نوشته اصلی توسط
2JZ-Engine
درود
به عنوان یک آقا 29 ساله، مدرس هستم عرض میکنم ساده تر عرض میکنم خصیصه هایی که دوست دارم همسرم داشته باشه ابتداء درباره نوع پوشش صحبت میکنم دوست ندارم لباس های خاص (بدن نماء ، رنگی ، چسبون و...) استفاده از روسری های که باعث بشه نامحرم بهش نگاه کنه یا موهای سرش بیرون باشه اصلا نمی تونم قبول کنم و ناراحت میشم دوست دارم همسرم فقط وفقط برای خودم (شوهرش) ارایش و اراسته و لباس های زیبا بپوشه حجابش حتمنا باید رعایت کنه با چادر باشه که خیلی عالی ولی اگر چادر استفاده نمی کنه نباید لباساش که باعث شوند مردهای نا محرم که چشم بدن ناموس دیگران دارند نگاه کنند.
دومین مورد صحبت کردن هستش و شوخی یا خنده و هر چی تو این زمینه فقط باید با همسرش باشه حالا پدرش یا برادرشم بود با حفظ مرزها اشکالی نداره اونم زیاد نه .
من به سیمای صورت اهمیت میدم ولی گزینه اولم نیستش فقط دوست دارم به دلم بشینه همین مخالف شدید ارایش هستم خارج از خونه ، بیرون از خونه باید جدی و با احترام با دیگران صحبت کنه و .... به مسائلی دینی و اسلامی خیلی خیلی پایبند باشه این برام خیلی مهمه. اگر روبنده هم بزنه دیگه چه بهتر .
خانواده دوست باشه و پشت همسرش تو تلخی و سختی ها زندگی باشه ( پیدا میشه یعنی چنین دختر خانمی )
اگر چنین همسری داشته باشم همیشه همیشه حمایتش میکنم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)