سلام
چند ساله توی همدردی هستم .فکر کنم اکثر ما به خاطر یه مشکلی که دغدغه و ناراحتی بوده اومدیم اینجا بعد از این چند سال دو مشکل اساسی و بسیار آزار دهنده ای که من به خاطرش پام توی همدردی باز شد حل شدن .بخشیش به خاطر چیزهایی بود که از اینجا یاد گرفتم.بخشیش به خاطر تجارب دنیای بیرون بود بخش بسیار بزرگترش که بیشتر از حد انتظار من بود لطف خداوند بود .چقد این جمله وضع حال الان منه از تو حرکت از خدا برکت .
به جایی که الان رسیدم وهستم خیلی رضایت دارم. خدا رو شکر
.................................................. .....
امشب یاد همه کسانی افتادم که توی همدردی باهاشون یه خانواده بزرگ بودیم همه اونها که دوستان و همفکران من هستن اونایی که گاهی با هم بحثمون میشد اونایی که به شوخی میگفتن خیلی جدی هستی اونایی که واقعا میگفتن خیلی جدی هستی
و...و همه اعضای اینجا.امیدوارم همگی یک زندگی رضایتمندانه و دوس داشتنی رو طی کنن
اینطوری که من فهمیدم قبل ما از سال حدود ۸۶ تا تقریبا۹۰ و ۹۲ خیلی ها خالصانه و صادقانه اینجا زحمت کشیدن .اون موقع من تالار نبودم و اینجا رو نمیشناختم . خانم ani که من توفیق نداشتم همزمان با او باشم آقای sci خانم بی دل آقای baby که مدتی هم میومدن آقای کیوان و لرد حامد و خیلی های دیگه که گاهی پستهاشون میبینم و الان طولانی میشه اسامیشون بگم .از همه اونها هم که قبلا اینجا بودن و زحمت کشیدن پایه های همدردی رو با پستهاشون و صرف وقت برای فرستادن مقالات و مطالب وکمک به بقیه درست کردن، تشکر میکنم خواستم بگم اگه الان نیستید یا حداقل با نام کاربری نمیاید و فعال نیستید اما من به شخصه قدردان همه شما هستم
شاید خیلی هاتون ده ساله که اینجایید یا ده سال پیش اینجا بودید ده سال خیلی حرفه و خیلی حرف برای گفتن داره.
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)