سلام عزیزم
انگیزه و امید باید بوجود بیاد چیزی نیست که داشته باشیمش ازش خرج کنیم، این امید و انگیزه هم با اتفاقات خوب، قرار گرفتن در مسیرهای جدید و رشد دهنده و تشویق حاصل میشه.
من از شما میخوام که به پزشک مراجعه کنین و یک چکاپ کلی داشته باشین، آزمایش بسیار مهم هست. از طرفی برخی امراض مربوط به غلبه سودا و سردی و گرمی و ... هست که این رو هم دکتران طب سنتی خیلی خوب میفهمن.
این هپروتی که میگی کجاست و به چی چیزهایی فکر میکنی؟
هیچوقت بدنبال فال، فالیری یا عرفانهای مختلف بودی؟
.................................................. .......
اشتباه شما در روابط با مردان اینه که مرد و رو یک موجود سخت و غیر قابل خواندن میبینین. مرداها شخصیت های پیچیده ای ندارن و اتفاقا بسادگی میشه اونها رو رمز گشایی کرد.
دیگرانی که با آقایی ارتباطی پیدا میکنن کار خاصی انجام نمیدن فقط فکر میکنن که باید برای آیندشون تصمیمی بگیرن و مردی در زندگیشون بیاد. وظایف یک زن رو انجام بدن و محبت و عشق رو عملا به نمایش میگذارن.
اونا میدونن یک مرد چه نیازهایی داره و چطور باید برای اون که دوستش دارن دلبری کنن اصطلاحا.
شما میتونین از مقالات و نوشته های کوتاه اینترنتی استفاده کنین و ببینین چطور متونین با یک مرد که مناسب زندگیتون هست ارتباط بگیرین و اونو به خودتون جذب کنین و وظیفه ی شما در جایگاه خودتون چی هست.
زندگی پیچیده و سخت نیست فقط یکسری مهارتها رو باید یاد گرفت که در جای خودش بکار برد.
شما هم باید عاشق بشین و ازدواج کنین... باید خودتونو در لباس عروس ببینین و این حس خوبو دریافت کنین.
..........................
اشاره کردین تو یک ساعت چند کار رو با هم انجام میدم، منم اگر مثل شما باشم کاملا بهم میریزم و خسته میشم. چرا اتفاق افتاده وقتی کار داشتم ، یه پیامکی جواب دادم اما اینکه بخوام چند تا کار رو با هم بکنم قطعا خسته و دلزده میشم و هبچکدومشم نمیتونم انجام بدم.
هر کاری زمان و مکان خودشو داره، برای هر کدوم وقتی بذارین، بعضی کارا صبح ها میچسبه، بعضی کارا بعد ظهر ها یا شبا. ببین در کدام قسمت روز احساس بهتری داری اونوقت کاراتو بکن.
فرصت تابستون هم برای استراحت خوبه و هم برای تجدید قوا و هم فکر کردن به خودت و هم رفع خستگی...
یک کار هنریم انجام بده و نمونه کارت رو برای بچه های سایت تو بخش سرگرمی بذار ببینیم . من خوشحال میشم بدونم چه استعدادی ، در چه ضمینه ای داری. البته باید فکر کنم کاربریتو شارژ کنی.
یک دفتر تهیه کن و خاطرات جالب و خنده دار و هیحان انگیز و شیرین زندگیتو توش بنویس و روزای خوبتو یادآوری کن.
وقتی خونه ای برای ناهار یا شام سالاد درست کن و هر دفعه یه مدل تزیینش کن و یه اینستاگرام بزن و عکس تزیین غذا و سالاد و میز آراییتو بذار.
برای خودت آهنگ های خوب بذار و سعی کن با خواننده بخونی
جملات خوب و امید بخش تو اتاقت به دیوار بزن ، و رنگ پرده اتاقتو عوض کن و روشنش کن.
تمرکزت رو از روی حرفا و نظرات دیگران بردار، اونها همیشه نظر میدن برای همه، همیشه توهین و تمسخر میکنن، تو به زندگی خودت برس . من دیروز عکس دیدم که بسیار خوشم اومد، آدمهایی که در پی صحبت کردن درباره دیگرانن و اونا رو اذیت میکنن، زبونشون از تو حلق یه دو شاخه داره که از پریز مغرجز جدا شده .... . پس به زندگیت برس ، من مطمئنم که میتونی و هیچ مشکلی نداری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)