فرشته مهربان عزیز باز هم متشکرم
باور کنید من در زمینه تامین کنندگی تا به امروز تو زندگی خیلی رعایت کردم مخصوصا بعد از شنیدن صوت کلید مرد ایشون هم خداییش بدون مشورت کاری رو انجام نمیدن البته منم جایی که دیدم ایشون مشتاق انجام کاری هستن برخلاف میلم موافقت کردم مثلا تو کادو دادن به خانوادشون خب همیشه همسرم تقریبا سه برابر بقیه کادو میخرن در صورتیکه توافق ما این بوده که برای هر کس مثل خودش کادو بدیم که این موضوع برای خانواده من کاملا رعایت میشه ولی در خصوص خانواده ایشون اینطور نیست کلی دلیل میارن که من میخام اینقدر بدم مثلا برای زایمان خواهرشون کادوی همه در حد 600-700 هزار تومن بود شوهرم گفت من میخام بیشتر بدم (ایشون برای پسر من 300 کادو دادن) گفتم باشه در حد 1 میلیون بدیم آخرش رفتیم بازار طلایی برداشتن که شد 2100 و با گفتن اینکه خواهرم ارزشش رو داره تمومش کرد منم اصلا بحثی نکردم و با روی باز تایید کردم بخدا اصلا پول برام مطرح نیست و اینکه میدونم شوهرم یه کمبود خاصی تو دوران بچگی داشته و الان میخاد با این کارها توجه خونوادش رو بیشتر جلب کنه و منم نمیخام مانع این حس خوبش بشم ولی بعد که از ایشون بی عدالتی میبینم دلم به درد میاد .
الان چشم میخام واقعا تمرکزم رو از روی ایشون بردارم و روی خودم کارکنم در مورد کمال گرایی مطالعه کردم نه کامل ولی 50 درصد خصوصیات شخص کمال گرا رو دارم. روی افزایش اعتماد بنفسم و رفتار بالغانه . ایشالا بتونم با آؤامش خودم ایشون رو متوجه بعضی از رفتارهای مخربش بکنم. امروز همکارم رفته بود محل کار همسرم گفت شوهرت خیلی پکر بود میدونم از کارش ناراحته همیشه همینطوره ولی بازم میخاد من برم سمتش منم دلم براش تنگه ولی خیلی بابت حرفاش ناراحتم آدم که نباید تو زندگی همه چی بگه از طرفی نمیخام زود تمومش کنم که بازم تکرار نشه
حالا یه سوال برای شب چله اگه خودش و پسرم آماده شدن برن و گفت تو نمیخاد بیای چکار کنم ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)