عزیزم منم می خوام از یه دید دیگه راهنماییت کنم، پسر پیغمبرم بیاد طرفت و قصدش ازدواج باشه و خوشبخت کردن تو و واقعا عاشقت باشه، اگه مثل رفتاری که با اون آقا داشتی، با ایشونم رفتار کنی حتما دلزده میشه. چرا وقتی یه بار گفت دوستت دارم، شما ده بار بهش گفتی دوستت دارم؟! مهلک ترین اشتباه بین دخترای کم تجربه، ساده و عشق و عاشقی نکشیده همین اشتباهه که به عبارتی انقد ندید بدید بازی دربیاری که طرف حالش به هم بخوره! بلاخره یه قوانینی به ای نطبیعت حاکمه دیگه. دختر نازه و پسر نیاز. گیریم که اون آقا که رفتن بد بود و نیت خیری نداشت، بلاخره یه خوبش که میاد طرفت، نباید با قربون صدقه رفتنای بیش از حدخفه ش کنی، نباید با محبتای بیجا فراریش بدی، بذار نفس بکشه. کی گفته باید ملاحظه طرفو بکنی؟ دختر یکمکی بی ملاحظه باشه یادم بد نیس، بذار چند قدم بیاد طرفت، بعد شما یکی برو سمتش.
دلت می خواست همه احساساتتو برا یه نفر رو کنی؟!......این ویژگی رو از سرت بنداز دور.
درصورتی کسی بهت میگه خانوم نازم که واقعا ناز باشی و قر و قمیش بیای نه اینکه همون اول کار وا بدی!
از تنهاییم نترس، اگه از چیزی بترسی سرت میاد. این احتمال رو بده که تا آخر عمرت (زبونم لال شه) تنها بمونی، لازم نیس به تنهایی فک کنی اما خودتو آماده کن. تنهایی تا حالا کسی رو نخورده! ببین! من هنوزم زنده م! جوری باش که اگه تنها شدی مثه یه دوس قبولش کنی....
خوب شد نگفتی دلم می خواست هدیه عاشقانه به کسی بدم! اگه با کسی بودی، قشنگ دور هدیه خریدنم خط می کشی. حق نداری چیزی براش بخری
خلوص نیت داشتن رو با سادگی و منفعل بودن اشتباه نگیر. عزت نفس و اعتماد به نفستو ببر بالا، اگه قرار باشه به هرکسی که میاد طرفت روی عاشقی نشون بدی کار به جایی نمی بری........
خاکی باش ،زرنگ باش، حواست جمع باشه، اما یکمم خودتو بگیر......شاد باش.....![]()

! جوری باش که اگه تنها شدی مثه یه دوس قبولش کنی....

علاقه مندی ها (Bookmarks)