پس از ترس مهریه نیست که راضی به جدایی نمیشود.
در مورد اجرا گذاشتن مهریه هم همونطور که فرمودید خیلی کم اثره فوقش اینه که مهریه را میدهند ولی طلاق نمیدهند .
ولی درباره تهدید به ابروریزی. من هر چیزی که فهمیدم از روی اس ام اس و تلگرام و ایمیل بوده که اونها را هم بعد از اینکه من فهمیدم پاک کرده.
البته درسته که من دیگه هیچ علاقه ای به همسرم ندارم ولی این اقا هنوز پدر دختر من است. چطور میتوانم اینجور ابروی پدر دخترم را ببرم.اون به من و دخترم بد کرد منم باید به اون و دخترمون بد کنم. این کار دور از انصافه.
همسرم نمیخواد منو طلاق بده چون میدونه کارهاش اشتباه است. میدونه دخترش را ازدست میده. میدونه بالاخره بقیه میفهمن چرا زنش ازش جدا شده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)