به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 31 خرداد 97 [ 02:27]
    سطح
    18
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    189

تشکرشده 84 در 37 پست

Array
    درود...
    تیام عزیز من شناختی از شخصیتتون ندارم و نمیدونم رابطه تون با همسرتون از چه جنسی بوده ولی با خوندن مشکلتون و اظهار بی اطلاعیتون از اون مشکل عمده ای که خانمتون رو در این حد دلزده کرده باید خدمتتون عرض کنم شما از دید خانمتون مشکلات عمده ای دارین که از نظر خودتون طبیعی هست و قطعا بابتش از خانمتون در طی این سالها انتقاد و گوشزد شنیدید ولی چون برای خودتون یک امر عادی قلمدادشده در ذهنتون نمونده و هنوز درگیر این مسئله هستین که شما که بی تقصیر بودین یا حداقل اونقدر نبوده که این تاوانش باشه.
    من هم با همسرم مشکلاتی داشتم که ایشون کاملا بی توجه بودن به مسائلی که از طرف ایشون روی اعصابم بودبارها با زبان نرم وبارها با کنایه بارها با گلایه یادآوری کردم ولی اصلا متوجه نبود،الان که در آستانه جدا شدن هستم دلم شده یک تکه یخ که خصوصا نسبت به ایشون ذره ای عاطفه و مهربانی درش وجود نداره و فقط به فکر رهایی هستم که تموم بشه.
    لطفا وقتی باهاش ارتباطی گرفتین سعی در قانع کردن و اظهار پشیمانی بابت چیزی که موجب رنجش همسرتون شده وتا حالا هم بهش پی نبردین نباشین که قطعا خانمتونو عصبانی تر خواهد کرد.فقط گوش بدین واقعا هم بشنوین و نگید نه اینجور نبوده اشتباه برداشت کردی منظورم اون نبوده که خسته تر و دورتر خواهد شد فقط گوش بدین وبهش فکر کنید.
    نمیدونم از تاپیکتون حس بالا رو گرفتم وشاید هم دارم فرافکنی میکنم ولی اون سکوت اون دور شدن اون خشم رو تجربه کردم خودم به نوعی.امیدوارم شما عاقبت بخیر بشین و این قضیه هرجور که به نفع هر دوتاتون هست تموم بشه دوست عزیز.

2. کاربر روبرو از پست مفید mastanehh تشکرکرده است .

maadar (یکشنبه 13 اسفند 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)