نقل قول نوشته اصلی توسط afsa نمایش پست ها
سلام
ان شاالله که مشکلتون حل میشه
کاش انقدر دوران نامزدی طول نمیکشید
اینطوری برخوردهای همسر و خانوادتون و همچنین خانواده ها باهم خیلی کمتر میشد
اینکه باهم خوب صحبت نمیکنند دودش چشم شما و همسرتون میره و خیلی بده که از ابتدا این رفتار رو باهم داشته باشند
این جلسات باید درنهایت احترام و مراعات برگزار بشه
اگر خدای نکرده این اختلاف به شما و همسرتون برسه خانواده 2 نفره شما به مشکل میخوره
درضمن خواهرتون نباید با کنایه صحبت کنه اگر هم از خانم شما خوشش نمیاد بهتره رابطشو محدود کنه حتی شده درحد سلام و احوال پرسی
اینکه شما از ارتباط باخانومتون بخاطر عصبانیت هاش میترسید میتونه متقابل باشه شاید ایشون هم از خانواده شما میترسه ازاینکه باشما ازدواج کنه و شما همچنان به خانوادتون اجازه بدید که براتون مشکل ایجاد کنند..تا به حال در مقابل خواهرتون چه رفتاری داشتید؟
تازمانیکه شما اجازه بدید دیگران حتی خواهر و مادرتون برای زندگی و رابطه 2نفره شما مشکل ایجاد کنند همسرتون به عنوان همسر و حامی به شما تکیه نمییکنه و حتی شاید اینکه میگه میخواد از شما جدا بشه بخاطر همین موضوع باشه..البته مشکل دیگری اگر هست توی تاپیک مطرح نکردید
ممنون از اینکه به موضوع دقت کردین جواب دادین اینو یادم رفت بگم که همون بار اولی که خواهربنده این مشکل پیش اورد روابط خیلی محدود کردم کلا رابطه رو با خواهرم و همسرم خیلی کمه در حد اینکه چن ماه حتی همو نمیبنن مادرهم همین طوررفت امد بین خواهر و همسرم در حد صفره ولی باز مشکلات بالا که ذکر کردم داریم کلا خیلی خانمم تندخوشده منم صبرم داره لبریز میشه خیلی مراعات میکنن
متاسفانه اینو بگم که قرار بود یه جشن عقد بعدازچن ماه گرفته بشه که به دلیل مشکل مالی نتونسم انجامش بدم عذرم خواستم ولی خب برداشت خونواده همسرم ازاین قضیه بی نهایت منفی و اینو عمل نکردن به قول وعده وعید میدونندرصورتی که خودش شرح دادم علت مشکل

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
سلام

مشکلات خانومتون به کمک روانشناس (کاربلد و ماهر) حل می شه.
تنبلی، منفی بافی، پرخاشگری، با تیکه حرف زدن و زبان تلخ داشتن ... اگه می خوای درست بشه، به فکر درمانش باشید.
ممنون از جواب بله به فکر ش هستم