سلام مونا جان
من فکر میکنم گاهی ما یا دیگران حرف های جدیمون رو در قالب شوخی میزنیم تا به این صورت احساساتمون رو بروز بدیم. پس اینکه هر حرفی رو حتی در قالب شوخی بخوایم مجاز بدونیم درست نیست اما...
این کار شما نیست که بخوای واقعا تشخیص بدی در ذهن طرف مقابل چی میگذره و اصلا وقت تلف کردن بیهوده هم هست.اگر تشخیص دادی که از نوع شوخی خوشت نیومد و یا حتی مورد بدتر اینکه تیکه و کنایه مستقیمی از کسی شنیدی میتونی چنتا کار انجام بدی:
ـ تمرین کن تا تمرکز و توجهت رو از دیگران برداری و روی خودت و زندگیت بگذاری.میتونی در طی بازی رو حرف دیگران حساس باشی هم میتونی کنار همسرت باشی و بدون توجه به حرف های دیگران از بازی فرصتی برای حمایت و عشق ورزی به همسرت بسازی. مثل اینکه بعد حرکتش بگی " مثل همیشه عالی" و در جواب خواهرت سکوت کنی و بعد لبخند بزنی توجهت رو متوجه همسرت و بازیش کنی.
_ عزت نفست رو تقویت کن تا به راحتی هر حرف دیگران رو حتی اگر مستقیما به خودت بگه و حتی اگر کنایه آمیز هم باشه به خودت نگیری.
مردی به حضرت عیسی دشنام میداد اما حضرت عیسی سکوت کردند.همراهش ازش پرسید چرا سکوت میکنی درحالیکه او داره بهت فحش میده؟ پیامبر گفتند که او حرف زشتی را تقدیم من کرده و من آن را نپذیرفتم.حالا این دشنام متعلق به چه کسی است؟
در چنین مواقعی با یادآوری ویژگی های مثبت خودت و همسرت عزت ات رو بازیابی کن و آروم باش.
ـ همسرت مرد بالغی هست که قطعا خودش میتونه از خودش دفاع کنه.شما نقش همسری خودت رو داشته باش یعنی در کنارش باش نه اینکه محافظش باشی تا مبادا گزندی از زبان کسی به او نرسه. این تفکر اشتباهه و بگذار همسرت تصمیم بگیره که چه برخوردی داشته باشه.شما به فکر اصلاح نگرش خودت باش و سعی کن با تقویت عزت نفست محوریت زندگی ات را خودت و همسرت قرار بدی.
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)