پست اولت رو خوندم تقریبا شبیه همسر منه اما من زندگیم به لطف خدا و این سایت تغیییر دادم
دختر خوب در مورد خاهرش یادت باشه هر ادمی به خانوادش تعصب داره حتی اگرمطمین باشه ایرادهایی دارن و طرفش راست میگه !!!!!! اما بازهم در برابر اون ها دفاع میکنه
یادت باشه اگر میخای همسرت از خونوادش دفاع نکنه سعی کن اصلا از خونوادش گله نکنی حتی از خوبیاشون بگو بعد مدتی وقتی همسر ت مطمین شد شما باهاشون خصومت نداری حتی خودش از ایراداشون میگه و اعتراف میکنه بدون شک
اماتا زمانی که شما از خونوادش بدبگی ایشون گارد میگیره!!!!
مثل خودت در برابر حرفهای همسرت !!!!!
حالا وقتی ایشون از خاهرت بد بد میگه فقط سکوت کن لازم نیست ادم برا هرچیزی جواب بده مطمینباش اگر ایشون داره بیخودی حرف میزنه شک نکن با سکوت شما خودش پیش خودش فرصت تحلیل حرفش رو داره و پشیمان خاهدشد و حتی معذرت خاهی
یادت باشه هیچوقت برای توجیه خاهرت مقابله به مثل نکنی که نتنهااز خاهرت دفاع نتونستی بکنی بلکه لجبازی همسرت رو بیشتر کردی
درمورد قهر هروقت تقصیر شما بود حتما مذرت خاهی کن اما اگر مقصر شما نبودی سرسنگین باش اما ارام و وظایفترو بخوبی انجام بده که حرفی برای آتو نداشته باشه اصلا منت کشی نکن بی تفاوت باش انگار برات مهم نیست قهر کرده
من و همسرم وقتی قهریم باهم حرف میزنیم اما سرسنگین بعد خودبخود عادی میشه من اصلا بروی خودم نمیارم که قهره و فقط سکوت خودش معمولا میفهمه مقصره و میاد از دلم در میاره
شما وقتی رابطه خوبی باهم دارین اول از خوبیاش بگو بعد بگو دوست دارم وقتی یکیمون مقصریم مسولیت کارمون رو بپذیریم و معذرت خاهط کنیم در همینحد همسرت بعدا تو ذهنش خاهد موند که بعدااگر مقصر بود بیاد از دلت دربیاره البته باید زمان بدی چون 5ساله شما منت کشی کردی البته اگر درست عمل کنی دو سه ماهه درست میشه ایشالله
در مورد رابطه درکت میکنم اما بپذیر که کار ایشون احتمالا سخت هست و اگر بپذیری بخاطر کارش نمیتونه تحمل بهتر میشه اما بهش بگو دوست داری معاشقه داشته باشی و لازم نیست حتما رابطه باشه
درضمن با غر غر نگو من رابطه میخام که بدتر سرد میشه گاهی خودت پیش قدم شو و تحریکش کن خودش میاد
من فکر میکنم شما یکم غرغرو هستی حتما تجدید نظر کن
سخنرانی های دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و اقتدار مرد ایشون رو گوش کن زندگیت زیر رو میشه ایشالله

علاقه مندی ها (Bookmarks)