به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام آغازکننده
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 اسفند 97 [ 02:42]
    سطح
    25
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 27 در 16 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط غبار غم نمایش پست ها
    برید کوه، دشت، بیشه...یه جایی که آب داشته باشه...گل و درخت ...انقدر تو روحیه و کم شدن استرس تاثیر داره که حتی لازم نیس برید پیش روانشناس یا روان پزشک (البته اگه لازمه با یکی حرف بزنید و موقعیتش براتون فراهمه می تونید برید پیش روانشناس و مشاور)

آدم کوه که میره همه دردا و غم و غصه هاش میشینه رو دل کوه. برگشتنی آدم خیلی سبک میشه، اصلا یادش نمیاد مشکل داشته، یا با کسی حرفش شده یا بی پول و بیکاره. شما با دشمنت خونیتم بری پیکنیک اصلا بهش فک نمی کنی. خرج خاصیم نداره. ولی می تونین لذت بخش ترش کنین، یکم میوه، آب خنک و خوردنی بردارین با یه دونه توپ!

کفشاتونم در بیارین و پایی به آب بزنین!.......من امروز خیلی خیلی خوشحالم، چون رفتم کوه. باورم نمیشه همون آدم دیروزیم که تو یه اتاق تاریک با پرده های کشیده 24 ساعته رو تخت حالت دراز کش داشت...
    ممنون از پیشنهادتون .ولی عذاب وجدان میگیرم در حال حاضر تفریح کنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی خوب نمایش پست ها
    من به شما نگفتم بیمارید فقط گفتم حالتون خوب نیست و حرفایی که میزنید در حالت عادی کسی نمیزنه. بهتره برید پیش یه متخصص تا راهنماییتون کنه. به نظرم تحت فشار روحی هستید.

مشکل بیکاری که مشکل همه است. از تحصیلات و از ویژگی های مثبتتون بگید. چه چیزی بلدید یا چه کاری از دستتون برمیاد یا چه تخصصی دارید؟

دنبال چه جور کاری هستید؟ سابقه یا هر نوع فعالیت دیگه ای که داشتید رو بگید.

پیشنهاد دوستمون غبار غم!!!! (چه اسم عجیب و ناراحت کننده ای اصلا به صحبت هاشون نمیاد) هم خیلی عالی و مفیده.

تغذیه تو استرس نقش مثبتی داره.
    تحصیلاتم فوق مهندسی .دنبال کار با درامد زیاد نیستم ولی دوس دارم تو زمینه رشتم کار کنم ولی بدون سابقه کار و اشنا کار نیست حتی به عنوان کاراموز به طور رایگان هم اوضاع همینطوره . از اینکه 6 سال تو به دانشگاه خوب دولتی عمرم تلف کردم ناراحتم . مهارتم تو رشتم نسبت به خیلی ها که سرکارن بیشتره ولی کارفرما ها یه نیرو میخان که تجربه کارم داشته باشه . کارافرینی هم وضعیت مالیش ندارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط anisa نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من نمیدونم شما کیارو دیدین که به روانپزشک مراجعه کردن بدتر شدن . بستگی به مشکل طرف هم داره . اون چیزی که اختلال تلقی میشه اضطرابه نه استرس .. استرس یک اتفاق طبیعیه و میتونه باعث پیشرفت ادما بشه . اما نشانه هایی که شما گفتین دچار اختلال اضطراب شدین . آیا دوره اییه ؟ یا مزمن شده ؟ این اختلال به خودی خود درمان نمیشه و اگر خیلی از حالت طبیعی خارج بشه نیاز به مصرف دارو هم داره .. معمولا این اختلال با دارو به راحتی درمان میشه ولی چیزی نیست که به خودی خود خوب شه .

اینو بدونین که تحمل درد از مصرف دارو 100 ها بار عوارض بیشتری داره .. دارویی که طبق دستور پزشک متخصص خوب تجویز بشه حتما تاثیر گذاره و چه بهتر که مشاوره هم در کنارش باشه . و اینکه شما به خاطر سرماخوردگی دارو مصرف نمیکنید هم طرز فکر درستی نیست . البته دارو حتما زیر نظر پزشک باید مصرف شه .

اگر زمان های زیادی اضطراب دارین به طوری که فعالیت هاتون رو مختل میکنه از جمله خواب 100% باید به پزشک مراجعه کنین
    سلام
    خیلی ها رو میشناسم پیش معروفترین روانپزشک ها رفتن و حالشون بدتر شده . بله قرص شیمیایی یکجارو درست میکنه ولی میزنه 10 جای دیگه رو نابود میکنه .قرص های هورمونی میتونه اثرات جانبی حتی جبران ناپذیر داشته باشه حتی زیر نظر پزشک متخصص (پزشک دلسوز نداریم و همچچنین خیلی از پزشک ها صرفا میخان بیمارو تو حوزه خودشون درمان کنن کاری به اسیب زدن به سایر اجزا ندارن) . سرماخوردگی با مشکل روحی مقاسه نکردم ولی کار درستی میکنم که براش قرص شیمیایی مصرف نمیکنم مگر اینکه دوست داشته باشم بدنم مقاومتش کمتر بشه . تو پنج سال اخیر فقط دو بار سرما خوردم که زیر 2 روز خوب شدم با استراحت و درمان های ساده .

2. کاربر روبرو از پست مفید behnam1 تشکرکرده است .

غبار غم (پنجشنبه 15 تیر 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)