نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza نمایش پست ها
سلام
پسری هستم 30 ساله.خونه و کار هم دارم.
علاقه مند به دختری شدم.دو سال از من کوچیکتره. که حدود 3 ماه هست با خواستگارش برای ازدواج دارن آشنا میشن.
اوایل نمیخواستم بهش بگم، ولی وقتی دیدم میگه فقط یه خواستگار معمولی هست، بهش گفتم بهت علاقه دارم.خیلی شکه شد و تعجب کرد، خندید و رفت.فرداش ازش خواستگاری کردم و گفت خیلی تعجب کردم و نمیتونم الان جواب بدم .بعدش گفت قصد ازدواج ندارم.گفتم باشه یه مدت دیگه دوباره ازت درخواست میکنم.نه نگفت.
بعد از این جریان با هام خیلی بهتر و صمیمی تر شد.بعضی وقتها خودش با هام تو تلگرام چت میکنه.باهام در مورد آینده و شغل و این چیزا صحبت میکنه و در موردم خیلی کنجکاوه.
شنیدم که خواستگارش خیلی دوست داره ولی قبل از اینکه ازش خواستگاری کنم، بهش اهمیتی نمیداد.
حالا واقعا فقط برات تفریح با من صحبت میکنه؟آخه شهرستانی هست و خیلی دوست نداره.
منو بقول معروف توی آب نمک گزاشته یا واقعا داره در موردم فکر میکنه؟
سلام احمدرضا،بنظر من پاسخ اين سوال را نميتواني در اين انجمن پيدا كني اين سوالي است كه بايد پاسخش را بصورت صريح و قاطعانه از شخص مقابلت بخواهي.

و اگر شخص مقابل به هر دليلي اين ارتباط را در اين سطح نگه داشت و شما هم قاطعانه وارد نشدي و به اين ارتباط با تلگرام و درد و دل كردنها و صميميتها ادامه دادي بايد احتمال وابسته شدن و چه بسا شكست عشقي خوردن و تا مدتها توان فراموش كردن را نداشتن را بدهي

پس لطفا به خاطر خودت تكليف اين ارتباط را مشخص كن چون بنظر من باندازه اي كه نبايد وابستگي پيدا كردي، گاهي شكستهاي عشقي چنان ضربه اي مي زنند كه ساختار رواني فرد را تا مدتها بهم مي ريزند.

بايد سهم خودت را باندازه يك طرف اين ارتباط در نظر بگيري و خودت را گرفتار ترديدها و تعلل ها و وجدان دردهاي طرف مقابل نكني