با سلام و احترام
دوست عزیز چند نکته به نظرم رسید که شاید کارشناسانه نباشه اما میگم شاید کمکت کنه.
من وقتی از شوهرم تعریف میکنم و دلم میخواد حس استقلالش رو بالاببرم،دیگه خدا رو بنده نیست،انقد جو گیر میشه که اصلا اوضاع بدتر میشه،بیشنر از خودش تعریف میکنه
عزیزم بذار جو گیر بشه بذار بیشتر از خوودش تعریف کنه اولش شاید خانواده تورو بکوبونه اما بعد از مدتی که رفتار درست تو رو ببینه اونم درست میشه.مثلا ازش که تعریف کردی دیدی اونم داره از خودش بیشتر تعریف می کنه و جو گیر میشه بگو پس چی فک کردی آقاییه خودمی دیگه .اگه خانواده تورو کوبوند بعدش فقط سکوت کن اصلا جواب نده انگار کن این قسمت از حرفاشو نشنیدی اینجوری وقتی که خانوادتو می کوبونه نه تایید می کنی و نه جوابش رو میدی و فقط سکوت می کنی خودش بعد از مدتی این رفتارشو ترک می کنه. و سکوتت اصلا معنیه قهر نداشته باشه و طوری باشه که انگارنشنیدی حرفشو.
خانوادش که همیشه شوهرم رو زمان مجردیش میکوبوندن و اصلا براش ارزشی قایل نبودن ولی بعد از ازدواج ما برعکس شد !!
برا همین میگم دیگه می بینی اونا هم فهمیدن که برای داشتن پسرشون باید بهش ارزش بدن اقتدار بدن تعریف کنن و برای همینم عکس دوران مجردیش رفتار می کنن پس چرا تو این رفتارای درست رو انجام ندی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)