نوشته اصلی توسط
haniye68
سلام دوستان
انشالله که همه خوب و خوش باشن...
الان 2 هفته اس که همسرم مدام دنبال اینه که با من حرف بزنه و دل منو بدست بیاره...یکسره پیام میده و زنگ میزنه...مدام میگه که من خیلی خیلی پشیمونم و عذاب وجدان دارم و میخوام که برگردم که جبران کنم....و میگه که من قدر تو رو ندونستم و نفهمیدم که چه فرشته ای رو از دست دادم...خلاصه از این پیام هایی که دل منو بخواد بدست بیاره خیلی ازش دریافت میکنم....واقعا نمیدونم باهاش چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پیام داده که حتی اگه شده باشه کارگری میکنم ولی تو رو بدست میارم...با همه اون چیزهایی که تو پست های گذشته نوشتم،بنظر شما مجازه که برگردم ؟؟؟؟؟؟؟با توجه به اینه طلاقم ثبت شده و فقط پرونده مهریه ام در جریانه...................شاید متوجه شده که من وضعیت مالیم خوب شده برگشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید از ترس مهریه برگشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم بهش اعتماد کنم یا نه؟؟؟؟؟منو سر یه دو راهی گذاشته....ولی دقیقا زمانی برگشت که منتظر اومدنش نبودم...الان هیچ حسی بهش ندارم و اصلا دوستش ندارم...یه روزی واسه رفتنش زجه میزدم ولی الان واسه اومدنش اصلا خوشحال نیستم...شاید اگه تا 3 ماه پیش برگشته بود هنوز خوب بود ولی خیلی دیر برگشته...بخدا نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟راهنمایی ام کنید....اگه نیاز به توضیح بیشتری هست بهم بگین تا بنویسم
علاقه مندی ها (Bookmarks)