من بر خلاف نظر اکثر دوستان همسر اقا امیر رو تو این قضیه خیلی خیلی بیشتر از ایشون مقصر میدونم!چیزی که تقریبا تو تمام مردای دوروبرم دیدم اینه که از دروغ شنیدن و پیچونده شدن اونم توسط نزذیکترین فردشون شدیدا بییییزارن! کاری که این خانم کرده! به همسرش دروغ گفته و با خالش دست به یکی کرده و رفته مهمونی شبونه دوستی که خودشم قبول داره از نظر اخلاقی ادم درستی نیست!بعدشم به جای اینکه عذرخواهی کنه یا حتی سکوت کنه تا عصبانیت ایشون بخوابه بیشتر طلبکار شده و داد و بیداد و گریه زاری راه انداخته!!!منم بهعنوان یه زن اگه همسرم دوستی داشته باشه که نگران باشم تاثیر منفی رو ایشون بذاره حتما ازش توقع دارم رابطشو باهاش کمتر کنه و اگه بشنوم که نه تنها اینکارو نکرده بلکه به مهمونی این دوستش رفته(که امکانش هست مختلط هم بوده باشه )خیلی ناراحت میشم!
اقا امیر خیلی خوبه که شما اشتباه خودتونو پذیرفتنین و سعی میکنین خصوصیات منفیتونو با مشاوره رفتن بشناسین و اصلاح کنین.اینا خیلی عالیه.اما مشکل الان شما رفتار نابالغ همسرتونه که اگه اصلاح نشه تو زندگی اینده تون تاثیر میذاره و سر هر موضوعی اعصاب خوردی پیش میاره!ایشون چون تک فرزند هستن احتمالا خیلی ناز پرورده و حساس هستن و تحمل شنیدن نظر مخالفو ندارن و عادت دارن اکپرا باهاشون موافقت بشه و حمایت کاملو داشته باشن! به نظر من رفتار الانشون نه ناشی از شوکه و نه ناراحتی و افسردگی ! یه سیاست زنانه ناپخته هست که به خیال خودشون هم میخوان شما رو تنبیه کنن تا دیگه این رفتارو باهاشون نداشته باشین و هم دست پیش رو گرفتن که دیگه تو اون قضیه دوستشون بازخواست نشن!
اینکه بیشتر از قبل به خودشون میرسن و از کم توجهی شما ناراحت شدن و عکس العمل نشون دادن ،و بعد از دو روز این رفتاراشون شروع شده همه نشون دهنده همینه! بهتره یه خورده کمتر دورو برش برین تا اونم احساس نگرانی بکنه که دارین سرد میشین ازش! و اینکه با بهونه ایشونو ببرین پیش مشاور هم اصلا کار درستی نیست.بعید میدونم (با چیزایی که تعریف کردین) ایشون باهاتون همراهی کنه و اگه بخواین به زور ببرینش داخل کار درستی نیست و اوضاعو بدتر میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)