ممنون مادر و مریم جان
واقعیتش اینه که خونه ای که ما قبلا زندگی میکردیم یعنی خونه پدر شوهرم تو بالاشهر خونه مادر من هم با 15 دقیقه فاصله البته با ماشین باز بالاشهر شهر خودمون هست و الان شوهر من نمی خواد با رفتن به پایین شهر خانوادش جور دیگه فکر کنن که اره لیاقت اینا پایین شهر بود ما هم کا جا داده بودیم لیاقتش نداشتن البته این حرفی که من از حرفای همسرم به این نتیجه رسیدم.برای کرایه خونه نو بالاشهر هم 70 الی 100 ملیون پول میخواد البته تمام رهن تا خونه بگیریم واسه همین همسرم فعلا یعنی تا اخر ماه بعد میگه نمیتونه باید از جایی که کار کرده پول بگیره. در مورد برگشتن به اون خونه قبلی شوهرم میدونه که این یه اتفاق غیر ممکنیه
تو این وسط من بیشتر به این فکر میکردم که به خاطر ارتباط من خانوادش میون من و شوهرم به هم نخوره که اونم خیلی فکر میکنم میبینم نرم بهتر چون اونا تا الان نه زنگ زدن نه خبر گرفتن منم پاشدم رفتم جای ادم نزاشتن واسه چی برم خودم کوچیک کنم فکرها و اتفاقات اینده خیلی اعذیتم میکنه مثلا با خودم فکر میکنم که چله بیاد اگه همسرم بگه بریم خونه مادرش ایا برم یا نه شایدم من خودم خیلی درگیر کردم ولی از بس که از اولین روز همیشه حرف سر خانواده بود هم مال من هم مال اون واقعا تو رفتارهام گیج میمونم. وقتی رفته بودیم مشاور، مشاور میگفت ایا شما جز حرف اطرافیان و خانواده حرف و مشکل دیگه ای ندارین که واقعا خیلی کم بود حرف هر دومون جز خانواده. وایقعا دلم نمیخواد با ندونم کاری ها و بی سیاست بازی باز زندگیم خراب کنم واقعا دوست دارم ادم محکم و با جرات در عین حال با لطافت زنانه باشم و وقتی حرف میزنم واقعا محکم و واضح و درست حرف بزنم چون میدونم خواه یا نخواه پیش خانوادش و اطرافیان حرفایی در مورد این اتفاقات میافته میخوام در عین ادب و احترام کولنده حرف بزنم از حقم دفاع کنم نه اینکه سست و بی جواب وایسم نگاه کنم
مثلا همین بکباری که رفتم پدر شوهرم خیلی با کنایه حرف زد دوست داشتم از حقم دفاع کنم ولی من فقط وایستادم و نگاه کردم. و همین رفتارهام که باعث میشه در حالیکه حق هستم و در حقم ظلم شده ولی ناحق دیده بشم و اینا اذیتم میکنه
شوهرم خودش خیلی تغییر داده و اونی که الان خودش باید تغییر بده منم. و اگه ندم باز این شانس دوباره رو از دست میدم.
راستی madar این حرف اخرت که نوشتی ترسهات باعث نشه به اشتباهات دیگران جایزه بدی میشه کمی واضح تر توضیح بدی یا مثالی بزنی ممنون بخاطر وقتی که میزارید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)