سلام دوست عزیز
من اگه جای شما بودم بدون تردید رد می کردم و مثل شما فکر می کردم . در هر صورت نباید منکر حس منفی ای که به آدم می دن شد. در یک صورت به خواستگارم فرصت می دادم اونم وقتی بود که ازش خوشم اومده باشه یعنی قبلش آقا رو دیده باشم یه شناخت نسبی از شخصیت و ظاهرش داشته باشم و بعدش با این حرف هرچند باز هم حس منفی بهم می داد یه فرصت برای خواستگاری می دادم.
متاسفانه توی این دوره و زمونه آدمای فرصت طلب زیاد شدن و باید ببینی در قبال چیزهایی که ازت انتظار دارن چه چیزی بهت می دن. خانواده همسر من هم به دلیل شغل و درآمدم با ازدواج ما موافقت کردن و اینکه کیس خوبی هستم برای مهاجرت به خارج از کشور بودم. نمی دونی چقدر زیر فشار بودم و اذیت شدم اما خوب همسرم رو دوست داشتم و می شناختمش و این مسائل درون خانوادش بود هر چند تحصیلات و شاغل بودن براش معیار بود اما نه اینکه به هر قیمتی یه رشته خاص با درآمد بالا.
به فرض شما خدایی نکرده ترم 7 از ادامه منصرف شدید به خاطر سختیهای رشتتون یا اصلا پشیمون شدید خواستید تغییر رشته بدید نباید بتونن مجبورتون کنن چون پزشک می خوان با هر سختی و به هر قیمتی درستون رو ادامه بدین. اونم وقتی که خودشون اون سختیها رو تجربه نکردن یا هیچی ازش نمی دونن.
این نظرم کارشناسانه نیست اما باورم اینه که زنی که عروس پزشک می خواد یا مردی که دنبال اسم و رسم زنشه مناسب وصلت نیست و نشون از کمبودهایی داره که می خواد به صرف رشته و موقعیت زن یا عروسشون اون خلاهاش رو پر کنن و یه جورایی وصلت با آدمای اهل پز خیلی سخته . چون اصولا یه جور کمال گرایی دارن که اطرافیان رو تحت فشار می ذارن و با پز دادن خلاء هاشون رو پر کنند. این عقیده منه. باهاش برخورد هم داشتم. به خاطر موقعیتم توی سیکل ازدواج افتادم . از یه آینده نسبتا خوب برای امتحان همسرم و خانوادش چشم پوشی کردم و نتیجه اش رو دیدم و خدارو شکر همسرم از امتحان سربلند بیرون اومد هرچند نمره کامل نگرفت ولی خونوادش کاملا مردود شدن. و توی این جریان خیلی ضربه خوردم. پس از تجربه ام برای شما گفتم که شما آگاهانه تر انتخاب کنی.
در کل به نظرم کار خوبی می کنی و تمرکزت رو بذار روی افرادی که شخصیت و اخلاق براشون مهمتر از موقعیت و درآمدت باشه. همکارم نبود نبود. سنی هم نداری که نگران از دست دادن خواستگار باشی. و اگر فرد مورد نظرت رو پیدا کردی و بهش علاقه مند شدی می تونی توی ساختن زندگیتون بهش کمک کنی. نه کسی که از اول برای موقعیت و درآمدت نقشه کشیده باشه. چون بعدها مشکلات خودش رو به همراه میاره و مهمترینش بی مسئولیتی مرد در قبال زندگیتون و انداختن بار زندگی روی دوش شماست.
موفق و شاد باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)