به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهیار۷۷ نمایش پست ها
    سلام سحر خانم
    و سپاسگزارم از شما که وقت گذاشتید پاسخ دادید
    عرض کنم که من صرفا به عدد ۷۷ علاقه دارم وگرنه متولد ۷۰ هستم و ۲۶ سالمه ������
    درباره قسمت اول پاسخ شما،کاملا با شما موافقم ، دخترا تو سن ۱۷ ،۱۸ سالگی اون پختگی لازم رو برای ایجاد زندگی مشترک قطعا ندارند و به قول شما هنوز دانشگاه هم نرفته اند که با آدم های جور با جور برخورد داشته باشند و تجربه داشته باشند، ولی در طول او یک ترمی که من استادش بودم ، اون پختگی هرچند نسبی رو در او دیدم چون این مسئله برای خود من هم خیلی اهمیت داره که مخاطبم به اون بلوغ فکری رسیده باشه.
    و در خصوص قسمت دوم نظر شما ،که با کلیتش کاملا موافقم و حق با شماست، ولی عکس های ایشون که اولا تعدادشون از ۵ تا کمتره و همگی هم با رعایت شعونات و اخلاق هستش که مشکلی ندارن ازون جهت، از نظر حجاب هم موجه هستش ایشون،در حالتی متعادل، حالا من دقیق دلیل اینکه میگید ارتباطم رو قطع کنم نمیشم،،،
    سلام ممنون از پاسخت
    ببین آقا مهیار من دنیای دخترانه و پسرانه رو جدا میکنم.
    میتونم بگم برو خواستگاریش و به به از این حرفا (دخترانه)

اما واقعیت چیز دیگه ای هست شما پسر هستی و قطعا خودت در دوستان و دور و برت کم شکست های عاطفی ندیدی.
    این رابطه حتی در چهار چوبش هم باز ضرر داره و حتما چوبش رو میخوری.

فرض میکنیم شما رفتی خواستگاری و بهتون جواب اوکی دادن و نامزد شدی.

از اینجا به بعد ورق بر میگرده..
    ایشون یا عقد میکنه یا میگه بذاریم برای بعد کنکور...
    در هر صورت وقتی وارد دانشگاه بشه و محیط اونجا رو ببینه و سه ، چهار تا آدم زیر پاش بشینن کم کم حس میکنه بزرگترین اشتباهش زود بله گفتن به شما بوده.
    هستن پسرانی در دانشگاه که خودتونم در جریانین که با تیپ های عامه پسند و بقول معروف خاص و ماشین های مدل به مدل و دعوت و پول خرج کردن برای دوستان میان... اونوقت آغاز مصیبت های شماست.
    دوستانش بهش میگن نذار شوهرت محدودت کنه بیا بریم فلان جا، زودتر بیا دانشگاه، خودت برو خونه، بیا فلان گردش با بچه ها.

من دوست ندارم بگم کسانی که در سنین پایین ازدواج میکنن چند درصدشون پشیمان میشن و چند درصد ممکنه خیانت کنن. این بمعنی اون نیست که آدمهای سن بالا خیانت نمیکنن اما سن های پایین بدلیل فشار روانی و ناآگاهی زودتر به این اتفاق کشیده میشن.(آدمای خوشبخت هم هستن البته)

دختر هفده ساله چی بلده؟هیچی
    چه تجربه ای داره؟هیچی
    از زندگی زناشویی چی میدونه؟ هیچی
    از مسایل اقتصادی در زندگی چی میدونه؟هیچی
    از مسایل زندگی چه مهارت هایی بلده؟ هیچی
    ایشون غذا جلوش گذاشتن، لباسشو ماشین شسته و ظرفشو مادرش. بهش پول جیبی دادن.همین

بلوغ فکری عرض کردم خدمتتون در سن هفده سالگی اتفاق نمی افته... یک پسر هفده ساله رو با خودتون مقایسه کنین کدام یک از شما فکرش و عملش پخته تر هست؟

من هشدار میدم که ازدواج در سن پایین ، در جامعه ی فعلی ایرانی اشتباه محض هست و ازتون میخوام بیشتر فکر کنین.

گفتم بلاک کنین تاماجرا تموم بشه زمانی بخودتون نیاین که وابسته شدین و یک روز در کمال ناباوری بهتون بگه تموش کنیم مهیار.

شما پسر بزرگی هستین اینطور نیست اومده باشین اینجا که حرفای دلپسند بشنوین، حرفای دلپسند جاش توی فالنامه ی حافظه.
    اینجا واقعیت رو میگیم، حداقل من اینطوریم و کاری به دیگران ندارم.
    بازم میگم برای ازدواج دختر ۲۵ ساله و به بالا مناسبه، یادت باشه معیارها خیلی مهمن و بلوغ فکری با گذشت زمان امکان پذیره. موفق باشی

2. 3 کاربر از پست مفید sahar.66 تشکرکرده اند .

کلانتر جو (شنبه 19 اسفند 96), مهیار۷۷ (سه شنبه 17 بهمن 96), دختر 7 (دوشنبه 16 بهمن 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 04 اسفند 96 [ 19:18]
    سطح
    1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    6

تشکرشده 5 در 2 پست

Array
    خیلی خیلی از این حسن توجه شما سپاسگزارم سحر خانم،از لحن پیام های شما پیداست که شما تو زمینه ی روابط اطلاعات مفید و کاملی دارید، حرف های شما منو به فکر فرو برد ، قطعا به قول شما معیار های زیادی هستند که من باید مد نظر داشته باشم، اونم تو این زمینه ی خیلی حساس که آینده هر شخصی بهش بستگی داره، پس باید بیشتر مطالعه کنم. بازم ممنونم ازینکه اطلاعات خودتونو بامن درمیون گذاشتید.
    شاد و سلامت و موفق و ثروتمند باشید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)