به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    دنیا جان مجددا تاکید میکنم که الان مخاطب ما شمایی.
    به اندازه سهمت باید ایرادت رو بپذیری...تا وقتی خودت رو اونقدری ! مقصر نبینی زندگیت تغییری نخواهد کرد.
    نمیدونم تعریف شما از محبت چیه...اما مشخصه که با روحیات اقایون زیاد اشنایی نداری...یکی از محبت هایی که یک زن به مرد میکنه در کنارش بودن و درک شرایطشه..محبت همش به زنگ زدن و ..نیست

تو بدون در نظر گرفتن شرایط روحی خراب همسرت بهش ایراد گرفتی که چرا میخوای کسی دیگه رو بیاری و ...و الان ازش به عنوان محبت یاد میکنی.
    مردها دوست ندارن در این موارد زنها دخالت کنن ...اینجوری غرورشون خرد میشه و احساس بی کفایتی میکنن
    تا وقتی بخواهی یکطرفه این قضیه رو نگاه کنی و با همسرت در این مورد جنگ و نزاع کنی اوضاع نه تنها بهتر نخواهد شد بلکه بدترم میشه
    به نظرم بشین لیستی از وظایف خودت تهیه کن
    و ببین چقدر در انجام وظایفی که به عنوان یک زن بر عهده ات بوده برامدی...
    درک کردن همسر مهم ترین کاریه که یک زن میتونه انجام بده
    حالا که از لحاظ روحی و کاری تحت فشاره انقدر سیراب محبت و عشق و عاطفه بکنش که با عشق بره دنبال کار و درامد
    شاید اون لحظه که همسرت داد زده سرت موقیعت خوبی نداشته...به جای قهر و این رفتارهای ناپخته در یک فرصت که اروم شد بهش ملایم و نرم انتقاد کن با ظرافت زنانه و لوس بازی و ....باور کن این ظرافت ها مردها رو تسلیم و مطیع میکنه

یادمه یه خانومی تعریف میکرد:
    تازه با همسرم عقد کرده بودیم و من چون زیاد به راهها اشنا نبودم هرجا میخواستم برم گم میشدم.یکبار که با همسرم قرار داشتیم جایی و دیر هم شده بود به جای اینکه سر از شرق تهران در بیارم یهو دیدم شمال تهرانم.همسرم هم بهم زنگ میزد دائم و من هول شده بودم.بالاخره با دو ساعت تاخیر رسیدم پیش همسرم.همسرم عصبانی و برافروخته بود چون همه برنامه ها بهم ریخته بود و به جایی که قرار بود بریم نرسیدیم.اومد کنارم و ناخوداگاه شروع کردم به ظنازی و عشوه گری و مظلوم نمایی ! یهو حالت چهره همسرم عوض شد...لبخند اومد رو لبش...اروم دستامو گرفت و گفت خب من نگرانت میشم این همه دیر میکنی و گم میشی و ....
    این خانوم میگفت از اون موقع به بعد یاد گرفتم که چطور همسرمو اروم کنم ....
    حالا تو فرض کن در اون موقیعت اون خانم هم با شوهرش شروع به بحث و دعوا و ...کنه
    دیگه عاقبتش مشخصه....
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

2. 4 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

donya. (دوشنبه 18 دی 96), Happy.girl.69 (سه شنبه 19 دی 96), mercedes62 (سه شنبه 19 دی 96), نادیا-7777 (سه شنبه 19 دی 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)