به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام ... حالتون خوبه ؟

خیلی از مواقع پیش میاد که آقا پسر دختر خانمی رو میپسندن و حتی بهش علاقه مند میشن ، اما خانواده آقا پسر یا دختر خانم با این ازدواج موافق نیستن و شروع به سنگ اندازی و به هم زدن این رابطه میکنند.

اما :

به نظر من اگه آقا پسر به شما علاقه داشته باشه و انتخاب اول و آخرش شما باشین در نهایت خانوادشو راضی میکنه که علاوه بر رضایت به این وصلت ، شما رو به عنوان عروس خودشون قبول کنن.

و اگر شما هم متقابلا به ایشون علاقه مند باشید به گونه ای برخورد میکنین که مادر ایشون از رفتار نامناسبشون با شما شرمنده و خجالت زده شوند و برای اصلاح رابطه تلاش کنند.

البته در بعضی از مواقع تلاش طرفین بی نتیجه خواهد ماند و این دختر و پسر هستن که تصمیم میگیرن با وجود همه این معضلات و سنگ اندازی ها با هم و در کنار هم بمونن یا نه.

ولی در کل به نظر من مشکل عمده ای برای ادامه جریان این ارتباط وجود نداره جز یک مورد. از آقا پسر بخواهید که هر چه زودتر به اتفاق پدر و مادر خود (هر دو) به خواستگاری بیاید و تا اون زمان ارتباط خودتون رو با ایشون قطع کنین و ادامه روند خواستگاری رو به خانوادتون واگذار کنین.

و یه چیز دیگه : سعی کنین خودتونو زیاد مشتاق نشون ندین.البته جوری هم نباشه که از اون طرف بوم بیفتین.فقط به گونه ای برخورد کنین که خانواده پسر متوجه شن پسر خودشون اصرار بیشتری به این ازدواج داره.

معمولا خانواده پسر به دنبال یک دختر همه چیز تمام برای آقا زادشون میگردن و چنان چه دختر انتخابی یه کم از سطح ایده آل پایین تر باشد ساز ناسازگاری کوک میکنن و ... (دختر ایده آل : دختر خوشگل ، شاغل ، پولدار ، دارای خونه و ماشین ) ولی به مرور زمان در بسیاری از مواقع همه چیز درست خواهد شد و حتی در بعضی از موارد عروس خانم از قاپ زن محل به سوگلی طایفه ارتقا درجه خواهد گرفت.البته !!!!!

البته هستن خانواده هایی که هیچ جوره با عروس خود کنار نیامده اند و برخوردشون همیشه از سر کینه و بغض بوده است.پس حتما این مورد به خصوص رو در پاسخ مثبت یا منفی خودتون به این آقا پسر لحاظ کنین.به هر حال رضایت خانواده ها هم برای ازدواج شرطه مخصوصا مادر داماد. واضح بگم اگه مادرش راضی نبود می ارزه بهش جواب نه بدی البته این وحی منزل نیست.

من توی دانشگاه به دختر خانمی علاقه مند شدم که از دید خودم از همه نظر بهترین بود.ولی متاسفانه مادرم بعد از یک سال به این وصلت راضی نشد که نشد و در نهایت اون دختر خانم به دلیل نارضایتی مادرم به من جواب رد داد. شاید این بهترین تصمیم ممکن نباشه ولی عاقلانه ترین راهکار موجوده.به هیچ وجه نباید نقش خانواده ها رو در یک ازدواج موفق دست کم گرفت. به نظر من یک پسر متوسط با خانواده راضی خیلی بهتر از یک پسر عالی با خانواده ناراضی است.

موفق باشین.
    ویرایش توسط سرشار : چهارشنبه 04 بهمن 96 در ساعت 23:59

2. 4 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

afsa (پنجشنبه 05 بهمن 96), mercedes62 (پنجشنبه 05 بهمن 96), tavalode arezoo (پنجشنبه 05 بهمن 96), صلحیه (پنجشنبه 05 بهمن 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)