سلامسلام فقط چون روتون نمیشد بزنی تو ذوقش دختره رو به خودت وابسته کردی؟!!
دختر رو به خودم وابسته کردم؟!!!! عجب
بله چشم! ، همین دیشب دیدمش ، امروز از شما پرسیدم که بهترین روش رو برای نه گفتن انتخاب کنم که ایشون کمترین آسیب رو ببینن...خب ظاهرشم نپسندیدی دیگه بیشتر از این ادامه نده و وابسته ترش نکن عذرخواهی کن و بگو ما به درد هم نمیخوریم
* در رابطه با خاتمه رابطه که شکی ندارم اما در مورد اینکه چی بگم بهش که بهش بر نخوره.. و در عین حال امیدوار نباشه به رابطه و رابطه رو از این حالت خارج کنه ، چون برای م هم مشکله ، که یه رابطه یک طرفه رو تحمل کنم...
سلاموابستگی
هر چه زودتر این رابطه رو تموم کنین به نفعه هر دوتای شماس..
همون جمله ای که به ایشون گفتین " بهت حسی ندارم " کافیه..
ولی اگه خیلی پاپیچ شدن میتونین از جملات زیر استفاده کنین..
شما همسر ایده ال من نیستین.
من با کیس دیگری در ارتباط هستم و بزودی به خواستگاری ایشون خواهم رفت .. اگر گفتن دروغ میگین و چرا تا حالا بهشون نگفتین , در جوابش بگین چون این یه امر خصوصیه و نمیخواستم کسی بفهمه..
بلاک کردن و عدم ارتباط با ایشون و هم فراموش نکنین..چون ارتباط بیشتر با ایشونکاذب بوجود خواهد اورد
اگه بگم شما همسر ایده ال من نیستی خب بهش بر میخوره اعتماد به نفسش از بین میره و فکر میکنه میخوام خودمو بگیرم و مغرورم و...
و چون فامیله نمیتونم بهش بگم کیس دیگه ای دارم... چون ممکنه پخش بشه توی فامیل ...
شما میگین بلاکش کنم و پیام هاشو جواب ندم؟ خب زنگ میزنه نهایتش... باید یچیزی بهش بگم اینجوری نمیشه که...
واقعا چرا نه گفتن انقدر برام سخته... یعنی بیش از اینکه ملاحضه خودمو بکنم ملاحضه دیگران رو میکنم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)