سلام دوست عزیز
منم کارمندم و این مساله مالی به دلیل خسیس بودن خانواده همسرم خیلی پررنگ و دردسر ساز بود تا جایی که الان می فهمم تمام بحث ها و دلخوریها تهش به خاطر مساله مالی بود. ما تصمیم گرفتیم هر کدوم نیمی از حقوقمون رو توی یه حساب مشترک بذاریم برای خرج خونه و ... در نهایت هرچقدر موند رو بریم سفر یا خریدهای بزرگتر کنیم. بقیه اش رو هم پس انداز کنیم و همسرم دیگه اصلا کاری به بقیه حقوق من نداشته باشه منم پس انداز می کنم که پشتوانه ای برام باشه. با اینکار اخلاق شوهرم 180 درجه عوض شده و تقریبا بعد از اون مشاجره ای نداشتیم که حدس من اینه که خونوادش دیگه راحتش گذاشتن و توی گوشش نمی خونن که به من بی اعتماد باشه.
در عوض کمک مالی که می کنم کارهای خونه رو تقسیم کردیم آشپزی با منه ظرفها و تمیز کاری با همسرم وقتی هم مهمون داریم هیچ کدوم تقریبا بیکار نمی شینیم و به هم کمک می کنیم.
در ضمن این رو هم عنوان کنم مشاور با شناختی که از من و همسرم داشت این روش رو تائید کرد و به قولی خیالم راحته به اقتدارش و حمایتگریش ضربه نخورده. این از شواهدش هم معلومه که بیشتر از قبل آروم و مهربون شده. برای من جواب داده. شاید راهنمایی باشه برای شما. چون من حدود یه سال در کشمکش بودم با این قضیه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)