سلام نیاز عزیز
من الآن تاپیک شما رو دیدم ... درسته صحبت شما با آقایون هست ولی من به عنوان یه دختر میخوام یه مطلبی رو بهت بگم .
تصور کن یه دختر پیش از ازدواج معیار هایی برای برای انتخاب همسر آینده اش انتخاب میکنه مثلا خوش قیافه باشه ..تحصیل کرده باشه ... موقعیت خوبی داشته باشه و ....
پسرش هم همنطور ... پسر هم میگه مثلا من دوست دارم همسر آیندم مانتویی باشه ... خوشگل باشه ... سر کار بره و...
همین دخترا و پسرایی که برات گفتم هیچ کدومشون با این معیار ها ازدواج نمیکنن ... یه سری چیزا از بدو تولد تو ناخودآگاه ما انسانهاست که از اون بی خبریم و همین در انتخاب های ما اثر میزاره ...
مثلا همین آقا پسر که برات مثال زدم ممکنه یه بار تو همسایگی و یا در دانشگاه و هر مکان دیگری دختری رو ببینه که با معیار هاش زیاد جور نباشه ولی به دلش میشینه ...چرا ؟ چون ممکنه مثلا شکل خواهر یا مادرش باشه ... اونوقت دیگه معیاری دیگه کمرنگ میشه و میشه گفت از بین میره .
یا مثلا همون دختر خانمی که برات مثال زدم ... ممکنه یه اقایی بره خاتگاریش که اون معیارایی که این دختر میخواست رو همه رو نداشته باشه ولی یه چیزی ازش ببینه که خوشش بیاد از طرف.
حالا یه دختر بیاد غصه بخوره بگه من که شکلم خوبه ...من که سر کار میرم ...من که شیک پوشم ..من که خانواده ی خوبی دارم پس چرا کسی برای ازدواج سمت من نمیاد ؟
برای این هست که موقع انتخاب کردن آدما یه جور دیگه ای میشن .... قبلش بشین هزار جور طرح بریز که من میخوام همسرم این ویژگی ها رو باید داشته باشه و ...
ولی زمانی که یکی چشم آدم رو بگیره متوجه معیارای دیگه نمیشی..
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
موفق باشی عزیزم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)