عزیزم ما تو فامیلمون فاصله سنی زیاد بین دختر و پسر داریم، تو بعضیا دختره بزرگتره و تو بعضیا پسره. به جرات می تونم بگم خوشبختن. من نمی دونم این "فاصله سنی زیاد،بده" از کجا نشات گرفته واقعا؟! یکی دختره 20 ساله، شوهرش 35 سالشه ، حالا مرده به اصطلاح سرد مزاجه، گذاشتن پای سنش! و یا برعکس! مگه نداریم مرد 50 ساله که سه تا زن و دوتا صیغه و 6 تا دوس دختر داره؟! خب این چرا سرد نیس اون وقت؟!......(حالا مثال زدما). مگه نداریم زن و شوهری که هم سنن ولی انقد تو زندگیشون مشکل دارن که طلاق می گیرن؟! خب چی شد پس؟ اینا که فاصله سنیشون اوکیه!
عزیزم خدا رو شکر سه تا مورد و ازت نگرفتن، عقلت، کاغذ دم دستت و مدادت! یه کاغذ قلم وردار ویژگی هاتون رو توش بنویس. همه موارد و بررسی کن، قیافه، حرفه، اخلاق، دوس داشتن و غیره.
ممکنه شما 40 ساله باشی ولی بیبی فیس باشی، ممکنه اون آقا 20 ساله باشه ولی 35 بزنه! حالا من فقط قیافه رو مثال می زنما، خیلی از موارد دیگه هستن. ببین احساست بهش چیه، اصلا دوس داری با پسر کوچیک تر از خودت ازدواج کنی یا دوس داری مرد زندگیت یکم سن بالا بزنه؟ همه اینا فرد به فرد متفاوته. مثلا من یه دوستی داشتم با یه پسری ازدواج کرد، هر دوشون 20 سالشون بود و پسره خیلی کوچیکتر میزد. از نظر من بچه بود ولی از نظر دوستم نه! (خیلی هم ازدواج از همه لحاظ موفقی داشت و من همچنان بی یار تشریف دارم!!)
پسری هست 20 سالشه جنمش می ارزه به صد تا مرد 35 ساله و و و و ........
ببین دقیقا مشکلت با این ازدواج چیه؟ مشکلت حرف مردمه؟ حرف خانواده س؟ مشکلت قالب گچیه که تو ذهنت شکل گرفته با عنوان فاصله سنی معکوس؟ اصلا پسندش کردی؟ اخلاقش چجوریه ایمانش چجوریه؟ اصلا قیافه اون آقا چه شکلیه؟ به هم میاین؟ کما اینکه خیلی از پسرا رو دیدم با دختر بی قیافه تر از خودشون ازدواج کردن ولی چون ازدواجه خوب پایه ریزی شده پسره عاشقه واقعا. آدم کیف می کنه نگاشون کنه. تو دلم بهشون آفرین می گم.
شما اولا ایشون رو با این دید مورد سنجش قرار بده که به فرض سه سالم ازت بزرگتره، اگه همه چیو بررسی کردی دیدی واقعا به هم میاین و می تونین یه زندگی رو پایه گذاری کنین بعد این قضیه سن رو بیار وسط. ببین اون وقت چی میشه. . . عزیزم من نمی گم حتما با این آقا ازدواج کن ولی بهتره بررسیش کنی.
پ.ن: به خاطر این هم که سی و شش سالته و موقعیت های بعدی در کار خواهد بود یا نه، ازدواج نکن!![]()

!)

علاقه مندی ها (Bookmarks)