قربون شکلت
رفیق من
من برای بلند مدت میگم که مجبوره برگرده و اگر هم بره دوباره باز برمیگرده . من که نمیگم در عرض یکی دو هفته قضیه OK میشه!!
ما اینجا جادوگر و کف بین که نیستیم که!! وقتی میگم عجول هستی اینه . . .
بزار خیالت رو راحت کنم . باید بدونی که در 2 تا 3 ماه آینده انقدر زنت حرفش رو مدام عوض میکنه تا آسی بشی . شما با این وضع عجول بودن که بیچاره ای . لازم شد یکبار دیگه کل نظرات بنده رو با این دید بخونی که من منظورم اینه که باید فقط دنبال این باشی که در «بلند مدت» و با صبر جواب خواهی گرفت . من هیچ جمله ی جادویی بلد نیستم که به کسی بگم و اون بره زنش رو رام کنه! بنده دارم از رفتارهای صحیح و مواضع منطقی حرف میزنم که اگر با صبر همراه بشه ، ظرف 6 ماه آینده وضعیت در کنترل شما در میاد . البته ممکنه حتی تا 2 سال هم زنت همچنان ناسازگاری هایی داشته باشه . . .
اگر توان تحمل این ماجرا رو نداری ، من راه حلی برای شما سراغ ندارم . ولی توصیه ی من اینه که باید صبر کنی و زنت رو از نو بسازی . واقعیت اینه که زنت و خانوادش به سادگی و عجول بودن شما پی بردن و دستت رو خوندن و در حال سوء استفاده هستن . حالا شما میخای ما با یک جمله ی جادویی ظرف یکی دو هفته همه چی رو OK کنیم؟؟ از این خبرا نیست :
چون همسفر عشق شدی مرد سفر باش هم منتظر حادثه هم فکر خطر باش
آره داداش ، وضعت زیاد خوب نیست و حالا حالاها باید منتظر سختی کشیدن باشی ولی بعد از 2 تا 3 ماه به تدریج نتایجی حاصل میشه و بعد از 2 سال هم زندگی به ثبات میرسه . بنده خودم با اجازت همه این گرفتاری ها رو چشیدم داداش!

علاقه مندی ها (Bookmarks)