به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 108
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 مهر 98 [ 22:23]
    سطح
    26
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    سلام ممنونم از پیامتون، بی درنگ من به دلیل علاقه به زندگی که براش زحمت کشیدم بی گدار به آب نمیزنم،
    در مورد تحلیل پیامک خانمم بسیار سپاس گذارم. اما یه چیزی بگم نمیدانم چرا شما میگین شخصیت شما احتمالا شکاکه!! ببینید من همیشه گفتم از گفتگو استقبال میکنم ولی به تمام مقدسات قسم خانم گرامی ایشون منو بلاک کردند و خونوادش به ما تعدی کردند! هیچ پیام روشنی جهت صلح و صفا و آشتی نشان داده نشد! این وسط هم یه عده حرف ببر بیار هایی هم به اختلاف و تفاوت های خانوادگی دامن زدند!به نظر و عقیده من هزار درصد در مواردی که زن و شوهر به مشکل میخورند دو طرف ایرادهایی داشته و دارند ولی از اون مهمتر عزم و اراده برای برطرف کردن مشکلاتی هست
    که باید اول اعلام شود چه هستند و بعد راه های صحیح و مناسب را امتحان کرد تا آنها برطرف شوند! چندین بار گفتم متاسفانه ایشون به شدت لجباز و درونگرا هستند که البته از شلوغی و رفت و آمد زیاد به خصوص خانواده خودش لذت میبره! چند وقت پیش کاربر عزیزی گفته بود درونگرا بودن ایشون با وجود رفت و آمد زیاد منتفی هستش در صورتی که اینها ارتباط مستقیمی ندارند! چرا که ایشون مسائل روحی و روانی _ عاطفی خود نسبت به همسر را نشون نمیده به عبارت دیگر سرد مزاج هستش و ربطی به رفت و آمد با خانواده اش نداره!من از انتقاد بی نهایت استقبال میکنم و از مشورت بیشتر از آن! باورتون نمیشه حتی گفتم بیا بریم مشاوره( اینو هم به واسطه گفته بودم و هم خودم به صورت پیامک) ولی در جواب گفته شد که من مگر دیوانه هستم برم مشاوره!؟ در مورد شایعه هم با شما موافقم به چند دلیل: اصلا نمیخوام بر اساس شایعه تفکر کنم و بر اسای شایعه
    راهکار پیدا کنم!؟ دوم ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه! سوم مدرک و سندی وجود نداره و افرادی که یعنی آشنا هستند و تحریک میکنند ممکن است سر حرف خود نمانند و به قول معروف چپ کنند! در مورد راهکارهای آخر پستتون من هم همین رویه را در پیش گرفتم. مدتهاس هیچ اقدامی عجولانه ای نکردم.
    در پایان مجدد از شما تشکر میکنم و معذرت می‌خواهم اگر انتقاد کردم.
    در پایان منم برای خودم آرزو میکنم که خانم دست از بچه بازی و لجاجت برداره و راه گفتگو و منطق را پیش بگیره، مطمئنا من در وهله اول نیت خیر و تلاش برای آشتی با خانمم را دارم ولی اگر قانع بشم که بی فایدس با قضا و قدر نمیشه جنگ کرد!!!
    از همه دوستان عزیز تشکر میکنم که به من راهکار و ایده میدهید و به حرفهام گوش میدهید.
    ویرایش توسط تیام2012 : جمعه 11 اسفند 96 در ساعت 17:07

2. کاربر روبرو از پست مفید تیام2012 تشکرکرده است .

maadar (یکشنبه 13 اسفند 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 31 خرداد 97 [ 02:27]
    سطح
    18
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    189

تشکرشده 84 در 37 پست

Array
    درود...
    تیام عزیز من شناختی از شخصیتتون ندارم و نمیدونم رابطه تون با همسرتون از چه جنسی بوده ولی با خوندن مشکلتون و اظهار بی اطلاعیتون از اون مشکل عمده ای که خانمتون رو در این حد دلزده کرده باید خدمتتون عرض کنم شما از دید خانمتون مشکلات عمده ای دارین که از نظر خودتون طبیعی هست و قطعا بابتش از خانمتون در طی این سالها انتقاد و گوشزد شنیدید ولی چون برای خودتون یک امر عادی قلمدادشده در ذهنتون نمونده و هنوز درگیر این مسئله هستین که شما که بی تقصیر بودین یا حداقل اونقدر نبوده که این تاوانش باشه.
    من هم با همسرم مشکلاتی داشتم که ایشون کاملا بی توجه بودن به مسائلی که از طرف ایشون روی اعصابم بودبارها با زبان نرم وبارها با کنایه بارها با گلایه یادآوری کردم ولی اصلا متوجه نبود،الان که در آستانه جدا شدن هستم دلم شده یک تکه یخ که خصوصا نسبت به ایشون ذره ای عاطفه و مهربانی درش وجود نداره و فقط به فکر رهایی هستم که تموم بشه.
    لطفا وقتی باهاش ارتباطی گرفتین سعی در قانع کردن و اظهار پشیمانی بابت چیزی که موجب رنجش همسرتون شده وتا حالا هم بهش پی نبردین نباشین که قطعا خانمتونو عصبانی تر خواهد کرد.فقط گوش بدین واقعا هم بشنوین و نگید نه اینجور نبوده اشتباه برداشت کردی منظورم اون نبوده که خسته تر و دورتر خواهد شد فقط گوش بدین وبهش فکر کنید.
    نمیدونم از تاپیکتون حس بالا رو گرفتم وشاید هم دارم فرافکنی میکنم ولی اون سکوت اون دور شدن اون خشم رو تجربه کردم خودم به نوعی.امیدوارم شما عاقبت بخیر بشین و این قضیه هرجور که به نفع هر دوتاتون هست تموم بشه دوست عزیز.

4. کاربر روبرو از پست مفید mastanehh تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تیام2012 نمایش پست ها
    چیزی بگم نمیدانم چرا شما از چند پست قبل سعی دارین یا منو مقصر اصلی اعلام بکنید یا مثلا میگین شخصیت شما احتمالا شکاک! بعد هم منو به آرامش دعوت می کنید! ببینید من همیشه گفتم از گفتگو استقبال میکنم ولی به تمام مقدساتت قسم خانم گرامی ایشون منو بلاک کردند و خونوادش به ما تعدی کردند! هیچ پیام روشنی جهت صلح و صفا و آشتی نشان داده نشد! به نظر من هزار درصد در مواردی که زن و شوهر به مشکل میخورند دو طرف ایرادهایی داشته و دارند ولی از اون مهمتر عزم و اراده برای برطرف کردن مشکلاتی هست
    سلام
    رفت و آمد پیاپی و اصلاحا بالا، پایین پریدن همیشه نشانه ی بی گناهی نیست. گاهی همین کارا ما رو در اذهان دیگران مقصر جلوه میده. انقدر میایم و میریم و میگیم که به دیگران تلقین میکنیم و اونها لابه لای جملات و رفتارهای ما دنبال علت میگردن و از طرف مقابل غافل میشن.
    شاید یکی از عللی که بنده مباحث روانشناسی رو مدت ها کنار گذاشتم این بود افراد فقط میخواستن حرف بزنن و نیومده بودن که بشون و بکار ببندن.آنچه که با ذهنشون همخوانی بیشتری داشت میپذیرفتن و آنچه که نهی میکرد رو زیر چشمی رد میکردن.
    من گفتم تماس نگیرین تا فرصتی باشه و بطرف شما بیان ، قبل از هر کسی... و اما شما چند تا کار این وسط انجام دادین که این تماس گرفتن اونچیزی نبود که انتظارشو داشتین.
    چه بسا اگر همینم گوش نمیکردین و مدام پی میگرفتین از این هم بدتر میشد.
    من کسی رو به طلاق و گسستگی سوق نمیدیم اما کسی رو هم به ادامه ی یک تلخی سفارش نمیکنم.
    ماشینی رو در خیابان نشان دادند که تصادف کرده بود و از بین رفته بود اما همچنان در جاده رانندگی میکرد... در پایین تصویر نوشتند وقتی همه چیز تموم شده و تو نمیخوای قبول کنی.
    جمله ی جالبی بود.
    خیلی از زوجها بحث و اختلاف دارن اما هر بحث و اختلافی درجه ای داره.
    بعضی مردان و زنان این بحث ها به محیط چهار دیواریشون خلاصه میشه.
    بعضیا به خانواده و اقوام
    بعضی ها به خیانت
    بعضی به خشونت و درگیری و قتل
    و برخی به خانه گریزی...
    برای همه ی اینها نمیشه یک نسخه پیچید.
    کسانی که از آمدن، مشورت کردن، مشاوره و ... سر باز میزنن عمدتا بی منطق و مقصر هستن و برای فرار از این اتفاقات به هر دری میزنن.
    آنجه که امروز بر شما هویداست یک رفتار نادرست و گفتاری بی منطق هست.
    شما با توجه به واقعیات تصمیم بگیرید نه با توجه به حدسیات.
    امروز خانومتون میان واتس آپ و شما حس میکنین پرنده ای سبکبالین .. در حالی که خانم دوست شما در منزلش در حال شام پختن برای همسرش هست.
    شما متأسفانه با عباراتی نظیر نمیخوام زندگیمو خراب کنم، نمیخوام بی گدار به آب بزنم و غیره... دارین خودتونو گول میزنین و هر بار منتظر یک علامتین.
    همیشه همین رو در کامنت های شما میبینم و هر بار از قبل دست خالی تر.
    البته وابستگی از نظر عاطفی رو نمیشه انکار کرد اما مرگ یکبارو شیون یکبار.
    من در جملاتم در صفحات قبل بخاطر شما فرمودم گیرش بدین در حالی که تفاوتی نمیکنه وگرنه چه عیب داره آدم به خواسته ی همسرش احترام بگذاره!
    بنده دیگه به تاپیک شما نمیام اما آرزو میکنم بهتر خوبی در پیش داشته باشین و سال جدید برای شما سال نیکویی باشه. خدانگهدار

ویرایش توسط sahar.66 : جمعه 11 اسفند 96 در ساعت 17:29

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 21:59]
    سطح
    20
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 56 در 43 پست

Array
    سلام آقای تیام ،
    نمی تونید پیغام بدید کسی که منزجر هست یا مصمم برای طلاق میاد مهریه شو می بخشه و میره، بفرمایید اگر ایشون درخواست طلاق دارند وکیل بگیرند مهریه رو ببخشند و تمام و گر نه شما هیچ اقدامی نخواهید کرد. بعضی هم مثل خانم شما واقعا لجباز هستند و دنبال تماشای دست و پا زدن شما. تلاش شما در جهت حفظ زندگی تون فقط سکوت هست . درخواست طلاق پیام دادند ..... یک کلمه بنویسید کسی که طلاق میخواد میره مهریه رو می بخشه و بعد هم توافقی طلاق میگیرید نصف روز . تمام. هزاران زن خواستند طلاق بگیرند همین کار رو کردند .خاطر خواه شدند خب باید مهریه بگذرند تا به عشق شون برسند . شما بیشتر به نظر میاد یا بقیه رو سر کار گذاشتید یا واقعا سر کار هستید .

7. کاربر روبرو از پست مفید رهاوتنها تشکرکرده است .

sahar.66 (جمعه 11 اسفند 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    سلام و درود خدمت همه سروران گرامی
    شرمنده از اینکه همه شما را هم به زحمت انداختم و باعث شدم وقت مفیدتون گرفته شود. همه شما حق دارین. از مستانه خانم گرفته تا رها خانم وسحر خانم. در
    مورد بعضی چیزها نمیدونم چی بگم چون متحیر موندم ولی راه صبر را پیشه گرفتم. تو وضعیتی هستم آشفته که تکلیف هیچ کس معلوم نیست! از یه طرف سکوت و از یه طرف انتظار
    و مشخص شدندتکلیف! ولی تا الان که من صبر کردم انشالله در ادامه هم صبر میکنم. متاسفانه انگار من سر کارگذاشته شدم نه خدایی نکرده چیز دیگه! مطمئنا به جدایی و طلاق به دلایل ناخوشایند و اصرار طرف مقابل اگر باشه

بعضی موارد در نظر گرفته میشوند.

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 04 دی 02 [ 13:45]
    سطح
    86
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 484
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    269

تشکرشده 1,106 در 598 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تیام2012 نمایش پست ها
    سلام و درود خدمت همه سروران گرامی
    شرمنده از اینکه همه شما را هم به زحمت انداختم و باعث شدم وقت مفیدتون گرفته شود. همه شما حق دارین. از مستانه خانم گرفته تا رها خانم وسحر خانم. در
    مورد بعضی چیزها نمیدونم چی بگم چون متحیر موندم ولی راه صبر را پیشه گرفتم. تو وضعیتی هستم آشفته که تکلیف هیچ کس معلوم نیست! از یه طرف سکوت و از یه طرف انتظار
    و مشخص شدندتکلیف! ولی تا الان که من صبر کردم انشالله در ادامه هم صبر میکنم. متاسفانه انگار من سر کارگذاشته شدم نه خدایی نکرده چیز دیگه! مطمئنا به جدایی و طلاق به دلایل ناخوشایند و اصرار طرف مقابل اگر باشه

بعضی موارد در نظر گرفته میشوند.
    تا حالا در باره ی پیش نویس پایان باز مطلبی شنیدید؟؟
    این روند تحت تاثیر دو رانه #دیگران_را_راضی_نگه_دار و #کامل_باش در درون فرد به جریان می‌افتد و بدین شکل که او نمی داند پس از اینکه زندگی را به نقطه‌ای رساند، چه کاری انجام دهد.
    پس از ایجاد رابطه و ازدواج پس از آن برنامه‌ای ندارد و پیشروی او در زمینه عشقی و ارتباطی همان جا متوقف می شود.

از آنجایی که رانه های رایج در این روند پیش‌نویسی «دیگران را راضی نگه دار» و «کامل باش» هستند، باید دقت کرد که گاهی فرد برای راضی نگه داشتن دیگران است که هدفی را تعیین می‌کند و پس از اینکه تایید دیگران را گرفت؛ انگیزه درونی برای ادامه پیشبرد آنچه انجام داده است را ندارد و گاهی هم «کامل باش» باعث می شود که فرد از این فکر که مبادا بی نقص نباشد، از ادامه راه باز می‌ماند.

شما تصمیمتون بگیرید حتی اگر ان تکلیف را مشخص نکرد شما به صورت بالغانه رفتار کنید و تصمیمتون برای ادامه یا جدایی بگیرید
    و به ایشون اعلام کن
    ید

برای تغییر، باید در نظر بگیریم که خودمان چگونه هدفی را در درونمان تعیین می‌کنیم و به جای صرفا جلب رضایت دیگران، به رضایت خود نیز بپردازیم و آگاه باشیم که بی نقص بودن، در عمل اتفاق نمی افتد و باید در ضمن انجام امور و طی مسیر، نقایص را برطرف کرد.
    ایجاد یک قرارداد مثبت، با هدفی تعیین شده و پیش رونده برای مراحل بعدی نیز، در این در خروج از این روند پیش نویسی موثر است.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    [QUOTE=sahar.66;442029]سلام
    رفت و آمد پیاپی و اصلاحا بالا، پایین پریدن همیشه نشانه ی بی گناهی نیست. گاهی همین کارا ما رو در اذهان دیگران مقصر جلوه میده. انقدر میایم و میریم و میگیم که به دیگران تلقین میکنیم و اونها لابه لای جملات و رفتارهای ما دنبال علت میگردن و از طرف مقابل غافل میشن.
    شاید یکی از عللی که بنده مباحث روانشناسی رو مدت ها کنار گذاشتم این بود افراد فقط میخواستن حرف بزنن و نیومده بودن که بشون و بکار ببندن.آنچه که با ذهنشون همخوانی بیشتری داشت میپذیرفتن و آنچه که نهی میکرد رو زیر چشمی رد میکردن.
    من گفتم تماس نگیرین تا فرصتی باشه و بطرف شما بیان ، قبل از هر کسی... و اما شما چند تا کار این وسط انجام دادین که این تماس گرفتن اونچیزی نبود که انتظارشو داشتین.
    چه بسا اگر همینم گوش نمیکردین و مدام پی میگرفتین از این هم بدتر میشد.
    من کسی رو به طلاق و گسستگی سوق نمیدیم اما کسی رو هم به ادامه ی یک تلخی سفارش نمیکنم.
    ماشینی رو در خیابان نشان دادند که تصادف کرده بود و از بین رفته بود اما همچنان در جاده رانندگی میکرد... در پایین تصویر نوشتند وقتی همه چیز تموم شده و تو نمیخوای قبول کنی.
    جمله ی جالبی بود.
    خیلی از زوجها بحث و اختلاف دارن اما هر بحث و اختلافی درجه ای داره.
    بعضی مردان و زنان این بحث ها به محیط چهار دیواریشون خلاصه میشه.
    بعضیا به خانواده و اقوام
    بعضی ها به خیانت
    بعضی به خشونت و درگیری و قتل
    و برخی به خانه گریزی...
    برای همه ی اینها نمیشه یک نسخه پیچید.
    کسانی که از آمدن، مشورت کردن، مشاوره و ... سر باز میزنن عمدتا بی منطق و مقصر هستن و برای فرار از این اتفاقات به هر دری میزنن.
    آنجه که امروز بر شما هویداست یک رفتار نادرست و گفتاری بی منطق هست.
    شما با توجه به واقعیات تصمیم بگیرید نه با توجه به حدسیات.
    امروز خانومتون میان واتس آپ و شما حس میکنین پرنده ای سبکبالین .. در حالی که خانم دوست شما در منزلش در حال شام پختن برای همسرش هست.
    شما متأسفانه با عباراتی نظیر نمیخوام زندگیمو خراب کنم، نمیخوام بی گدار به آب بزنم و غیره... دارین خودتونو گول میزنین و هر بار منتظر یک علامتین.
    همیشه همین رو در کامنت های شما میبینم و هر بار از قبل دست خالی تر.
    البته وابستگی از نظر عاطفی رو نمیشه انکار کرد اما مرگ یکبارو شیون یکبار.
    من در جملاتم در صفحات قبل بخاطر شما فرمودم گیرش بدین در حالی که تفاوتی نمیکنه وگرنه چه عیب داره آدم به خواسته ی همسرش احترام بگذاره!
    بنده دیگه به تاپیک شما نمیام اما آرزو میکنم بهتر خوبی در پیش داشته باشین و سال جدید برای شما سال نیکویی باشه. خدانگهدار

سلام سحر خانم
    سپاس و قدردانی میکنم از تمامی نصیحت ها و راهکارهایی که زحمت کشیدین و به من گفتین. من نمیدونم شما از چه چیز ناراحت شدین ؟ این متن را من در پاسخ به پستی از شما نگفته بودم بلکه کاربر عزیزی در صفحه قبل اشاره به موضوع شک و شکاکیت داشتند که بنظرم بی ربط میومد(کاش من همچین خصلتی داشتم و تو تنهایی خودم میگفتم به همین دلیل که خانمم تصمیم جدایی داره) ان کاربر یهویی و بی مقدمه و بی تست از من به من گفته بود شخصیت شکاک دارم !!!! البته در قسمت های مختلف پست خودشون راهکارهای بسیار مناسب و تحلیل های مفیدی داشتند . حالا نمیدنم چی شد که پستی که از طرف من ارسال شده چگونه برای شما اومده؟؟؟!! شاید اشتباهی شده باشه!!! در هر صورت اگر شما ناراحت شدی من عذرخواهی میکنم و از مشورت ها و پیشنهادات شما اتفاقا استقبال میکنم. همین توصیه و مشورت شما بود که در سکوت مطلق من باعث شد ایشون پیامک بزنند هر چند تلخ و سخت و گزنده!! شما از معدود کسانی بودی که از روز اول صادقانه مشورت دادین و من بی نهایت سپاس گذارم و امیدوارم راهکارها و مشورت های شما قطع نشه! در عوض آرزو میکنم خداوند نعمت های سلامتی و عاقبت بخیری و شادی را برای شما بیشتر و بیشتر به ارمغان بیاره.
    ارادتمند - تیام

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط رهاوتنها نمایش پست ها
    سلام آقای تیام ،
    نمی تونید پیغام بدید کسی که منزجر هست یا مصمم برای طلاق میاد مهریه شو می بخشه و میره، بفرمایید اگر ایشون درخواست طلاق دارند وکیل بگیرند مهریه رو ببخشند و تمام و گر نه شما هیچ اقدامی نخواهید کرد. بعضی هم مثل خانم شما واقعا لجباز هستند و دنبال تماشای دست و پا زدن شما. تلاش شما در جهت حفظ زندگی تون فقط سکوت هست . درخواست طلاق پیام دادند ..... یک کلمه بنویسید کسی که طلاق میخواد میره مهریه رو می بخشه و بعد هم توافقی طلاق میگیرید نصف روز . تمام. هزاران زن خواستند طلاق بگیرند همین کار رو کردند .خاطر خواه شدند خب باید مهریه بگذرند تا به عشق شون برسند . شما بیشتر به نظر میاد یا بقیه رو سر کار گذاشتید یا واقعا سر کار هستید .
    سلام رها خانم
    ممنونم از پست مفیدتون نکته بسیار ریز و جالبی در مورد طلاق توافقی اشاره کردین. ممنونم. الخیر فی ما وقع

11. کاربر روبرو از پست مفید تیام2012 تشکرکرده است .

sahar.66 (شنبه 12 اسفند 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 21:59]
    سطح
    20
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 56 در 43 پست

Array
    سلام آقای تیام ،
    من خودم از پست آخری که گذاشتم راضی نبودم . شاید برخی دوستان هم ناخودآگاه حسودی میکنن به پایبندی و صبوری شما. هر زنی آرزو داره همسرش اینقدر وابسته و دلبسته زندگی و زنش باشه. شاید هم خانوم تون به روی خودشون نمی آورند ولی در ضمیر ناخودآگاه حس خوشایندی دارند . من هنوزم فکر میکنم مشکل شما بچه هست و تقریبا مطمءن هستم اگر زندگی تون ثمره بچه داشت شما اینجا نبودید و .... . این بحران صبوری شما رو می طلبه. ولی اگر تا الان پیام های آشتی و صلح فرستادید و جواب نگرفتید .دیگه اینکار رو نکنید.

13. کاربر روبرو از پست مفید رهاوتنها تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط رهاوتنها نمایش پست ها
    سلام آقای تیام ،
    من خودم از پست آخری که گذاشتم راضی نبودم . شاید برخی دوستان هم ناخودآگاه حسودی میکنن به پایبندی و صبوری شما. هر زنی آرزو داره همسرش اینقدر وابسته و دلبسته زندگی و زنش باشه. شاید هم خانوم تون به روی خودشون نمی آورند ولی در ضمیر ناخودآگاه حس خوشایندی دارند . من هنوزم فکر میکنم مشکل شما بچه هست و تقریبا مطمءن هستم اگر زندگی تون ثمره بچه داشت شما اینجا نبودید و .... . این بحران صبوری شما رو می طلبه. ولی اگر تا الان پیام های آشتی و صلح فرستادید و جواب نگرفتید .دیگه اینکار رو نکنید.
    باعرض سلام
    سپاس فراوان بابت تک تک کلمات و تمام زحماتی که متحمل شدید . انشالله در آینده خبرهای خوشی پست کنم.
    ارادتمند - تیام

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    باعرض سلام و تبریک سال نو / امیدوارم سالی پر برکت و سرشار از موفقیت پیش رو داشته باشین
    ماه های بسیار سختی بر من گذشت تنهایی و جدایی و عدم تمکین خانمم به بی عاطفه ترین شکل ممکن تنها حالت تکراری روزها و ماه های گذشته من بود. متاسفانه همانطور که در پست های پر تعداد خودم خدمتتون عرض کردم به راستی انگار خانمم به درست یا به غلط به تحریک ایکس و وای و زد از برادرش با سابقه اعتیاد گرفته تا دیگران به هیچ صراطی مستقیم نمی شود و دست از یکدندگی و لجبازی بر نمی دارد. صحبت ها و وساطت ها و پادر میانی ها هیچکدام هیچ تاثیری مثبتی در تصمیم غلط ایشون نداشت و ندارد. بهمن ماه شاد وروزهایی که باید استقبال نوروز باهم می رفتیم با اشک های پدر و مادر و خواهر و برادر تنها به دلیل کوته فکری و تصمیم بسیار غلطی بود که خانمم گرفته بود و هست همراه شد.!!! خدای من هم بزرگه و هم شاهد که به عنوان یک جوان هر کاری که لازم بوده انجام دادم تا یک زندگی معمولی بعد از چندین سال یهویی فرو نپاشد اما انگار نمی شود. حتی صحبتهای چهره به چهره من با خودش هم فایده نداشت و معنای گل وشیرینی و هدیه طلا در روز زن هیچ احساس و محبتی در دل سنگش را شعله ور نکرد بلکه با بی شرمی تمام نسبت به منی که سالها شوهرش بودم فقط اهانت میکرد. متاسفم برای خودم. افسوس که سزای محبت و مسئولیت پذیری من اینگونه جواب داد. من هم دیگر خسته شدم و تحمل بیش از این را ندارم. بعد از اینکه به آخرین صحبت های بزرگان فامیل مورد احترام خودشون پیام طلاق توافقی توسط دختر خود را به اطلاع خونواده من رسوندند و موجب ناراحتی و افسردگی شدید ما شدند. بی درنگ به این دختر لجباز اعلام کردم که هر طور که راحتی اقدام کن اگر طلاق میخواهی و مطمئن هستی که تصمیمت درسته و معتقدی که تمام این سالها به دروغ به من و زندگیمون عشق داشتی و به زور (به زور چه کسی نمی دانم؟؟) ازدواج کردی برو طبق درخواست خودت طلاق توافقی بده منم باهات همکاری میکنم و امضا میکنم. یک جمله هم گفتم که هر چند انگار خوندن سوره یاسین در گوش خر است و معذرت میخوام که اینگونه گفتم. ولی اعتقاد راسخی دارم که آدمی در این دنیا از هر دستی بدهد از همان دست میگیرد. یکی هم در آینده بعد از چند سال زندگی تو کاسش میزاره .
    ویرایش توسط تیام2012 : پنجشنبه 16 فروردین 97 در ساعت 22:32

16. 2 کاربر از پست مفید تیام2012 تشکرکرده اند .

گیسو کمند (شنبه 18 فروردین 97), میس بیوتی (پنجشنبه 30 فروردین 97)

صفحه 7 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)