سلام. من به جرات بهتون میگم اگر یکم فقط یکم سخت بگیرید همسرتون بدتر و بدتر میشه. من هم مثل همسر شما بودم البته این مدل فحش های رکیک نمیدادم به هیچ عنوان ولی عصبانیت های انفجاری سر چیزای بیخود داشتم که همسرم خیلی تعجب میکرد. عصبانیت های خیلی شدید و حرفای واقعا بد فحش نه ولی حرفایی که دل میشکوند و تحقیر میکرد! من رفتم روانپزشک چون خودم بیشتر از همه داشتم آزار میدیدم و عذاب میکشیدم ازینکه اینقدر ضعیف و زبون هستم که نمیتونم خشمم رو کنترل کنم بعد از دعوا چند روز که میگذشت به شدت پشیمون و خجالت زده بودم البته به روی خودم نمیاوردم... همسرم تو اون دو سال حتی یک بار هم نه داد سر من زده بود نه حرف بد و فحش ابدا و اصلا! من رفتم روانپزشک برام تشخیص اختلال شخصیت مرزی خفیف دادن و مدتها تحت درمان و مشاوره بودم بعد از یک سال کم کم الان میتونم خشمم رو کنترل کنم. به نظر من همسر شما مشکل جدی داره اصلا این قضیه ارتباطی به سخت گرفتن و شل گرفتن شما نداره شما هر طور رفتار کنید ایشون همینن چون دست خودشون نیست باید تحت نظر یک متخصص درمان بشن البته اختلال شخصیت مرزی درمان قاطع نداره ولی یک دارو میدن برای کنترل خشم و جلسات مشاوره رواندرمانی که خیلی موثره. امیدوارم پیگیری کنید چون اگر با این وضعیت خانمتون بچه دار بشید بچتون اسیب جدی میبینه یک مادر عصبی پرخاشگر در دوران بارداری و اوایل زایمان بدترین اثرات رو روی شخصیت بچه میزاره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)