سلام
خیلی کار اشتباهی کردی با اینکه فکرت درگیر رابطه قبلیت بوده به خواستگاری این خانم رفتید. واقعا دلم به حالشون سوخت. من بر اساس چیزایی که فکر می کنم اکثر مواقع اینجوریه و آقایون دوست دارن خانومها سخت گیر باشن و بگو بخند کنند و برام عجیبه با اینکه خودتون قبلا رابطه داشتید دنبال دختر مذهبی و آفتاب مهتاب ندیده رفتید و احتمالا به خاطر سخت گیریهای خانوادتون بوده. الانم شاید دودلید چون اون خانم 100 درصد مطابق خواست خانوادتونه و شاید بهانه ندارید که رابطه رو ادامه ندید. مردها دوست دارن برای بدست آوردن هر چیزی بجنگند این برداشتم از مردهای اطرافمه نمی دونم چقدرش درسته اما فکر می کنم این خصوصیت مردونه مزید بر علت شده که شما اشتیاق اولیه رو برای به دست آوردن اون خانم ندارید.
اشتباه نامزدتون هم دل باختن (با توجه به گفته های شما) زودتر از موقع به شما بود که من دلیلش رو نفهمیدم. به عنوان یه خانم حداقل دوماه بعد از اولین دیدار طول می کشه که آدم به یه آقا علاقه مند شه من درک نکردم که چرا فکر می کنید ایشون از روز خواستگاری دل باخته شماست که حاضره به هر قیمتی شما رو داشته باشه؟ می شه این رو بیشتر توضیح بدید؟ من شک دارم توی خواستگاری سنتی یه دختر این جوری باشه که شما می گید . به عنوان یه دختر اینو می گم که شناخت پیدا کنید. چون احساس می کنم از علاقه ایشون خیلی مطمئنید و برای همین انگیزه ای ندارید تلاش کنید. درسته گاهی قد و هیکل و قیافه و یا موقعیت های طرف، جذابیت هایی برای دختر خانوم ها داره اما نه اینکه دیگه ایشون هرچی شما دوست داشته باشید رو بگه که ازدواج کنه. این یه ذره غیرطبیعیه البته از نظر من. چون خانم ها هرچقدر هم راغب به ازدواج باشن ، باز هم محتاط عمل می کنن و به هر قیمتی این کار رو نمی کنن که مثلا خواستگارم خوشتیپه یا وضع مالیش خوبه. اینا معیار هستا نمی گم نیست اما فکر نمی کنم تا این حد هم ظاهربین باشن که مثلا با دیدین این معیارهای ظاهری به هر قیمتی بخوان ازدواج کنن و ببینن اون آقا چی دوست داره بشنوه همون رو بگن.
فکر می کنم بخش عمده مشکل شما همون رابطه قبلی بوده. این رو به نظرم به تنهایی با مشاور صحبت کنید که کمکتون کنه فراموش کنید. دلیل جدایی تون از رابطه قبلی چی بوده ؟ چرا با همون خانم ازدواج نکردید. معایب ازدواج با اون خانوم قبلی رو بنویسید و مزایا و معایب ازدواج با نامزدتون رو هم بنویسید. با توجه به گفته های شما من عیبی در این خانم ندیدم جز اینکه شبیه دختر خانم قبلی نیست. فکر می کنم یادآوری مشکلات قدیمی به جای خاطرات خوشتون می تونه کمک کنه.
این مساله راه حل سریعی نداره که ما اینجا بهت بگیم این کار رو بکن و تو انجام بدی حل شه. فقط زمان حل می کنه اونم باعث می شه فقط کمرنگ شه. راه حلی که به ذهنم می رسه اینه که دست از مقایسه برداری و شروع کنی به خاطره سازی با همسرت. جاهایی برید که قبلا نرفتی و سعی کن واقعا بهتون خوش بگذره . هر کاری دوست دارید و هر تفریحی که واقعا ازش لذت می برید رو انجام بدید. راستش من تا حدودی توی موقعیت الان همسر شما بودم و این رو حس کردم . پس تلاشتو برای اینکه متوجه این احساساتت نشه ادامه بده آفرین. چون واقعا زجر آوره برای یه خانم اونم با این همه کمالاتی که شما گفتید. اما بر اساس تجربه ی من، بعد از یکی دو سال این مشکلت برطرف می شه البته اگه وسطاش اون رابطه قبلی بر نگرده یا خودت نری طرفش.
موفق و شاد باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)