سلام عزیزم
حالت خوبه؟ مبارک باشه عروس خانم
ببین عزیزم راستش هر موقع ک شما تاپیک میزنی و یک مشکل واحد رو مطرح میکنی و اینکه حدود یکسال و خورده ای ذهن شما درگیرشه ،من واقعا دلم میسوزه و ناراحت میشم،که چرا ما ادم ها بلد نیستیم از زندگیمون در لحظه لذت ببریم،و همش در گذشته سیر میکنیم که مثلا واای مجردی چقدر خوب بود و یا دوران بچگی چه قدر خوش بودیم
در حالی که اگه خوب دقت کنیم مثلا زمان مجردی میخوایم متاهل باشیم و یا زمانی که بچه بودیم دلمون میخواست هر چه زودتر بزرگ بشیم و خیلی مثال های دیگه که مطمئنا خیلیهامون تجربه اش کردیم
ببین دوست خوبم اطرافیان شما درست میگن هورت کشیدن غذا و .... چیزهایی نیست که آدم زندگی رو به کام خودش و دیگران تلخ کنه درسته،شما کافیه با رفتار درست سعی کنید به همسرتون بفهمونید که از چه چیزهایی بدتون میاد یا خوشتون میاد
مثلا میتونی این هورت کشیدنو در غالب رفتار یه شخص دیگه مثلا توی سلف دانشگاه برای همسرت تعریف کنی بگی یه نفر فلان طور غذا میخوردو ......
در ضمن روی حرفای دوستات که میگن حیف شدی هم اصصصلا حساب نکن خیلیا این حرفارو از روی حسادت میزنن
همینا اگه خدایی نکرده واست مشکلی پیش بیاد آنچنان .......
بگذریم ،من طلاق رو تجربه کردم دیدم کسایی رو که موقع طلاق چطوری بودن و بعد از اون چقدر رفتارشون تغییر کرد
میخوام بگم روی تعریفای مثبت و منفی ادما حساب نکن
بچسب به زندگیت ،از این روزات در کنار همسرت لذت ببر
با شناختی کنم ازت پیدا کردم اینه که شما زیادی حساس هستی و هرکس دیگه جای همسرت بود بازهم به مشکل میخوردی
خواهرانه میگم شما زیادی داری حساسیت به خرج میدی حتما واسه درمان حساسیتت به روانشناس مراجعه کن
و حتما پیش روانشناس مجرب و کار بلد باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)