به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 122
    عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام نسیم جان
    مهم نیست چقدر هزینه کردی .زندگیت مهم تر از این هزینه هاست.اما اما اما به یک نکته دقت کن.همسر تو از بحث های مالی ترسیده و تکون خورده.این قضیه هم میتونه مثبت باشه و هم منفی.البته بار منفیش بیشتره.چرا که به خاظر قضایای مالی به احتمال زیاد خواستار برگشتت شده و مثبت به خاطر اینکه شاید برگشتت بتونه شرایط رو درست کنه و همسرت بفهمه که از لحاظ مالی در خطره و نباید کاری کنه که جریان به اینجا بکشه.اما دقت کن...بدون هیچی برنگرد.براش شرط بذار.محکم و جدی بگو حق طلاق رو میخوام .بخصوص اینکهه پدرت هم عنوان کرده باید شما هم رو حرف پدرت حرف نزنی تا بی حرمتی نشه و همسرت هم بدونه که اگر دوباره بخواد منوال قبل رو پیش بگیره شما دیگه برای ادامه تلاشی نمیکنی..علاوه بر حق طلاق شرط مشاوره رفتن رو هم بذار.بگو باید باهم جلسات مشاوره و روان درمانی بریم.این دو تا شرط رو براش بذار اما بقیه مباحث رو ببند.مهریه و نفه و جهیزیه و ....
    عجله برای گرفتن مهریه نکن.مهریه خودش کارهای طولانی داره و زمانبره. و اخر سرم قسط بندی میکنن و ...
    ضمنا نیازی نیست با ناراحتی و دلخوری و ...با همسرت و خانوادش برخورد کنی.بهشون خیلی مودبانه اما مصمم بگو من همسرم رو دوست دارم اما باید به من امنیت روانی بده.اونم با حق طلاق و مشاوره امدن.
    پ.ن :
    نمیدونم چرا و چطور سی تومان خرج وکیل کردی...چند تا دادخواست بوده که سر جمع اگر خودت میدادی شاید به صد هزار تومن هم نمیرسید....
    یک نکته رو هم اضافه کنم..من اگر جای تو بودم و شوهر و زندگیم رو دوست داشتم روی حق طلاق پافشاری نمیکردم.اما چون پدرت این قضیه رو مطرح کرده و اگر بهش عمل نکنید بی حرمتی به ایشون میشه.به نظرم اگر میبینی همسرت تنبیه شده و شرط مشاوره رو میپذیره بگو من باید پدرم رو راضی کنم که حق طلاق رو نگیرم.اینجوری هم حرمت پدرت حفظ میشه و هم میتونی از لحاظ روانی همسرت رو تحت فشار نذاری.چون مردها خیلی سخت حق طلاق رو میدن.
    من موافق ادامه بحث مهریه نیستم.چون اجرا گذاشتن مهریه و حواشیش خیلی حرمت شکنی و جلب و زندان و اقساط و ابروریزی و ...داره.اگر واقعا تصمیم به جدایی داری این کار رو بکن.وگرنه نذار قبحش بریزه.

ضمنا ابدا مهریه رو نبخش.واسه همینه میگم روش مانور نده زیاد.اگر مهریه رو ببخشی دری به تخته بخوره همسرت میتونه در عرض چند ساعت بدون هیچ حق و حقوقی طلاقت بده.اصلا چرا مهریه رو ببخشی؟متوجه نمیشم.
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

ویرایش توسط maryam123 : یکشنبه 23 مهر 96 در ساعت 00:03

2. 2 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

nasimmng (یکشنبه 23 مهر 96), ملودی 94 (یکشنبه 23 مهر 96)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 فروردین 99 [ 20:48]
    سطح
    64
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranOverdrive5000 Experience Points
    تشکرها
    454

تشکرشده 159 در 63 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
    سلام نسیم جان
    مهم نیست چقدر هزینه کردی .زندگیت مهم تر از این هزینه هاست.اما اما اما به یک نکته دقت کن.همسر تو از بحث های مالی ترسیده و تکون خورده.این قضیه هم میتونه مثبت باشه و هم منفی.البته بار منفیش بیشتره.چرا که به خاظر قضایای مالی به احتمال زیاد خواستار برگشتت شده و مثبت به خاطر اینکه شاید برگشتت بتونه شرایط رو درست کنه و همسرت بفهمه که از لحاظ مالی در خطره و نباید کاری کنه که جریان به اینجا بکشه.اما دقت کن...بدون هیچی برنگرد.براش شرط بذار.محکم و جدی بگو حق طلاق رو میخوام .بخصوص اینکهه پدرت هم عنوان کرده باید شما هم رو حرف پدرت حرف نزنی تا بی حرمتی نشه و همسرت هم بدونه که اگر دوباره بخواد منوال قبل رو پیش بگیره شما دیگه برای ادامه تلاشی نمیکنی..علاوه بر حق طلاق شرط مشاوره رفتن رو هم بذار.بگو باید باهم جلسات مشاوره و روان درمانی بریم.این دو تا شرط رو براش بذار اما بقیه مباحث رو ببند.مهریه و نفه و جهیزیه و ....
    عجله برای گرفتن مهریه نکن.مهریه خودش کارهای طولانی داره و زمانبره. و اخر سرم قسط بندی میکنن و ...
    ضمنا نیازی نیست با ناراحتی و دلخوری و ...با همسرت و خانوادش برخورد کنی.بهشون خیلی مودبانه اما مصمم بگو من همسرم رو دوست دارم اما باید به من امنیت روانی بده.اونم با حق طلاق و مشاوره امدن.
    پ.ن :
    نمیدونم چرا و چطور سی تومان خرج وکیل کردی...چند تا دادخواست بوده که سر جمع اگر خودت میدادی شاید به صد هزار تومن هم نمیرسید....
    یک نکته رو هم اضافه کنم..من اگر جای تو بودم و شوهر و زندگیم رو دوست داشتم روی حق طلاق پافشاری نمیکردم.اما چون پدرت این قضیه رو مطرح کرده و اگر بهش عمل نکنید بی حرمتی به ایشون میشه.به نظرم اگر میبینی همسرت تنبیه شده و شرط مشاوره رو میپذیره بگو من باید پدرم رو راضی کنم که حق طلاق رو نگیرم.اینجوری هم حرمت پدرت حفظ میشه و هم میتونی از لحاظ روانی همسرت رو تحت فشار نذاری.چون مردها خیلی سخت حق طلاق رو میدن.
    من موافق ادامه بحث مهریه نیستم.چون اجرا گذاشتن مهریه و حواشیش خیلی حرمت شکنی و جلب و زندان و اقساط و ابروریزی و ...داره.اگر واقعا تصمیم به جدایی داری این کار رو بکن.وگرنه نذار قبحش بریزه.

ضمنا ابدا مهریه رو نبخش.واسه همینه میگم روش مانور نده زیاد.اگر مهریه رو ببخشی دری به تخته بخوره همسرت میتونه در عرض چند ساعت بدون هیچ حق و حقوقی طلاقت بده.اصلا چرا مهریه رو ببخشی؟متوجه نمیشم.
    خيلي ممنونم مريم جان
    من بخشي از مهريه رو در ازاي حق طلاق فقط ميبخشم نه همه رو
    اگر هم برگردم قطعا همسرم راهاي گرفتن مهريه رو از من ميبنده
    نمي دونم والا چرا انقدر هزينه شه ولي حالا داديم چون اون موقع واقعا همه چيز كات شده بود الان نمي دونم دقيقا تو مغز همسرم چي ميگذره
    راستش نسبت به احساساتم بگم كه من قطعا اون عاشق چهارسال پيش نيستم و تقريبا بي تفاوت شدم
    الان شنبه وقت دادگاه مهريه است
    اينم تا سه شنبه تهران نيست
    خيلي از طرف بابام و وكيلم تحت فشارم
    از طرفي ميگم من خيلي به خونوادم هم از نظر روحي و جسمي و مالي ضربه زدم
    الان نميشه همينطور برگردم
    اينا هم حدود دو هفته ديگه مراسم فوت باباشو دارن. ميخان تا اون موقع قضيه جمع و جور شه
    ولي قطعا اگه من برگردم بدون هيچي يك بازنده به تمام معنا هستم و هرچه بخام مثبت باشم و زندگيمو بسازم با توجه به اتفاق هاي گذشته نميشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 فروردین 97 [ 15:13]
    سطح
    38
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 135
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience Points3 months registeredTagger First Class
    تشکرها
    241

تشکرشده 277 در 110 پست

Array
    "مريم١٢٣ و ملودي عزيز و ديگر كارشناس هاي محترم كه تجربه اي دارين ازتون خواهش ميكنم راهنماييم كنين
    واقعا خيلي اوضاع پيچيده ايي دارم"

نسیم جان

برات دعا می کنم هر چه سریع تر به بهترین نتیجه ممکن برسی و از این حالت بحرانی بسلامتی بیرون بیای ...

واقعیتش من کارشناس نیستم و فقط در مواردی می تونم نظر بنویسم که تجربه مثبتی در اون زمینه داشته باشم که با منتقل کردنش کمکی به دوستان عزیزم کنم ... یا مهارتی رو یاد گرفته باشم که بتونم برای دوستان عزیزم اینجا بازگو کنم ...

در مورد مشکل شما واقعا نمی دونم راه حل درست چی می تونه باشه چون اولا من در جریان تاپیک های قبلت نیستم و اطلاع دقیقی از اصل مطلب و ریشه مشکلت ندارم ... و دوم اینکه خودم تجربه مشابهی مثل تو ندارم ...

من توی مورد خودم اصلا به دنبال حقوق مالی مثل نفقه و مهریه و غیره نرفتم ... فقط وقتی به بن بست رسیده بودم و مشکلاتم رو لاینحل می دیدم تمام حقوق مالی مو در قبال طلاق بخشیدم و اعلام کردم که از این زندگی میرم ... اونم در قبال خود طلاق نه حق طلاق ... و همسرم با ترس از دست دادن من و زندگیش بود که قدم جلو می گذاشت و تلاش می کرد در صورتی که هیچگونه فشار مالی روی دوشش نبود ... و خب این خیلی برای من با ارزش بود ...

البته تنش و دعوا و بالا پایین زیاد داشتیم این مدت ... خیلی جاها درگیر بازی های هیجانی کودکانه دو نفره شدیم(نوشتم برات که بدونی نباید وارد این بازی ها بشی) ... ولی ایشون از همون ابتدا (شخص خودش کاری به خانوده ش ندارم) برای بازگشت من به زندگی تلاش می کرد گرچه یه جاهایی عملکردش صحیح و موفق نبود ... ولی به شیوه خودش تلاش می کرد و خواستار بازگشت من به زندگی بود ...

که تازه من الان همینم پشیمونم و با خودم میگم ای کاش آستانه تحملم بالاتر بود و اسم طلاق نیاورده بودم و با رویکرد هوشمندانه تری زندگیمو به سمت اصلاح سوق می دادم ...

توی مورد شما مردی داره صرفا از ترس فشارهای مالی به زندگی بر می گرده ... من خودم شخصا اعتقادی به اینجور ترس ها و ساختن زندگی بر پایه فشار مهریه و مسائل مالی ندارم ... اطرافم نمونه هایی رو دیدم که مرد صرفا با فشار مهریه به زندگی برگشته اما بعد از مدتی اون زندگی در ظاهر وجود داشته اما در باطن به طلاق عاطفی تبدیل شده ...

شخصا اصلاح رابطه از طریق مشاوره های روانشناسی و یادگیری مهارت های زندگی رو براتون پیشنهاد می کنم که بهتر و موثر تر از هر فشار بیرونی عمل می کنه ...

عزیزدلم بیشتر از این راهنمایی بلد نیستم و فکر می کنم راهنمایی دوستان عزیز آقای 12 _9_ saeed و 123 maryam به اندازه کافی خوب و راهگشا بود ...

امیدوارم هر تصمیمی که میگیری در نهایت برات آرامش به همراه بیاره
    ویرایش توسط ملودی 94 : یکشنبه 23 مهر 96 در ساعت 02:57

5. 2 کاربر از پست مفید ملودی 94 تشکرکرده اند .

nasimmng (یکشنبه 23 مهر 96), saeed_9_12 (یکشنبه 23 مهر 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 آبان 99 [ 12:07]
    سطح
    41
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1

تشکرشده 28 در 11 پست

Array
    فکر میکنم وکیلتون یه مقدار سریع داره مساله رو جلو میبره؛ برای طرح انواع دعاوی مثل مهریه و امثالهم که مربوط به زندگی مشترک دو فرد میشه باید کمی تامل کرد و در صورتی که با تاخیر در طرح دعوی ضرری به موکل نمیرسه صبر نمود و یه مقدار زمان داد. میدون جنگ نیست که بخواییم سریع کار رو تمام کنیم.
    وکیلتون باید برای شما تقاضای اعسار میداد تا از حق معافيت موقت از تاديه تمام يا قسمتي از هزينه دادرسي برخوردار میشدید!
    به هر روی وکیلتون هرچه در چنته داشته رو فورا رو کرده و این فقط قضیه رو پیچیده تر میکنه.
    در مورد پرونده بیرون کردن شما، شوهرتون تقاضای تمکین میده و در صورتی که از قبل شکایتی بابت ضرب و شتم و امثالهم ندارید محکوم به تمکین میشید (البته با استرداد جهیزیه و تقاضای شما دال بر فراهم نمودن وسایل زندگی و مسکن ایشون مجبور به تامین موارد مذکور میشن و مهلتی جهت عدم تمکین بدون ناشزه شدن به صورت قانونی برای شما فراهم میشه)
    برای پرونده طلاها، در صورتی که مال خودتون باشه باید فاکتور خرید و شهادت چند نفر شاهد رو داشته باشید و آخر سر هم ممکنه به سوگند در حضور قاضی ختم بشه (معلوم نیست برنده باشید یا بازنده)
    در مورد پرونده جهیزیه، حکم به استرداد میدن ولی باید سیاهه با امضای شوهرتون و دو شاهد داشته باشید وگرنه باید با فاکتور و شهادت شهود راستی ادعاتون رو اثبات کنید (وسایلی که قاضی رای به استرداد اونها میده بستگی به موارد مندرج در سیاهه و در حالتی که سیاهه نباشه بستگی به شهادت شهود و فاکتورها داره)
    قضیه مهریه هم مشخصه و ایشون محکوم به پرداخت میشن ولی میزان پیش پرداخت و مبلغ اقساط رو قاضی تعیین میکنه.
    من رویه کار رو زیاد صحیح نمیبینم چون اگر به لج و لجبازی برسه ایشون با کمک یه وکیل کارآزموده میتونه از طریق حیل قانونی باعث تطویل دادرسی بشه و چندین و چند سال از عمرتون رو در راهروهای دادگاه تلف کنه!
    به طور کلی شما و شوهرتون واقعا نیاز به مشاوره حضوری با یک مشاور زبده دارید تا با کم شدن تنش به نتیجه درست برسید و در صورتی که واقعا امکان سازش نباشه به صورت توافقی با حداقل اختلاف و اتلاف وقت جدا بشید.

7. 2 کاربر از پست مفید saeed_9_12 تشکرکرده اند .

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 آبان 99 [ 12:07]
    سطح
    41
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1

تشکرشده 28 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123 نمایش پست ها
    اگر مهریه رو ببخشی دری به تخته بخوره همسرت میتونه در عرض چند ساعت بدون هیچ حق و حقوقی طلاقت بده.اصلا چرا مهریه رو ببخشی؟متوجه نمیشم.
    البته این برداشت ناصحیح هستش و حتی در صورت بخشش کل مهریه در صورتی که طلاق از طرف مرد باشه مواردی مثل نفقه، اجرت المثل، نحله و تنصیف دارایی مطرح میشن و تا این موارد مشخص نشده و گواهی عدم سازش صادر نگردیده امکان طلاق نیست.
    در مورد اجرت المثل باید قصد زن از انجام کارهایی که شرعا بر عهده اش نبوده عدم تبرع و همچنین طلاق به دلیل نشوز زن نباشه.
    در مورد نحله هم اگر تعلق اجرت المثل به دلیل قصد تبرع محقق نشه، نحله تعلق میگیره.
    تنصیف دارایی هم در صورت امضا شوهر برای اموالی که بعد از زندگی مشترک بدست اومده طبق نظر قاضی تا حداکثر نصف اموال به زن تعلق میگیره.
    نفقه هم اگر زن ناشزه نباشه طبق نظر کارشناس تعیین میشه.
    پس حتی در صورت بخشش مهریه سریعا کار به جاری شدن صیغه طلاق نمیرسه.
    ضمنا خود بحث بخشش مهریه هم مفصله و مباحثی مثل ابرأ و... داره که اینجا جای مطرح کردنش نیست.

9. 2 کاربر از پست مفید saeed_9_12 تشکرکرده اند .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    454

تشکرشده 159 در 63 پست

Array
    خيلي خيلي ممنونم آقاسعيد
    درمورد جهزيه وكيلم سياهه با امضا و فاكتور و امضا و اينا داده كه دادگاهش هفته آينده است
    من وكيلم اون موقع گفت ميخاي بترسونيش يا طلاق واقعي كه من واقعا اون موقع طلاق ميخاستم همينه كه عجله ايي شد
    ولي يك دفه سر و كله شوهرم پيدا شد
    اينش برام عجيبه
    ميگم تو خودت كارهات رو كردي چي شده فيلت ياده هندستون كرده ولي جوابي نداره
    نم
    در مورد تمكين هم دوباره وكيلم نوعي اطهارنامه تهيه كرده كه ثابت كنه اون منو بيرون كرده
    ولي الان دارن با من جنگ احساسي ميكنن
    ديشب كه از خونمون رفت كاملا تو قيافه اش ديدم نقشه اش نگرفته

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    454

تشکرشده 159 در 63 پست

Array
    سلام دوستان
    ديروز دوباره همسرم زنگ زد كه چرا نميري مهريه رو انصراف بدي
    منم گفتم آخه اين همه اعتماد من از بين رفته به چه ضمانتي برگردم
    گفتم يه بار همينطوري اعتماد كردم زنت شدم ولي الان نمي تونم
    كه ميگفت دو بار اومدم دنبالت و كلي منت ميذاشت كه همين كافيه برگردي
    يكم حرف زديم كه دوباره شروع كرد به عصباني شدن و تو ١١٠زنگ زدي و مهريه اجرا گذاشتي و...
    گفتم آخه تو چاره ديگه ايي براي من نذاشتي
    گفتم من داشتم راه خودمو ميرفتم و ميخاستم ازت جدا شدم كه تو سر و كله ات پيدا شد گفتم يه فرصت بهت بدم ولي همينطوري خشك و خالي نميشه
    ميگه تو مادي هستي اومدي با من پول جمع كني
    ولي اين خودش تا قضيه مهريه رو نفهميد ياده من نيافتاد
    حالا اون ميگه من حق طلاق نميدم فقط ضمانت كلامي
    منم واقعا منطق نميذاره كه از دادگاه انصراف بدم

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    454

تشکرشده 159 در 63 پست

Array
    كارشناس هاي محترم و دوستان من الان راه ديگه ايي دارم؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 04 اسفند 96 [ 02:01]
    سطح
    3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    دستاوردها:
    100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 3 پست

Array
    سلام عزیزم
    متاسفم بابت این اتفاق ،شاید اگه من ب جای شما بودم صبر وتلاشمو برای از بین نرفتن این زندگی بیشتر میکردم ب نظر من هم شما و هم همسرتون کاملا مقصر بودید شاید معنی زندگی مشترکو نفهمیدید الیته
    ببخشید ب خاطر بکار بردن این کلمه تمام زندگیهای مشترک بحث و دلگیریو قهر وجوده داره اما مدیریت کردن این زمانها مهمه زمانهای ک باید صحبت میکردید سکوت کردید و زمانهایی ک باید سکوت میکردید صحبت کردیدزمانهای ک میدونستید بعد قهر باید خودتون برگردید منزلتون بهتر بود قهری وجود نداشته باشه گلم همیشه زمان بحث ی نفر باید کوتاه بیاد اگه این مورد رعایت نشه خیلی از نگفته ها گفته میشه و خیلی از حرمتها شکسته میشه عزیز جدایی واقعا سخته وبرای درک کردنش نیاز ب زمان داری اما لطفا هیچ زمان از تغییر نگاه و طرز فکر مردم بعد شنیدن طلاقت خجالت نکش خیلی از موارد طلاق باعثه ارامش و پیشرفت طرف مقابل میشه پس لطفا این ترس و نگرانیتو کنار بزار اما واقعا خوشحالم شدم بابت رفتن کلاس زبان ی زمانهای باید برای کمتر فک کردن ذهنتو مشغول کنی شاید برگشت همسرتون تا حدودی ب خاطر مسائل مالی باشه اما ب این نکته ام توجه کن حتما احساسی ب شما داره وگرنه هرگز برنمیگشت گلم مشاوره برای شما دو عزیز واقع نیازه پس لطفا عجولانه تصمیم نگیر اگ تو این کامنت صحبتی کردم ک باعث دلگیریت شد ب بزرگی خودت ببخش و از خدا میخوام بهترین راهو جلوی پات بزار
    ویرایش توسط sara7395 : دوشنبه 24 مهر 96 در ساعت 13:17

14. 4 کاربر از پست مفید sara7395 تشکرکرده اند .

nasimmng (دوشنبه 24 مهر 96), tavalode arezoo (دوشنبه 24 مهر 96), ملودی 94 (دوشنبه 24 مهر 96), شیدا. (دوشنبه 24 مهر 96)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    454

تشکرشده 159 در 63 پست

Array
    سلام ممنون دوستان
    شايد از ديد شما اينطور باشه كه براي ساختن تلاشي نكردم
    ما خيلي رفتارمون شبيه هم بود
    همش عمل و عكس العمل
    ولي همسر من آدم روبه راهي نيست
    الان تا مهريه نرفته براش ياده من نيافتاده
    نميگه قبلش كتكت زدم فحشت دادم فقط ميگه زنگ زدي١١٠
    من خيلي سعي كردم موقع دعوا مديريت كنم ولي همسر من تو كتش حرف نميره. مثلا مادرش يهش گفت بود محيط رو ترك كن اينم موقع هر دعوايي چه مقصر چه غير مقصر ميذاشت ميرفت بعد كه خودش آروم ميشد برميگشت و اصلا به تلاش من براي حل مشكل توجه نمي كرد و انتظار داشت منم انگار نه انگار
    ديگه كاره من از اين حرف ها گذشته
    آخه چقدر اين آدم پر رو هست، ميگه چون سالگرد بابامه تو مردم آبروم ميره برگرد و اين همه راه كه رفتي بيخود هزينه كردي

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ملودی 94 نمایش پست ها
    "مريم١٢٣ و ملودي عزيز و ديگر كارشناس هاي محترم كه تجربه اي دارين ازتون خواهش ميكنم راهنماييم كنين
    واقعا خيلي اوضاع پيچيده ايي دارم"

نسیم جان

برات دعا می کنم هر چه سریع تر به بهترین نتیجه ممکن برسی و از این حالت بحرانی بسلامتی بیرون بیای ...

واقعیتش من کارشناس نیستم و فقط در مواردی می تونم نظر بنویسم که تجربه مثبتی در اون زمینه داشته باشم که با منتقل کردنش کمکی به دوستان عزیزم کنم ... یا مهارتی رو یاد گرفته باشم که بتونم برای دوستان عزیزم اینجا بازگو کنم ...

در مورد مشکل شما واقعا نمی دونم راه حل درست چی می تونه باشه چون اولا من در جریان تاپیک های قبلت نیستم و اطلاع دقیقی از اصل مطلب و ریشه مشکلت ندارم ... و دوم اینکه خودم تجربه مشابهی مثل تو ندارم ...

من توی مورد خودم اصلا به دنبال حقوق مالی مثل نفقه و مهریه و غیره نرفتم ... فقط وقتی به بن بست رسیده بودم و مشکلاتم رو لاینحل می دیدم تمام حقوق مالی مو در قبال طلاق بخشیدم و اعلام کردم که از این زندگی میرم ... اونم در قبال خود طلاق نه حق طلاق ... و همسرم با ترس از دست دادن من و زندگیش بود که قدم جلو می گذاشت و تلاش می کرد در صورتی که هیچگونه فشار مالی روی دوشش نبود ... و خب این خیلی برای من با ارزش بود ...

البته تنش و دعوا و بالا پایین زیاد داشتیم این مدت ... خیلی جاها درگیر بازی های هیجانی کودکانه دو نفره شدیم(نوشتم برات که بدونی نباید وارد این بازی ها بشی) ... ولی ایشون از همون ابتدا (شخص خودش کاری به خانوده ش ندارم) برای بازگشت من به زندگی تلاش می کرد گرچه یه جاهایی عملکردش صحیح و موفق نبود ... ولی به شیوه خودش تلاش می کرد و خواستار بازگشت من به زندگی بود ...

که تازه من الان همینم پشیمونم و با خودم میگم ای کاش آستانه تحملم بالاتر بود و اسم طلاق نیاورده بودم و با رویکرد هوشمندانه تری زندگیمو به سمت اصلاح سوق می دادم ...

توی مورد شما مردی داره صرفا از ترس فشارهای مالی به زندگی بر می گرده ... من خودم شخصا اعتقادی به اینجور ترس ها و ساختن زندگی بر پایه فشار مهریه و مسائل مالی ندارم ... اطرافم نمونه هایی رو دیدم که مرد صرفا با فشار مهریه به زندگی برگشته اما بعد از مدتی اون زندگی در ظاهر وجود داشته اما در باطن به طلاق عاطفی تبدیل شده ...

شخصا اصلاح رابطه از طریق مشاوره های روانشناسی و یادگیری مهارت های زندگی رو براتون پیشنهاد می کنم که بهتر و موثر تر از هر فشار بیرونی عمل می کنه ...

عزیزدلم بیشتر از این راهنمایی بلد نیستم و فکر می کنم راهنمایی دوستان عزیز آقای 12 _9_ saeed و 123 maryam به اندازه کافی خوب و راهگشا بود ...

امیدوارم هر تصمیمی که میگیری در نهایت برات آرامش به همراه بیاره
    ممنون عزيزم

16. کاربر روبرو از پست مفید nasimmng تشکرکرده است .

ملودی 94 (دوشنبه 24 مهر 96)

صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)