به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 102
    عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 مهر 96 [ 08:00]
    سطح
    35
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    365

تشکرشده 236 در 117 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammaderz نمایش پست ها
    از حرف هات خندم گرفت ... بهت حسودی میکنم کاش مثل تو بیخیال دنیا و ادم هاش بودم ...
    ولی شخصیتم اینطوری نیست .. میدونی چقدر میتونه به ادم فشار بیاد تا بخواد از همه چیز بگذره و بره ؟؟؟
    میدونی اینکه هر شب تا صبح اشک بریزی چقدر عذاب اوره ؟
    هر شب کابوس ببینی . هرروز حسرت گذشته هارو بخوری .. هیچ چیز واست جذابیت نداشته باشه .
    من امید وارم هیچ وقت تحت هیچ شرایطی هیچ کس این روزهایی که من کشیدم رو نگذرونه ... هیچ وقت هیچ کس ارامش و امیدشو از دست نده
    ممنونم، خوشحالم که یه جوون رو به خودکشی رو خندوندم!. راستی! شما هنوز خودکشی نکردین نه؟! چون اگه خودکشی می کردین دیگه این نوشته ها ظاهر نمیشدن که! مگه اینکه روحتون از اون دنیا تایپ کنه! و اما جواب سوالای شما:

شخصیتتون رو عوض کنین!

بعله، میدونم چقدر چقدر میتونه به ادم فشار بیاد تا بخواد از همه چیز بگذره و بره ! به همین سادگی! منم از یه نفر گذشتم! با مشقات فراوان!
    بعله، میدونم اینکه هر شب تا صبح اشک بریزی چقدر عذاب اوره! و اینم می دونم که بالش خیس یه طرفه، ضعیف شدن چشما یه طرفه، و صبح با چشای تقریبا بسته و پف کرده از خواب پاشدن یه طرف دیگه س!!! تازه!لبامم پف می کنه، من به شخصه از شب تا صب گریه کنم شبیه هاپو کومار میشم!!!
    بعله،
    هر شب کابوس ببینی (من هر شب که هیچ، بعداظهرام بخوام یه چشمی رو هم بذارم کابوس میبینم، مثه امروز!) . هرروز حسرت گذشته هارو بخوری (اینو واقعا درک نمی کم چون گذشته من چیزی نداشته هیچ، خیلیم افتضاح بوده و ترجیح میدم ازش دورتر و دورتر بشم
    ، به جز خنده های از ته دلم که واقعا دوس دارم برگردن!) .. هیچ چیز واست جذابیت نداشته باشه (اوهوم، اینم بعله! البته اگه شکوف هارو در نظر نگیریم، گنجیشکارو، آسمون آبی رو، شب پر ستاره رو، نسیم خنک بهاری رو، زنبورای وزوزوی روی گلارو و.....) .

این آرزو خیلی قشنگه:
    من امید وارم هیچ وقت تحت هیچ شرایطی هیچ کس این روزهایی که من کشیدم رو نگذرونه ... هیچ وقت هیچ کس ارامش و امیدشو از دست نده.....فقط خودتونم توش بگنجونید!............

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 فروردین 00 [ 04:44]
    سطح
    44
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 45 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دیده نمایش پست ها
    راستی نگو که ان شالله خدا مرا می بخشد ؟مگر وعده ای از جانب خداگرفته ای که این قدر مطمين هستی ؟

داستان یوسف وزلیخا را که میدانی!

حالا بیا فکر کن که به عشقت رسیدی وبا او هم خانه شدی ووزندگیت را شروع کردی !یعنی بعداز این هیچ نا خوشی نخواهی داشت

بعد از این مشکلات نخواهد بود؟

بعد از رسیدن به عشق واحساست روزگار سپری میشود وچهره وزیبایی وطنازی اش برایت رنگ می بازد وتو میمانی ویک وابستگی شدید

جان عزیزت را نگه دار شاید جایی تو واسطه ودست غیبی باشی برای نجات انسانی

چرا همه چیز دنیا را در نسترن خلاصه کرده ای ؟نعمت امید بخشی ومهربانی وبخشش و زندگی دادن فقط وفقط در دنیا نسیبت خواهد شد

وباتمام اینها چیز معجزه آسایی به نام صبر به دست می آوری

بچه های بی سرپرست وبد سرپرست را خوب می شناسی به آنها امید بده دست ناتوانی رابگیر معتادی را بهبود بده از پول ثروتت به اینها ببخش

شاید دست تو دست توانای خدا باشد برای اینکه بار دیگر زندگی زیبا به کسی ببخشی

تا به حال فکر کرده ای اگر خودکشی می کردی خودت را از چه نعمت هایی محروم کرده ای

ای کاش یک بار از صبح تا شب هم به جای گریه کردن برای نسترن یادی از آقای منتظرمان می کردی

یک شب حرم برو وتا صبح آنجا به سر کن ویادی از ما ...

شما شاید مصداق این آیه باشی که(چه بسا چیزهایی که شما ناگوار شمارید اما خیر شما درآن باشد)سوره بقره

از مطالبی که نوشتی بر می آید که دور مادرت را خط کشیده ای دلش را به دست آور چون شما هیچ وقت جای شرایط او نبوده اید

واین را بدان در تحرکی که برای به دست آوردن این دختر از خودت بروز دادی نشان میدهی که خواستن توانستن است

احساس چیز مهمی است وارزان به باد نده حالت را؟ حتی اگر تمام دنیا از این دخترها وزنها پر شوند شما مضحکه دست این وآن نباش
    کاش قبل از این داستان هایی که پیش اومده این حرف هات رو خونده بودم ... حرف هات فقط تونست چند دقیقه ارومم کنه . ولی ساعت هایی که باقی مونده چی ؟؟ تو این ساعت ها و روزها و ماه هایی که قرار بیاد و بگذره چی ارومم کنه؟؟

از حرف هام متوجه نشدی کوه مشکلات رو در کنار اون میزنم کنار ده ها بار به صفر برسم دوباره صد میشم اگر اون میبود کنارم
    برام هیچ کس شبیه اون نیست و نخواهد شد

ادم مهربونی هستم ببینم کسی بهم احتیاج داره کمکش میکنم ...
    دست خیلی از ادم ها رو دوست دارم بگیرم ولی سهم من از زندگی چیه ؟
    چرا خدا سهم من و تو زندگیم نداده
    بیایم کوتاه فکر نکنیم بعضی ادم ها اشتباهی به دنیا میان بعضی ادم ها میان که زود برن خیلی ها در روز میرن خیلی جوون ها میمیرن دنیا تکون نخورده از نبودشون از نبود منم تکون نمیخوره

اون هایی که یادی از اقای منتظرشون میکنن ارامش دارن
    وقتی ذهنت درگیر باشه حتی خدای خودتم فراموش میکنی
    چون گنجایش ذهن ادم تا یه حدیه

شما شاید مصداق این آیه باشی که(چه بسا چیزهایی که شما ناگوار شمارید اما خیر شما درآن باشد)سوره بقره
    چه خیری برای من بوده ؟؟ خیر یعنی این که یه جوون 29 ساله از زندگیش سیر شده باشه امروز فقط به خاطر مادرم بلایی سر خودم نیاوردم ولی فردا و پس فردا هارو قول نمیدم

میدونید دیشب به اون حس رسیده بودم که طناب رو بندازم و خودم رو راحت کنم ولی امروز اون حس وجود نداشت چون انگار یه چیزی درست نبود
    مطمین هستم با شرایط روحی و روانی که من دارم فردا و روزهای بعد این حس برمیگرده

مادرم رو فراموش نکردم 4 ماه ه به خاطر مادر و برادرم فقط نفس کشیدم
    نگین 4 ماه چیزی نیست 4 ماه ی که ثانیه هارو بشمری خیلی زیاده ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط غبار غم نمایش پست ها
    ممنونم، خوشحالم که یه جوون رو به خودکشی رو خندوندم!. راستی! شما هنوز خودکشی نکردین نه؟! چون اگه خودکشی می کردین دیگه این نوشته ها ظاهر نمیشدن که! مگه اینکه روحتون از اون دنیا تایپ کنه! و اما جواب سوالای شما:

شخصیتتون رو عوض کنین!

بعله، میدونم چقدر چقدر میتونه به ادم فشار بیاد تا بخواد از همه چیز بگذره و بره ! به همین سادگی! منم از یه نفر گذشتم! با مشقات فراوان!
    بعله، میدونم اینکه هر شب تا صبح اشک بریزی چقدر عذاب اوره! و اینم می دونم که بالش خیس یه طرفه، ضعیف شدن چشما یه طرفه، و صبح با چشای تقریبا بسته و پف کرده از خواب پاشدن یه طرف دیگه س!!! تازه!لبامم پف می کنه، من به شخصه از شب تا صب گریه کنم شبیه هاپو کومار میشم!!!
    بعله،
    هر شب کابوس ببینی (من هر شب که هیچ، بعداظهرام بخوام یه چشمی رو هم بذارم کابوس میبینم، مثه امروز!) . هرروز حسرت گذشته هارو بخوری (اینو واقعا درک نمی کم چون گذشته من چیزی نداشته هیچ، خیلیم افتضاح بوده و ترجیح میدم ازش دورتر و دورتر بشم
    ، به جز خنده های از ته دلم که واقعا دوس دارم برگردن!) .. هیچ چیز واست جذابیت نداشته باشه (اوهوم، اینم بعله! البته اگه شکوف هارو در نظر نگیریم، گنجیشکارو، آسمون آبی رو، شب پر ستاره رو، نسیم خنک بهاری رو، زنبورای وزوزوی روی گلارو و.....) .

این آرزو خیلی قشنگه:
    من امید وارم هیچ وقت تحت هیچ شرایطی هیچ کس این روزهایی که من کشیدم رو نگذرونه ... هیچ وقت هیچ کس ارامش و امیدشو از دست نده.....فقط خودتونم توش بگنجونید!............
    نه امروز نتونستم انگاری روزش نبوده یعنی حسش نبوده .. یعنی انگاری یه چیزی درست نبود انگار امروز رو گذروندم به هر سختی که بود
    ولی فردا و روزهای بعدش میاد و این حس برمیگرده مطمین هستم ...

وقتی گذشته زیبایی داشته باشی که بدونی هیچ وقت نمیتونی هیچ جای دنیا با هیچ کس دوباره تکرارش کنی همیشه حسرت گذشته رو میخوری

واقعا از همه چیز بیزارم از شکوفه ها از صدای پرنده ها از خونم دوستام خانواده از زندگی افتاب مهتاب شب روز
    از نفس کشیدن از خواب و بیداری از همه چیز و همه کس بیزارم

میدونی یه چیزی رو واقعیت بگم من حس انتقام دارم الان میخوام انتقام بگیرم با اینکه عاشقشم وقتی میبینم میخنده و من و به این روز انداخته حرص میخورم ... وقتی میبینم همه چیز رو به شوخی و بازی گرفته بود حرص میخورم ...

خیلی خسته ام ..میدونم دارم همه رو اذیت میکنم و ازار میدم ولی خسته ام ... نمیدونم چرا اینقدر اینجا جواب همه رو میدم انگار غیر از این کاری ندارم ... من محمدی که دنیای کار تو زندگیم داشتم ...

تنها جایی که میتونم با ادم هاش حرف بزنم اینجاست چون کاری که میخوام انجام بدم برای خیلی ها مسخره و پوچ ه ... کاش خدایش ببخشاید
    عشق میتواند عاقلی را دیوانه کند
    عشق میتواند دیوانه ای را عاقل کند

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 مرداد 01 [ 15:36]
    سطح
    50
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    136

تشکرشده 87 در 45 پست

Array
    دوست داری مرثیه سرایی کنی وغصه بخوری حرفی نیست

ولی حرفی که زدم به شما برای همین الان نیست

خیرش را هم امروز وفردا نخواهی دید چون عجله داری که به هر ضرب و زوری هست حالت را عوض کنی !

و اونهایی که یاد صاحب الامر هستند در دل پر آشوبند واز حال دلشان هیچ کس جز خدا با خبر نیست منتها اگر می خواستندمادی

نگاه کنند همه از بد بختی وبیچاره گی

شهره ی شهر می شدند.

منتها شما دعا کن شاید گشایش کار شما در دعای او باشد

خوشحالم که دیشب کاری نکردید وبه مادرتان هم فکر میکنید

امیدوارم تصمیمات خوب و با اندیشه و صبری زیبا داشته باشید

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 04 دی 02 [ 13:45]
    سطح
    86
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 484
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    269

تشکرشده 1,106 در 598 پست

Array
    سلام
    این شعر یا دکلمه است ههههه
    خودتون سرودین؟
    به پدرتون فکر کردید بعد از شما چه کار میکنند؟
    شاید یه دختر خیلی خوبی الان حسرت همسری مثل شما رو داشته باشه و اصلا بخاطره همین بخواد خودکشی کنه

Banned
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 شهریور 96 [ 10:36]
    سطح
    42
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class
    تشکرها
    228

تشکرشده 588 در 153 پست

Array
    سلام
    با توجه به این که شاید حال روحی خوبی نداشته باشید اما خوب می نویسید و این جای تحسین داره.من خودم به شخصه اگر حالم مساعد نباشه فکرم هم خوب کار نمی کنه.جدی خدمت تون عرض می کنم به نوشتن روی بیارید حالا داستان ، رمان یا هر چیزی که دوست دارید
    گاهی افسردگی ما به خاطر گناهانی هست که ما مرتکب شدیم باقی مشکلات بهانه ست شما رو نمیخوام قضاوت کنم ، اول از همه به خودم میگم. و اینکه توبه هم میتونه کمک کننده باشه عاشق خدا بشید عشق زمینی هم باز پیدا میشه
    بعد خودکشی هیچ آرامشی در کار نیست از وسوسه های شیطانی به خدا پناه ببر و دیگه اجازه خطور چنین افکاری به ذهنتون ندید

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    با سلام
    با مواردی که اینجا ذکر شد مشخص هست که اون دختر خانم کلا فرد پایبند و وفاداری نیست

با توجه به زیبایی که ظاهرا داره و اینکه به خاطر اون زیبایی مورد توجه خیلی ها ممکن هست باشه چیزی طول نمی کشه که از فرد فعلی گذشته و به فرد جدیدی رو میاره. شاید اصلا بعد برادر دوستش دوباره هوس کرد بیاد سراغ شما
    لفاظی رو هم خوب بلده گفتن جملات عاطفی و عاشقانه براش خیلی آسونه و حتی بدون داشتن احساس واقعی به شخص مقابل میتونه اون جملات رو به زبون بیاره فعلا داره به نظر خودش از جوانی و زیباییش لذت میبره ولی تاوان این لذتها رو یه روز میده

این فرد با خصوصیاتی که گفتید فقط به درد دوست دختر بودن میخوره با این آدم یه زندگی متاهلی پایدار نمیشه داشت
    توی زندگی واقعیش بعیده که موفق بشه مگر اینکه معجزه بشه و کلا روش زندگیش دگرگون بشه که احتمالش خیلی کمه

پس بهتره از دیدگاه دیگری این موضوع رو نگاه کنید از این دیدگاه که چه بهتر که الان گذاشت و رفت نه بعد از اینکه مثلا یه بچه هم به دنیا بیاره و بعدش بخواد دنبال یه عشق جدید و تنوع جدید توی زندگی باشه

شما عاشق یه نسترن خیالی شدید نه این خانمی که وجود داره یه نسترن عاشق وفادار مهربون
    ولی این خانم آخه نه عاشق بوده نه وفادار و نه حتی مهربون

برای گذراندن اون بخش از زندگیش شما رو در نظر گرفته بوده برای این بخش از زندگیش هم شخص دیگری رو کاندید کرده

بهتره به دنبال همون فردی باشید که توی ذهنتون دوستش داشتید یه دختر مهربان و وفادار

شما با یه نسترن خیالی انرژی گرفتید و شرایط رو تغییر دادید حالا که شرایط هم تغییر کرده اون دختر رو توی واقعیت پیدا کنید
    این آدم اون آدمی که شما عاشقش هستید نیست

آیا شما عاشق دختری بی وفا و تنوع طلب میشید؟ اگر می دونستید چنین خصوصیاتی داره دلبسته اش می شدید؟

شما به اون فرد عادت کردید ولی عاشق یه شخصیت دیگه توی ذهنتون هستید
    عادت رو میشه ترک کرد فقط زمان میخواد

ورزش کنید
    رابطتون رو با خدا قوی تر کنید باور کنید خودش خیلی بهتون کمک می کنه

اگر هم فکر می کنید دچار افسردگی هستید به روانشناس مراجعه کنید تا مشکتون رفع بشه
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

7. کاربر روبرو از پست مفید فکور تشکرکرده است .

دیده (دوشنبه 08 خرداد 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 آبان 97 [ 09:43]
    سطح
    63
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 159
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,224

تشکرشده 1,090 در 430 پست

Array
    این حسی که شما الان دارید خیلییییییییییییییی ها تجربه کردن و میکنن ...
    همه ی ما میدونیم ضربه ی عاطفی میتونه حتی ادمارو از پای در بیاره در عین حال که به راحتی قابل حله و با گذشت زمان به راحتی کمرنگ میشه و فقط در حد یه خاطره باقی میمونه .
    آقای علیرضا موضوع خیلی ساده تر از این حرفاست شما پیش خودتون فکر میکنین که دیگران از بیرون به عمق مسئله پی نمیبرن و در نظرتون یک فاجعه محسوب میشه . در صورتی که اکثر جوونای ما این حسو ممکنه تجربه کرده باشن . فقط فرقش اینه که شما دچار افسردگی شدین افسردگی انرژی ادمو از بین میبره ادمو نا امید و بی انگیزه میکنه هیچ چیزی دیگه ارزش نداره حتی خانواده !!!!!! و وقتی شدید میشه ادم به خودکشی هم فکر میکنه ... افسردگی یک بیماریه مثل خیلی از بیماری های جسمی دیگه که برای درمانش به پزشک مراجعه میکنیم و اگر نکنیم روز بروز مریض تر میشیم و باید برای درمانش اقدام کنیم وقتی درمان شه میبینیم که صورت مسئله عوض نشده نسترن همون دختریه که سو استفاده کرده ولی نگاه شما عوض میشه روحیه شما عوض میشه ناراحتی حق طبیعی شماست ولی دیگه خودتو تو اتاق حبس نمیکنی نسبت به بال بال زدنهای مادر و برادرت بی تفاوت نیستی . پس چاره ی کارت سادست یه روانپزشک و روانشناس خوب ..

حسرت گذشته رو هم نخور چون باید خدارو شکر کنی که اون دختر از زندگیت رفته 6 میلیون در برابرش هیچه ... و نگران نباش اونم روز خوش نمیبینه تو زندگیش به ظاهر ادما نگاه نکن .
    امیدوارم به خودت توجه کنی . و به فکر خودت باشی
    همیشه لبخند بزن......
    برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید را باز گرداند....
    گاهی قوسی کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند..

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 02 [ 10:23]
    سطح
    94
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 259
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteranOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    3,681

تشکرشده 4,954 در 1,249 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط غبار غم نمایش پست ها
    چقد جالب! منم خیلی از اینا رو تجربه کردم اما خدا رو هزاران مرتبه شکر که مردونه پای همه مشکلاتم وایسادم، دم زدم، نمی گم دم نزدم، نمیگم خسته نشدم، نمیگم اصلا تسلیم نشدم، اما دوباره سر پا وایسادم، نمی خوام کسانی که خودشون رو دشمن من میبینن رو شاد کنم، می خوام بگم ببینین، پامو کشیدین و زمینم زدین اما خدا دستشو به طرف دراز کرده! به خاطر شکست عشقی می خواین خودکشی کنین؟!!!........ ........چه جالب! ینی طرف ارزششو داره واقعا؟! خدایا این خوشی رو ازمون نگیر!.......برید، این دفه یه تیغ بردارین حموم خون را بندازین وحشتش بیشتر باشه! بقیه بیشتر بترسن! وقتی شما رو بیمارستان بردن یکم کثیف کاری را بیفته، بعدش عرضم به حضورتون اونجام بگین رمز وای فای بیمارستان و بهتون بدن، بیاید سایت بگید دومین خودشکی منجر به شکستم رو رقم زدم، به خشکی شانس! کاش عمیق تر می بریدم! منوپدم یادتون نره، میگم اصلا بندازین گردنتون تا اون وسط گم و گور نشه، یه خویش انداز مشتی بگیرین !!!(سلفی!) تو اینستا آپ کنین، عشقتون دلش به رحم بیاد!!!

یه نکته رو فراموش کردم بنویسم
    حتی اگر فکر می کنید حرفهای صاحب تاپیک واقعیت نداره یا افراطی نوشته شده باز هم لازم نیست صاحب تاپیک رو به سمت یه کار اشتباه سوق بدیم
    با یک سری صحبت تحریک کننده مثل این صحبتها

حالا یک درصد هم اگر شما اشتباه کرده باشید و با این جملات تحریک آمیز این فرد به سمت این کار اشتباه سوق پیدا کنه خوب گناهش پای شما هم هست

درسته که اینجا فضای مجازیه ولی آدمهای حقیقی مطالب رو می نویسن و ممکن هست نظرات ما باعث اتفاقات مطلوب و یا ناگواری توی دنیای حقیقی بشه
    پرواز کن آنگونه که می خواهی
    وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند

10. کاربر روبرو از پست مفید فکور تشکرکرده است .

غبار غم (دوشنبه 08 خرداد 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 فروردین 00 [ 04:44]
    سطح
    44
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 45 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid12 نمایش پست ها
    سلام
    این شعر یا دکلمه است ههههه
    خودتون سرودین؟
    به پدرتون فکر کردید بعد از شما چه کار میکنند؟
    شاید یه دختر خیلی خوبی الان حسرت همسری مثل شما رو داشته باشه و اصلا بخاطره همین بخواد خودکشی کنه
    شاید من نخوام یه دختر خیلی خوبی حسرت زندگی با من و بخوره ...
    شاید نخوام وقتی اینقدر ضعیف و سر شکسته شدم کسی بهم فکر کنه و تو زندگی کسی نرم .. وقتی اینقدر شخصتم دچار مشکل هست نمیخوام دوباره رابطه ای شروع کنم
    دیگه تحت هیچ شرایطی نمیتونم به کسی اعتماد کنم
    نمیتونم با کسی اشنا شم
    از ادم ها بدم میاد از مردم بیزارم
    از این دنیای کثیف با ادم های کثیف تر از خودش هرچی بیشتر فاصله بگیرم اروم ترم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 اسفند 96 [ 13:27]
    سطح
    20
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 34 در 19 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammaderz نمایش پست ها
    شاید من نخوام یه دختر خیلی خوبی حسرت زندگی با من و بخوره ...
    شاید نخوام وقتی اینقدر ضعیف و سر شکسته شدم کسی بهم فکر کنه و تو زندگی کسی نرم .. وقتی اینقدر شخصتم دچار مشکل هست نمیخوام دوباره رابطه ای شروع کنم
    دیگه تحت هیچ شرایطی نمیتونم به کسی اعتماد کنم
    نمیتونم با کسی اشنا شم
    از ادم ها بدم میاد از مردم بیزارم
    از این دنیای کثیف با ادم های کثیف تر از خودش هرچی بیشتر فاصله بگیرم اروم ترم
    سلام. امیدوارم حالت خوب باشه
    درکت میکنم چون این اتفاق برای خودم هم افتاده. کسی که خیلی دوستش داشتم باهام قطع رابطه کرد
    تازه شرایط من جوریه که هر روز توی محیط تحصیل میبینمش و ناخودآگاه یادم میاد که چه ضربه عاطفی بهم زد
    من بهت نمیگم خودکشی نکن. ولی یک ماه صبر کن. بعد از این یک ماه اگر خواستی خودکشی کن. هیچوقت برای خودکشی دیر نمیشه
    زمان زیادی طول میکشه تا این ضربه عاطفی رو فراموش کنی و خیلی هم سخته. خود من گاهی وقتها گریه ام میگیره که چرا کسی که دوستش داشتم ولم کرد
    الآن باید بیشتر حرف بزنی. تو نیاز داری حرف بزنی و بقیه فقط گوش بدن. اشکال کار بقیه اینه که درست گوش نمیدن و درست تو را درک نمیکنند
    البته منظورم همه نیستند. سو‌‌‌‍‍ تفاهم نشه
    به هرحال یک نفر رو پیدا کن که به حرفهات گوش بده. همین سایت هم محیط خوبیه برای حرف زدن و درک شدن

صفحه 4 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)