من پا برهنه بدوم بیام وسط بحث
ملودی جان می دونم تاپیکت رو بستی و الان هم کمکی نخواستی و مشاوره ای نخواستی و ...
پست من رو به عنوان یه پیام بازرگانی درنظر بگیر لطفا
حساسیتت خیلی زیاده اونم تو مسائلی که اهمیت چندانی نداره! کمی بی خیالی و البته سکوت پیشه کن.
مصداقش هم تو جواب به پست های تاپیک خودت، هم جواب به مریم! در تایپک نسیم!مشکلات اینجا که سل و وبا نیست که نگرانی مشکلات نسیم بهت سرایت کنه![]()
فحوای کلام مریم رو بگیر! اینجا اعضا نه پولی میگیرن و نه قراره کسی براشون جبران کنه! اگر کسی حتی به غلط و با لحن بد می نویسه تو نیت پشت اون نوشته رو در نظر بگیر. مجبور نیستی تک به تک جواب بدی!
بله مشکل شما و نسیم شاید شباهتی به هم نداره ولی شتابزدگی شما! تصمیمات عجولانه و احساسی ، بی توجهی به پست ها و مشاوره هایی که اینجا می گیری توی هر دوتون دیده میشه! ببخشید من اینقدر صریحی و مصداقی گفتم ، چون حقیقتا می ترسم که به گونه ای که از دید خودت شدیدا هم مودبانه هست بیایی از حرف من برداشت دیگه ای کنی و جوابیه ای بنویسی.
اینجا هیچ کس هیچ منتی سرت نداره و ما هم بسیار خوشحالیم که شما برگشتی سر زندگیت! ولی این شدت حساسیت و البته حاضرجوابی درجا که به زعم خودت مودبانه ترین نوع حاضرجوابی هم هست! و با توجه به تصویری که از شوهرت اینجا ارائه کردی! جزو یکی از آفت های زندگیت هست.
پس لطفا و خواهشاً روی صبر گفتاریت در زندگی مشترک کمی بیشتر کار کن.
شما اگر تو تاپیک نسیم و در ادامه اینجا در جواب مریم و کاربران دیگه چیز نمی نوشتی، هیچ اتفاقی نمی افتاد! ولی الان ....
از نسیم عزیز عذرخواهی میکنم و امیدوارم ایشون تو تاپیکش شاکی نشه که چرا اسمش اینجا اومده!
ملودی جان؛ به عنوان تمرین لطفا جواب پست من رو نده. و اگر واقعا واست آزار دهنده هست گزارش بده که حذف بشه.
خوشبخت باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)