به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام
    شرمنده دوستان من واقعا قصد ادامه دادن این تایپیک نداشتم
    چون تو شرایط روحی نامناسبی هستم خودم پر از افکار منفی وترس واضطرابم ومثل یه شیشه خیلی نازک شدم که منتظر یه تلنگر تا خورد بشه از هم به پاشه دست خودم نیست روحیه من همین از نظر احساس ادم ضعیفی هستم نمیتونم احساسم کنترل کنم هر چی سعی میکنم نمیشه فقط برای چند ساعت یا خیلی دو سه روز حالم خوبه بعد دوباره برمیگرده مثل قبل

متاسفانه بعضی از دوستان هم به جای حالا انرژی مثبت دادن یا مثلا یه راهکار درست دادن حاال در حد دل خوش کنک میان حرفایی میزنن که کلا منو داغون میکنه همون یه زره امید وانگیزه منو هم ازم میگیرن واقعا بعضیا حتی دیدن اسمشونبهم انرژی منفی میده پس خواهش میکنم بلد نیستی راهنمایی کنی یا به کسی امیدواری بدی یا لااقل همدردی کنی بهتره اصلا هیچ نظری ندی چون تو جای من نبودی و نیستی وهیچ وقت هم نخواهی بود برو به زندگی خوش وخرم خودت برس بزار ادمایی مثل من هم برای احساسشون حالا یا به قول شما توهم تا دلشون بخواد بجنگن بلاخره یا میبازن یا میبرن احتیاج به دلسوزی شما ندارم.

اما برای بعضی دوستان سوال بود از کجا فهمیدم علاقه داره من از اول هم مطمئن بودم بلاخره بچه نیستم اون طرف هم بچه نیست وعقلم اونقدر میرسه بتونم تشخیص بدم رفتار ونگاه وحرف زدن یه نفر از سر دوستی معمولی یا واقعا علاقه من برای قط ارتباط یا ادامه دادن دودل بودم بلاتکلیف از احساس وعلاقش که واقعا دوطرفه هست یا نه میخواستم تکلیفم روشن بشه از طرف یه دوست قابل اعتماد از طریق یه روحانی معروف توی قم برام استخاره با قرآن گرفتن که گفتن علاقه شما دوطرفه است وهردوتاتون از احساس هم با خبر هستین فقط پسره دودله که باید با صحبت کردن به تفاهم برسین اگه نرسیدین قط ارتباط کنید
    از اونجایی که من هم به اون ادم هم به استخاره با قران کاملا اعتقاد دارم وخودم هم میدونستم احساسم درسته فقط میخواستم مطمئن بشم دیگه از این بابت خیالم راحت شد برای ادامه ارتباط حالا کاری در کنارش هم نزدیکتر شدن به این ادم تا شاید راحت بتونه حرفش بزنه

ولی با اینکه فهمیدم رفتارش از روی علاقه بوده وهست من هنوز ارامش ندارم نمیدونم چرا افکار منفی وترس دست از سرم بر نمیدارن
    میخوام بیخیال بشم نمیتونم واقعا خیلی سخته برام میخوام ادامه بدم تلاش کنم هم خیلی ضعیف شدم
    فکر میکردم مطئن بشم علاقمون دوطرفه است خیلی چیزا برام حل میشه ولی چندان تغییری نکرده چون انتظار کشیدن که کی این ادم به حرف میاد وحرفش بزنه یا اصلا نزنه خیلی خیلی سخته

فقط از شما دوستان خوبم که همیشه همراهم بودین هستین وخیلی برام عزیز هستین ودلسوزانه راهنمایی میکنین وقت میزارین میخوام صادقانه وخالصانه برام دعا کنید فقط همین ازتون میخوام
    چون فقط وفقط خود خدا میتونه کمک کنه بهم آرامش بده ومشکلم حل کنه چون میدونم تا خودش نخواد واقعا دیگه کاری از دست من بر نمیاد

مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

2. کاربر روبرو از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده است .

mohamad.reza164 (سه شنبه 24 مرداد 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)