سلام
من حواسم به اینور نبود. ممنون خانم فکور یادآوری کردین.
خانم پاییزه خیلی شرمنده م ناراحتتون کردم همچین قصدی نداشتم اصلا. چه احساسات پاک و قلب های بزرگی دارین همگی. جالب بود برام انقدرم متفاوته نظرات خانمها یکی خیلی خندیده یکی گریه کرده یکی جذاب بوده براش منتظر بوده ببینه من چی جواب میدم یکی آموزنده بوده. چقدر متفاوته نگاه آدم ها با هم
چیز خاصی نگفته بودم که گریه تون گرفت خانم پاییزه. میدونستم اینجوری باعث ناراحتی یه نفر میشم اصلا اون یک سوالو جواب نمیدادم
نه من رمانی که میگین رو نخوندم ولی یدونه رمان تو زندگیم خوندم اونم خیلی سال پیش تو نوجوونی تو اتوبوس یکی بهم داد اسمش خرمگس بود انقدر برام جذاب بود در حال حرکت و زیر نور کم خوندمش داستانش با روحیه استقلال و مبارزه طلبی من خیلی جور بود. دوست داشتم بعدا بازم یه داستان خوب بخونم یا حتی همونو دوباره بخونم ولی دیگه موقعیت و فرصتش نشد.
ممنونم خانم فکور و صبا خانم نمیدونین چقدر حرفاتون برای من بار مثبت و انرژی بخشی داشت
من این مدت پیش خودم اینجوری حس کردم که زن ها احساساتی خیلی وسیع به اندازه اقیانوس ولی با عمق کم و سطحی دارن و عشق و دوست داشتنشون خیلی غیرقابل اعتماد هست که با یه دعوا میتونن بگن دیگه من بدبختم و نمیخوامش. فکرشم که نمیتونم بخونم که به مهریه و طلاق فکر کرده یا نه. ولی اینایی که میگین خیلی خوبه خیلی امیدوارکننده ست
امیدوارم همینطور باشه که شما میگین. اگه مطمئن باشم جدی نبوده حرفاش و با من احساس خوبی داره و از سر ناچاری نمونده خب واقعا خیالم راحت میشه و بار سنگینی از روم برداشته میشه
ممنونم از صحبت های خیلی خوبتون
چشم خانم تولد آرزو درجه شو کم میکنم
من دنبال انتقام نیستم دیگه میخواستم انتقام بگیرم باید همون بیست سال پیش یه کاری میکردم که یه فایده ای داشت نه الان.
بچگی خیلی فکر کشتنشو داشتم یه دفعه م سیزده سالگی اسلحه تهیه کردم اینکارو بکنم ولی اون موقع هم قصدم انتقام گیری برای خودم یا مادرم نبود بخاطر حفظ جون برادرم فکر میکردم راهی دیگه نیست میخواستم بکشمش.
- - - Updated - - -
از اون نظر پرسیدین! هفته ای هفت بار آهنگ گوش میدم میگه صدای تیشه فرهام ولی بازم سوال شمارو خوندم یادم نبود فرهاد همونی بوده که تیشه داشته کوه میکنده رفتم داستانشو خوندم ببینم اصلا چه خبره. نتیجه م که برام اصل کاره دیگه درست میفرمایید
کاش خانم منم منو اینجوری میدید که کوه کندم براش. خودم بگم که فایده نداره.
ممنون از توضیحتون
ولی صبا خانم من که فقط از بین صندلی داغ ها برای شمارو رسیدم بخونم به نظرم اینجوری اومد که شخصیت شما خیلی برای الگو بودن برای دخترها مناسبه
از کلمه الگو خوشتون نمیاد میشه گفت شما برای دخترا میتونین خیلی نمونه باشین
برای منم که البته منتور بودین همیشه
- - - Updated - - -
در مورد روح و وصیت نامه و اینا هم من داشتم شوخی میکردم معلوم نبود واقعا؟ حتما باید از این شکلک های جلف که داره از خنده هلیکوپتر میزنه میذاشتم؟
توقع نداشتین که من اینجا وصیت نامه واقعی مینوشتم؟! یه سری سوالات خود سوال بار طنز داشت باید همونجوری جواب میدادم مثل وصیت نامه یه چیزهایی هم مستقیم نمیخواستم از چیزی نام ببرم مثل خواننده مورد علاقه ت کیه که الان یکیشونو لو دادم البته
یه جوری روح خبیث رو جدی گرفتین به خودم شک کردم نکنه من فقط چشم بصیرت ندارم بقیه هفته ای چندتا از این ارواح خبیثه در سطح شهر در حال تردد میبینین!؟
حالا خانم گیسو کمند مزدمون رو کی میدین تا پنج صبح به اصرار آوردینمون اینجا بیل زدیم جواب سوال دادیم و تازه برای یه سری مفرح و جالب هم بودیم؟
(دو خط آخر مزاح بود اینم برندارین برداشت جدی کنین)

علاقه مندی ها (Bookmarks)