با سپاس از دوستان
اهل صرفه جویی هستم چون وقتی نیازی نیست چراغی روشن باشه چرا روشن باشه!؟ولی با دقت بیشتری به در خواست دوست قبلی عمل میکنم.
پیشنهادم برای نفر بعد
به یکی از دوستای قدیمیتون که خیلی وقته ندیدینش زنگ بزنید یا پیام بدید و حالشو بپرسید.
تشکرشده 3,515 در 811 پست
با سپاس از دوستان
اهل صرفه جویی هستم چون وقتی نیازی نیست چراغی روشن باشه چرا روشن باشه!؟ولی با دقت بیشتری به در خواست دوست قبلی عمل میکنم.
پیشنهادم برای نفر بعد
به یکی از دوستای قدیمیتون که خیلی وقته ندیدینش زنگ بزنید یا پیام بدید و حالشو بپرسید.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
paiize (دوشنبه 09 مرداد 96), sara 65 (جمعه 23 تیر 96), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 25 تیر 96), میشل (جمعه 23 تیر 96), المای (شنبه 24 تیر 96),رهگذر آسمان(یکشنبه 25 تیر 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام سمیرا خانوم عزیز
خیلی برام جالب بود ، دقیقا اومده بودم از نفر بعد چنین درخواستی کنم که شما هم کردید ولی از من کمی متفاوته.
چشم ،، من همیشه خیر و خوبی بندگان خدا را میخوام و دوستشون دارم .
من به نفر بعد پیشنهاد میکنم که لطفا یک کاغذ و قلم بردار ( البته هنگامیکه کمی دلت رغبت داشته باشه خیلی خوب میشه )
بشین و ببین در چه شرایطی هستی ؟
در چه خانواده ای بدنیا اومدی ؟
با چه عقاید و باور هایی رشد کردی؟
از نظر مالی خانواده ات یا خودت در چه وضعی قرار دارین ؟
چرا پدر و مادرت رو دوست داری ؟
از نظر اجتماعی خانواده ات در چه سطحی قرار دارن ؟
آیا خودت و خانواده ات سالم هستین ؟( هم جسمی و هم روحی )
اگر همه ی جزئیات و نکات زندگیت رو مورد برسی قرار بدی ، چه مثبت و چه منفی ، متوجه میشی که چقدر خوشبختی و آرامش داری ..
اونوقت خدارا برای این همه نعمت که بهت داده هزاران بار شکر کن.
من همین دیشب بود ... چون قرار بود برنامه زندگیم را تغییر بدم تا با کیفیت زندگی کنم ...دوست داشتم به یک خودشناسی برسم و شروع کردم به نوشتن و خدا شاهده چقدر بعد از نوشتن این موارد احساس خوبی داشتم ...امیدوارم چه شما و چه هر کسی که این تاپیک را میخونه این کار را حداقل برای یکبار هم که شده انجام بده![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)