سلام
کلیه درد چه ربطی به روزه داری داره؟ مگه کلیه شون پیوندی یا سنگ سازه یا سندروم نفروتیک دارن که شما تشخیص دادین نباید روزه بگیرن؟ یا چون کار فکری می کنن شما گفتید ضرر داره! مگه خدا از ضرر و فواید روزه آگاه نبوده که بخواد بگه برای اونا که کار فکری مکنن نیاز به روزه نیست!
من خودم آدم روزه دار و مرتب نماز خونی نیستم. بیشتر عبادت هامو دلی انجاممیدم تا طبق دستور شرع اما برای آدمی که به دین عمل میکنه احترام قائل میشم. اکاش شما هم برای تصمیم ایشون احترام قائل می شدید. در مورد کاندیدای ریاست جنمهوری و بحث رای دادن یا ندادن شما فکر کردید نظرتونو تحمیل نمی کنید اما با بحث با اون آقا و زیر سوال بردن عقیده شون، ایشون رو از رفتارتون دلزده کردید
و ایشون برداشتش بوده که شما عقاید خودتون رو به ایشون تحمیل کردید پس عکس العملش که بگه آره تو می فهمی هم طبیعیه
کدوم آدم بالغی دوست داره کسی بهش بگن روزه بگیر یا نگیر! رای بده یا نده؟ اونم وقتی که رابطه شما جدی نیست و حتی نامزدتون هم نیستند و شما به عنوان خواستگار ازشون نام می برید...
از طرفی... ببخشید که اینو میگم حمل بر جسارت نشه اما از خوندن پستاتون حس کردم ظرافت و لطافت دخترونه در رفتار و گفتارتون کمه... اینطوری رغبت آقایون برای ارتباط با شما کم میشه چون شما -فرضا به خاطر موقعیت خوب اجتماعیتون یا تحصیلات یا..- یک زن عاقل و همه چیز دان جلوه میکنید و اعتماد به نفس اون آقا رو می برید زیر سوال...
برای اینکه ایشون شما رو جزو اولویت هاش قرار بده؛ رفتار خود شما شرطه

علاقه مندی ها (Bookmarks)