سلام هانیه جان! من همیشه تاپیکهاتو میخوندم و برات دعا میکردم که بتونی شرایط رو درست کنی و یا اینکه از اون مرد جدا بشی! هانیه جان ذات ادمها تغییر نمیکنه... مردی که بتونه توهین کنه بتونه کتک بزنه بتونه همسرش رو تو بدترین حالت تنها رها کنه و اهمیت نده. بتونه تحقیر کنه و تو سری بزنه. این آدم این چیزا تو ذاتشه و یک مرد متشخص و نرمال تحت هیچ شرایطی دست به این کارا نمیزنه. فرض کن این آقا به این نتیجه نمیرسید که دوست به دردش نمیخوره اونوقت چی میشد؟ ایشون رفتن دوراشونو زدن با چند نفر بودن و به نتیجه نرسیدن یا احتمالا رابطه جدی داشتن که به هم خورده دوباره برگشتن سمت شما! هانیه جان متوجه نیستی که اولویت اول این اقا نیستی؟ از جای دیگه رونده مونده شده برگشته به شما... ببخشید اینطوری میگم ولی حقیقت از چشم من اینطور به نظر میاد... هانیه جان یک جا نوشتی از ترس تنهایی ممکنه برگردی به این آدم ولی اینو بدون اولا این دنیا پر از انسان هست و مردای خوبی هم وجود دارن که با کمی صبر و حوصله میتونی زندگی جدیدی رو شروع کنی و دوم اینکه از نظر من تنها موندن خیلی شرف داره به زندگی با همچین موجودی که نه شریک میدونه چیه نه زندگی مشترک و نه حرمتی برای شما باقی گذاشته.

علاقه مندی ها (Bookmarks)