سلام
چیزی که برای من سواله ( نمیدونم درست فهمیدم یا نه) چرا این اقا دست از چیزی که شما رو ازار میده نمیکشه ؟؟چرا اصرار به ادامه اون رابطه فامیلی داره؟
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
سلام
چیزی که برای من سواله ( نمیدونم درست فهمیدم یا نه) چرا این اقا دست از چیزی که شما رو ازار میده نمیکشه ؟؟چرا اصرار به ادامه اون رابطه فامیلی داره؟
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
afsa (چهارشنبه 04 بهمن 96)
تشکرشده 41 در 23 پست
من به ایشون گفتم رابطمون بخاطر تعاوتامون که همین روابطه تموم شه گفتن نه من پشیمونم از این روابط و میخوام با شما باشم
بعد از چند وقت متوجه شدم باایشون چت میگنند
اصرار داشتن که چتارو بخونم اما نخوندم چون بالفطره ادم شکاک و بدبینی نبودم و بقول این اقا فکر نمیکردم همه باهام دشمنن این چت رو هم اتفاقی فهمیدم
بعداز چندروز دیدم نمیتونم با خودم کنار بیام که این دو رابطه دارند بهش گفتم گفت نگران نباش اما هیچ قدمی درجهت رفع ناراحتیم برنداشت تااینکه خطش رو عوض کرد من گفتم به اون خانوم نده بدش اومد و با اکراه گفت باشه
بعد از اون هم وفتی میگفتم حدو حدود نگه دار و اگر هم قبل من بااین خانوم هررابطه ای داشتی الان تمومش کن اما میگفت اون فامیلمه باباش ناراحت میشه نمیتونم یهو بهش بگم گمشو
و باید کم کم رابطمو قطع میکردم
جدیدا هم که گفت من ابرو دارم شخصیت دارم اره باید باهاش رابطه داشته باشم چون فامیلمه
بعدا گعت عصبی بوده و این حرف خودش نیست حرف مشاوره
اما من حس بازیچه شدن بهم دست میده بخاطر اینکه سراین موضوع من خوار شدم کوچیک شدم اذیت شدم واقعا دارم اذیت میشم یک ساله
ممنون از همراهیتون خانم maryam123
من خودم هم نمیدونم دلیل اینکاراش چیه خودمم نمیفهممش من هرجور فکر میکنم نمیتونم درکش کنم
چون برای من و رولبطم با دیگران خیلی خوب مته به خشاش میذاشت اما خودش چون فامیل بود...
بااین این تاپیک "درخواست راهنمایی برای وقتی که ارتباط کاری به محیط غیر کاری کشیده میشود "فکر میکنم من که همیشه منتظر لودم که خودش رابطشو قطع کنه اگه ازش خواسته بودم ایا قطع میکرد یا بازم میخواست کم کم تمومش کنه یااصلا اگه من اجبار نمیکردم چکار میکرد جای این کم کم تموم کردن
درضمن من با نیشخند های مادر این اقا بخاطر ناراحتیم خیلی اذیت شدم و با این اقا دعوا کردم واقعا مادر جالبی داره من بهش میگم با من بیرون بوده میگه بخاطر تو به دخترداییش کم محلی کرده !یا میگه بخاطر تو حتیییی شمارشو به اون نداده ...من نمیفهمم یعنی این مادر فکر میکنه باید شماره بدن و با هم چت کنن که میگه حتی شمارشو به اون نداده ؟
واقعا خستم واقعا بریدم ...
ویرایش توسط afsa : سه شنبه 03 بهمن 96 در ساعت 23:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)