الهه زیبایی های خوشگل خودم حالت چطوره؟
خوبم خداروشکر ممنون.....حالا از کجا فهمیدی من خوشگلم ؛))
من که گفتم عروس شدی رفتی دیگه یادی از ما نمیکنی..هههه..مزاح کردم .
گاهی وقت نمیکنم بیام گاهی هم میام ولی چراغ خاموش میام میرم
ان شاءالله هر چه زودتر خبرای خوشحال کننده ازت بشنویم ...یادت نره به ما هم بگی ها
ان شا الله بیام بگم پیداش شد اونی که همه جوره می خوامش

در مورد سؤالت عزیزم :
اینکه منطقی هستی یک نکته بسیار مثبته ..ولی اگر خواستی ازدواج کنی ببین واقعا اون فرد به دلت میشینه و دوستش داری؟..با خودت نگی یه وقت که زمان اگه بگذره و تو زندگی برم شاید علاقه مند بشم ..اگر هم کسی بهت گفت اصلا گوش نده..همه ی این حرفا بیخوده شک نکن...
حتی اگه شرایط خواستگارت عالی بود ولی بهش احساس نداشتی دورش رو خط بکش.
نه .....میگی اخه نمیشه ....اتفاقا همه بدبختی همینه ....که ی چندتا شرایط ش عالیه وگرنه که دیگه فکر کردن نداشت
عاقلانه تصمیم بگیر ولی دوست داشتن رو نباید نادیده بگیری.
چطوری این دوتا رو باهم جمع کنم؟؟
این ها نظرات دوستت سون

ممنون دوست عزیزم
ولی ببین..... همین منطق میگه لگد به بخت خودت نزن .....از طرفی نمیتونم به احساسم پشت کنم
ولی میگم از کجا معلوم این احساس پایدار باشه....شاید زندگی متاهلی ی عالم دیگه ای داره اصلا...
لوس بازی های من بمونه همین تو دنیای مجردی...
من چی کار کنم اخه
خیلی موقعیت بدیه .........
چندتا ویژگی خیلی خوب داره این اقا......ولی ظاهرا از نظر شخصیتی متفاوتیم.......و اصلا برام جذابیتی نداره
فقط عقلم تاییدش میکنه احساسم نه

از طرفی نمید.نم نفر بعدی چطوری باشه که...اینم هست اخه....
میگم کاش مثل این سر پیچ جاده ها که ایینه میذارن ادم اون طرف و ببینه....تو پیچ های زندگی هم
ی ایینه بود ادم اون طرف تر رو هم میدید
خیلی خوب میشد نه؟؟؟
بعد میگم بذارم یکم زمان بیشتر بگذره شاید حسه اومد......ولی میگم شایدم نیومد....اون وقت گناه داره پسر مردم ......
تو این تقریبا ی ماه.... اوایل می گفتم کاش خودش بگه نه که دیگه تموم شه من راحت شم ...که تحت سرزنش های خانواده ام هم نباشم که بگن چرا تو رد کردی و فلان.....ولی بازم اون پیگیر شد....بعد هم که بیشتر اشنا شدم دیدم چه خوبی هایی هم داره که مد نطر من بوده....دیگه نمیتونم دعا کنم خدایا خودش بره
خواهش میکنم دعام کن
علاقه مندی ها (Bookmarks)