به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط غبار غم نمایش پست ها
    پدر منم شورشو درآورده.....
    سلام عزیرم
    اگر میشه اسمی مستعار برای خودت بذار، شکوفه ی گیلاس چطوره؟ ایندفعه بهت بگیم شکوفه گیلاس تا غبار غم، موافقی؟
    خب شکوفه ی گیلاس ..
    من تموم حرفای تو رو خوندم، گلم ما آدمها در زندگی رنج رو تجربه میکنیم و باهاش رشد میکنیم.
    یکی با مریضی، یکی با خانواده، یکی با همسر، یکی با فرزند، یکی با مال و ....
    برای تو شدن مشکلات پدرت که دامن گیر شما هم شده و بخاطر تأثیرات منفی رفتار و گفتارش زندگی و افکار شما درگیر شده.
    عزیزم؛
    خدارو شکر که از نوجونی در اومدی و الان دیگه انقدر بزرگی که میتونی فکر کنی و تصمیم بگیری.
    دنیا برای تو هنوز در ابتدای خودشه کی میدونه یک سال دیگه این موقع ها کجایی؟
    ما در دنیای احتمالات زندگی میکنیم، فردا شاید روز تو باشه . نه من میدونم و نه تو
    زندگی رو همین جوری بپذیر و هرگز زانو نزن.
    تو آفریده شدی اما نه بیهوده و نه برای رنج... امکان نداره کسی برای رنج آفریده بشه، خداوند از مادر مهربان تره
    دعا کن و در کنارش تلاش کن.
    تو که میدونی چقدر خداوند مهربانه...
    در مهربانی خدا بذار یه داستان برات بگم
    روزی عارفی ازجایی میگذشت، بعد دید کودکی درون گل و لای افتاد و تموم بدنش و صورتش گِلی شد. همه ازش دوری کردن و مادر کودک بطرفش دوید و گِل از صورت فرزندش پاک کرد. عارف بر زمین افتاد و بیهوش شد.
    وقتی بهوش اومد گفتن بنده ی خدا چرا از حال رفتی؟ گفت به یاد خدا افتادم که مثل همین مادر گناهان رو از بندگانش پاک میکنه و به سوی اونها همیشه عطوفت داره... خدا از مادر مهربان تر بود...
    عزیزم زندگی اینجوری نمیمونه ، تو هم یه روزی ازدواج میکنی و میری، اون روز مادر و خواهر برادرت در کنار خوشحالی تو خوشحالن. تو شادی خودت رو با اونها سهیم میشی.‌ همسرت دوستت خواهد داشت و با هم با مهر رفتار میکنین. این غم ها و غبارها رو هم کم کم باد روزگار میبره و شیرینی یک آینده ی خوب در کامت پابرجا میمونه.
    به تاپیک دعای امن یجیب سر بزن، برای دیگران دعا کن تا اونها هم برای تو دعا کنن . امسال شب قدر رو احیا بگیر و خدا رو به اسمهاش قسم بده، همون دعای جوشن کبیر... خدا رو با نامهاش بخون ... تو خونه ذکر یا رئوف رو بخون .

نقل قول نوشته اصلی توسط negad نمایش پست ها
    سلام به همه مرسي دوستان از وقتي كه گذاشتين
    سلام عزیزم
    تاپیک های شما رو خوندم و همچنین دیدم که چه زن مقاومی هستی
    عزیزم در ذهن همسرت یک بدبینی و بی مهری شکل گرفته، که تو باید به همه ی این ماجراها پایان بدی.کارگردان شو!
    به همسرت بگو بی هوا کنار مادرم اومدم، دیدم با پدرم صحبت میکنن. وقتی بحرفشون گوش دادم ازت تعریف میکردن و میگفتن خدارو شکر که همسر دخترمون هم مهربان و هم یه مرد واقعیه، کسی که میشه بهش تکیه کرد.
    میگفتن اونها امید ما هستن برای آینده و دل خرسندیم به بودن دومادی که مثل یک پسر میتونیم به بودنش دلگرم باشیم .
    خداروشکر که فرزند دارن و در کنار هم آرامش دارن.
    مدام از این حرفا بزن...
    رفتی خونه ی پدر و مادرت بگو مامان و بابا همسرم خیلی دوستتون داره و خیلی برای شما ارزش قائله و واقعا پشت سر احترامتون رو میگیره. ازش بدل نگیرین اگر گاهی چیزی میگه خسته ی کار و مشغله ی روزانس.
    گاهی که همسرت از خونه بیرون میره برو دم در و ببوسش و بهش یک لقمه نون و پنیرو گردو بده . بگو عزیزم منتظرم و ظهر چی درست کنم برات؟
    هر وقت دلت برای خانوادت تنگ میشه بگو عزیزم امروز دلم برای همه تنگه هم مامان بابای تو و هم هم والدین خودم. اول یه سر بزنیم به مامان و بابای تو ، بعدم یه سر به مادر و پدر من نظرت چیه؟
    یه وقتی اگر میگه نه بگو چشم عزیزم ، میدونم خسته ای... بعد ماساژش بده و ببوسش و بگو من با تو همه جا میرم و میام، پس منو خودت ببر خونه ی پدر و مادرم...تو نبری کی ببره؟
    وقتی پدر و مادر و همسرت یه جا هستن مجلسو بدست بگیر،،، بلند بگو مامان همسر من بهترین مرد دنیاس... واسم همه کار میکنه و خدارو شکر هیچی کم ندارم.(تحریک کردن برای رسیدگی)
    به پدرت بگو بابا جون وجودتون برکت هست ، مامان جون بودنتون نعمت هست.
    وقتی همسرت سر کار میره بگو عزیزم وقتی نیستی خونه خالیه ، زودی برگرد پیشم که دلم برات تنگ شده.
    بگو عزیزم فلان غذا رو میخوام بپزم مثلا آبگوشت سیب زمینی و سبزی بخر. وقتی خرید بگو بابا عالیه این سبزی ، واقعا خریدت بهتر از منه، چه سبزی خوبی .. دستت درد نکنه(تحریک برای خرید بیشتر)
    بگو عزیزم دوست دارم یه روسری داشته باشم که فقط سلیقه تو باشه رنگ و طرحش ... وقتی خرید حتی بد هم بود بگو این عالیه ، چه سلیقه ی خوبی داری .نمیدونستم انقدر با سلیقه ای آفرین(تحریک برای هزینه لباس)
    خانواده همسرت رو شام دعوت کن و ازشون پذیرایی کن و جلو همسرت بگو شما برای ما نعمت و برکت هستین.
    یک مدت اینکارو انجام بده و همه ی ناراحتیا و عصبانیتت رو دور بریز و به چهره فرزنت نگاه کن تا احساست بهتری داشته باشی.علت هزینه نکردن همسرت این مشکلات هست که به مرور زمان برطرف میشه.
    ویرایش توسط yarmehrban : جمعه 05 خرداد 96 در ساعت 18:54

2. 4 کاربر از پست مفید yarmehrban تشکرکرده اند .

maryam.mim (شنبه 06 خرداد 96), نیلوفر:-) (جمعه 05 خرداد 96), ستاره زیبا (سه شنبه 09 خرداد 96), غبار غم (شنبه 06 خرداد 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)