رها و تنهای عزیز،
پستهای شما این حس را به من می ده که تمام زندگیت می دویی و در تلاشی که یکی را قانع کنی باهات زندگی کنه.
مردی که برای خونه، ماشین، اقامت یه کشور دیگه و موارد شبیه این که تو پستهاتون نوشتید، با شما ازدواج کنه
و خود شما جذابیتی براش نداشته باشید
یا خیلی خیلی باید بی عرضه و بی شخصیت باشه که با زنی که دوستش نداره، زندگی کنه چون براش سرپناه تهیه کرده
یا آدم رند و زرنگی هست که به مقصودش که رسید از شما جدا می شه.
شاید هم بخواد با شما ادامه بده، ولی وقتی جذابیتی در شما نیست و اینقد مهرطلب و وابسته و بی عزت نفس هستید، طرف خسته می شه.

نوشته اصلی توسط
رهاوتنها
در ارتباط با خارج هم .....اولا که وقتی من آپلای میکردم که کسی نمی دونست و دوما اتفاقا هدفم اضافه کردن به امتیازهای خودم بود
امتیاز چی؟ مگه رزومه کاریه؟ مشکل از شماست که اینها را امتیاز برای ازدواج می دونید !!
و اینکه پشتوانه ای باشه برای روز مبادا . مثلا به دنیا آوردن فرزند و باز کردن حساب بانکی برای تجارت جانبی خارجی. واقعا بعد از برملا کردن این امتیاز متوجه سرازیر شدن توجه ها و خواستگار شدم. قبل از اون که مثلا در 28 سالگی یکبار دایی و زن دایی بنده که تحصیلات دکترا دارند در منزل شون به صراحت به من میگفتن تو باید توقعات خودت رو بیاری پایین مثلا راضی بشی با کسی با تحصیلات سیکل هم ازدواج کنی . اون موقع من تازه ارشدم رو همزمان با کار گرفته بودم و همچین تحقیری برام خیلی سنگین بود . منم گفتم من با سیکل مشکل ندارم .اصولا اونها زنی مثل منو نمی پذیرن.
دایی و زندایی شما از روی نادانی و اشتباه یک حرفی را زدند، شما چرا به جای این که بری در مورد تفاوت تحصیلات زوجین و نقشش تو زندگی مشترک دو تا مطلب مطالعه کنی، می گی اونها من را نمی پذیرن؟ اتفاقا آقایی که با تحصیلات سیکل به خواستگاری شما نمی آد نشون می ده فهمیده این اختلاف برای زندگی مشترکش مشکل سازه، اما شما متوجه نشدی و هنوزم می گی من همه چی فراهم می کنم، فقط یه مذکر بیاد منو بگیره ! چرا منو نمی خوان؟
همه اینها زمانی بود که من تازه عکس آتلیه گرفتن و مدلینگ مد شده بود و من هم رفتم اینکار رو کردم و جالبه که عکس هامو که همکاران خانمم در محل کار دیدن ، ار تعجب و حیرت مونده بودن و البته خودم حتی . چون تا اون موقع فکر میکردم تنها اشکالی که میتونم داشته باشم مثلا زیبایی معمولی داشتن هست. ولی انصافا این هم نبود . یکبار شاید گفتم همه دخترها خواستگار دارند
این را متوجه نشدم. اگه عکس برای خودتون گرفتید که هیچ. اما اگه برای کار مدلینگ گرفتید، از موانع تشکیل خانواده می تونه باشه.

نوشته اصلی توسط
رهاوتنها
مجبورم برای رقابت در زمینه ای که مردها از زندگی مشترک شانه خالی میکنند امتیازی رو کنم که بقیه نداشته باشند. !!!
وقتی میرم آرایشگاه و طرف میگه یه پسر دارم که کارمنده و 6 تا دختر یکی از یکی خوشگل تر و پولدارتر حاضر هستند بدون ازدواج بیان با پسر مجرد من در خونه مجردی باشند و سرویس بدهند و خود من امثال اینها رو دیدم ..... چرا باید فکر کنم الان یه غول چراغ جادو میاد و منو میبره تو خونه رویایی ام و خرج رو میده و فقط میخواد که من از تنهایی درش بیارم ؟
شما واقعا فرق اون آقا را با مردی که میخواد تشکیل زندگی بده نمی دونید؟
یعنی الان داری امتیاز جمع می کنی که مردی که با کارگران جنسی رابطه داشته و ... شاید راضی بشه بیاد با شما تشکیل خانواده بده؟
اسم شغل اون دخترها را نمی دونی و حسرت می خوری که یه مرد قبولشون کرده و تو را نخواسته ؟

نوشته اصلی توسط
رهاوتنها
ببینید تعریف نقش همسر توی ایران با کشورهای اسلامی با بقیه جاها متفاوته.
همین الان هم خیلی خانواده ها هستن که ثروتمند هستند و فقط دنبال یه انسان سالم برای دخترشون هستند نه کسی که نون شب برای دخترشون بیاره .
تا شما انسان سالم را چی تعریف کنی.
به نظر شما مردی که با شما به خاطر خونه و ماشین و اقامت و ... ازدواج کنه سالمه؟
مرد سالم اینقد شخصیت و غرور داره که دنبال یه زن نگرده که براش نون شب بیاره!
در مورد خود من ، هیچ وقت مرد رو در نقش نان آور خودم ندیدم . نمیگم درست بوده .ولی خب در خارج از ایران کسی موظف نیست خرج زنش رو بده . خرج بچه رو بله ولی زن خیر .
قوانین امریکا و اروپا و مریخ به شما چه ربطی داره؟ شما طبق قانون ایران ازدواج کردین و طلاق گرفتین.
نقش همسر برای من کسی بوده که بشه باهاش زتدگی مشترک ساخت و تشکیل خانواده داد. و اون بتونه نقش مرد زندگی رو بازی کنه . مرد زندگی لزوما نان آور زندگی بصورت یک تنه نیست .
از نظر روحی روانی اصلا در شرایط خوبی به نظر نمی رسی
نیاز به کار بلندمدت با یه روانشناس داری تا حالت خوب بشه و با موضوع ازدواج اشتباه و طلاقت کنار بیایی.
بعد هم روی نگاهت به ازدواج و خانواده و مرد و زن و مسئولیتهاشون و ... کار کنه.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)