به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hildaa نمایش پست ها
    خانم یار مهربان، از نتیجه گیری شما تعجب کردم! یعنی خیانت اون خانوما به دلیل سن کمشون بوده؟ اگه کسی خائن باشه، ربطی به سن نداره. تو هر موقعیتی که براش پیش میاد خیانت میکنه... اگه هم پاکدامن باشه که تحت هر شرایطی به همسرش و از اون مهمتر به اخلاقیات خودش پایبنده.
    یعنی زن سی ساله یا چهل ساله به شوهرش خیانت نمیکنه یا شیوع خیانت بینشون کمتره؟ من که اصلا این فکرو قبول ندارم
    شعور و بلوغ فکری تا یه حدی به سن ربط داره . نه بیشتر! ممکنه دختری نوزده ساله باشه اما فهمیده تر از زن سی ساله رفتار کنه تو زندگیش.
    به همه خانوم و آقاها بگیم صبر کن ۲۵ و ۲۶ سالت بشه بعد به شعور ازدواج می رسی و ازدواج کن که سنگ رو سنگ بند نمیشه! تازه درست هم نیست چون ممکنه کسی پنج سال قبلش به این شعور و بلوغ وتوانایی رسیده باشه کسی ده سال بعد هم نرسه

از روی مثال ِ این خانوم نوزده ساله که کمتر از چهارده ساله ها می فهمه و اون آقایی که خانومش اجازه رابطه نمی داد و من و امثال من، نمیشه استنتاج کلی کرد و قانون درآورد و به همه تعمیم داد. من میتونم براتون مثال بیارم که کجاها عاقلانه تر از سنم رفتار کردم اما دلیلی برای خودنمایی نمی بینم. می تونید پست آخرم توی تاپیک خانومی که سر اختلاف فرهنگ و تحصیلات با شوهرش به مشکل خورده بود رو بخونید و شاید تازه متوجه بشید تمام ماجرای من؛ اونطور که شما از تاپیکم برداشت کردید نبوده!
    این حرفتون که زن و شوهر کنار هم تکمیل میشن کاملا قبول دارم و اتفاقا حرف من بود که باهم می تونن به رشد برسن و شما قبول نکردید
    عزیزم
    ببین خیانت وجود داره در هر سنی ، این فقط یک مثال بود!
    ماییم که درصد یک اتفاق ناخوشایند رو کم میکنیم، هر چه به استقبال موارد پر خطر بریم باید منتظر وقوع یکسری اتفاقات باشیم.
    سنین پایین به دلیل هیجانات بالا و تصمیم گیری های احساسی، ریسک پذیری و آگاهی پایین گاهی نمیدونن که چه اشتباهاتی مرتکب میشن.
    یک چیزهایی با مرور زمان حاصل میشه و تقریبا برای همه یکی هست، چه کسی که رشد عقلی خوبی داره و چه کسی که معمولی هست... افراد باید ببینن و بشنون و بخونن، مطالعه کنن، سطح دانایی خودشونو بالا ببرن، زوج ها رو ببینن و در سطح جامعه قرار بگیرن، مشکلات زندگی رو لمس کنن و فولادی بشن. اونوقت میتونن برای ورود به زندگی جدید و مسئولیت پذیری اعلام آمادگی کنن.
    یک مثال؛
    الان شما در مقطع دبیرستان فرضاً تو خیابون بلند میخندیدی و با دوستات از مدرسه میومدی خونه، الان اگر مجبورتم کنن اصلا کار نابهنجار یا غیر عادی تو مردم انجام نمیدی، اگر اون موقع بهت میگفتن عصبی میشدی و موضع میگرفتی. اما الان شاید اصلا از اون رفتار متنفر باشی.
    زمان دادن برای بهتر زندگی کردنه. هنوز هم میگم ازدواج بالای بیست و پنج سال برای دختر و پسر بهتر هست و اونها میتونن تصمیمات بهتری بگیرن.
    از نظر شخصی بنده زمانی سنگ روی سنگ بند نمیشه که مردم بخاطر خاطرات تلخ و اشتباهات مکرر در زمینه مسایل عشقی، به ازدواج های نامتعارف روی میارن ، که اینجا و در جای عمومی نمیشه ازش صحبت کرد ، همون سبک ازدواج های غربی، دوستی های بی پایه و اساس خیابانی. اگر واقعا پشت اینها تفکر بود و افراد به خودشون زمان میدادن الان شاهد خیلی پیامدها نبودیم و اونها هم در ازدواج خوشبخت تر میبودن.

نقل قول نوشته اصلی توسط omid12 نمایش پست ها
    خانوم یار مهربان عزیز بهتره با امار کلی کشور صحبت کنیم
    البته من با بعضی از قسمتهای صحبتهایتان موافقم
    میانگین سن طلاق مردان 35 سال و زنان 30 سال بوده است.

آخرین آمار ازدواج، طلاق، جمعیت و... در کشور
    بله عزیز
    ازدواج هایی که حاصل تفکرات اشتباه، سطحی نگری و تصمیمات هیجانی هست.
    سطحی نگری از این بدتر که دختر بسیار جوان و نا آگاه به مسایل مهم زندگی مشترک رو به دختری پخته تر و با ثبات تصمیم گیری بهتر ترجیح بدیم؟
    در حقیقت این افراد کسانی بودن که دیگه نمیتونستن همدیگرو تحمل کنن بعد دو سال، پنج سال، ده سال از هم جدا شدن.
    ما پیشگیری میکنیم که این آمار رو پایین بیاریم اگر گوشی برای شنیدن، چشمی برای دیدن و ذهنی برای تفکر باشه.
    موفق باشین
    ویرایش توسط yarmehrban : پنجشنبه 28 اردیبهشت 96 در ساعت 17:36

2. 3 کاربر از پست مفید yarmehrban تشکرکرده اند .

nardil (شنبه 30 اردیبهشت 96), tonal (دوشنبه 15 خرداد 96), بامداد روشنایی (پنجشنبه 28 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)