به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hildaa نمایش پست ها
    سلام
    با تمام احترامی که برای بانو، یار مهربان قائل هستم و خودم خیلی وقت ها از مطالبشون بهره بردم و زیر دینشون هستم؛ با این مورد از حرفشون موافق نیستم.
    شما با این حرفتون آقایون رو ناامید می کنید و سن ازدواج دختران رو تا ۲۵ سالگی و بیشتر بالا می برید و به تعویق میندازید! اتفاقا اگه انخاب همسر به درستی صورت بگیره؛ سن پایین خیلی هم خوبه! درسته شاید مهارت های زندگی رو یه دختر بیست و یکی دو ساله یا یه کم سن کمتر و بیشتر ندونه؛ اما در کنار همسرش رشد میکنه. با هم زودتر کنار میان چون هنوز جنبه هایی از شخصیتش تثبیت نشده. خاطره های بیشتری با همسرش داره و بیشتر درکش میکنه
    تا یه خانوم و آقای تو رِنج ِ سنی سی که خلق و خو هاشون تثبیت شده است و خیلی کم حاضر به تغییرن؛ و ...
    البته ازدواج، به شرط انتخاب درست همسر تو هر سنی خوبه و میتونه آدمو به آرامش خوبی برسونه به نظرم
    د
    سلام عزیرم
    ببین الان با زمان گذشته خیلی فرق داره.‌در گذشته دختران به میزان فعلی در اجتماع نبودن و در خیلی از محدودیت ها زندگی کردن. بیشتر خونه بودن و از پدر و مادر و فرهنگ ها و سنن تبعیت میکردن همینم بنیان خانواده رو محکم میکرد.
    الان من تنها چیزی که از دختران کم سن میبینم هیجانات زودگذر و احساسات لحظه ای هست.
    سعی در کشف دنیا و بدست آوردن بهترین ها و شرایط ویژه و خواسته های نامتعارف
    کمتر دختری پیدا میشه که واقعا از فرهنگ و اخلاق و خانواده تبعیت کنه ... پس این مسلتزم گذشت زمان و بالا رفتن سن و تجربه های زیاد هست.
    اینکه بگیم با شوهرش رشد میکنه کاملا اشتباه هست، ما نمیتونیم شخصیت افراد رو تغییر بدیم، دختری که همسن و سالش تو گروههای مجردی و تفریحی هستن ولی اون باید برای شوهرش شام درست کنه و شب مهمون داری کنه، دچار ناراحتیا و غم های متعدد و افسردگی میشه و روحیه پرخاش گری و طغیانش بیش از پیش میشه.
    آقایی اومدن تالار که حتی زنشون رابطه ی جنسی باهاشون نداشتن و خانم که سنش کم بود اظهار میکرد اندامش خراب میشه. اون توسط دوستان مجردیش تشویق به عدم تمکین میشد و شوهرش بشدت ناراحت بود . این زندگی چطور آدماش میخوان با هم بزرگ شن..ادامه امکان نداره تا وقتی که فرد تجربه کسب کنه و سنش بالاتر بره که در اون صورت احتمالا دو سال پیش ها جدا شدن !
    من بارها مشاهده کردم، خانم سنش کم بوده؛
    خیانت کرده
    شوهر داری و مسایل زناشویی رو بلد نبوده و نخواسته یاد بگیره
    مسئولیت ناپذیر بوده
    خانه داری بلد نبود و‌خونش بسیار کثیف بوده بدون آشپزی و رسیدگی
    بسیار بی پروا و گستاخ بوده
    احترام عزت براش جایگاه صد داشته و پول جایگاه یک
    شوهر کردن براش حکم یک سرگرمی شاد رو داشته و به رخ کشیدن اون به دیگران تا زندگی مشترک
    اصول زندگی مشترک رو بلد نبود و ...این برای خون به دل کردن شوهر کافی هست.(این مسایل در بزرگسالانم هست ولی در افراد بسیار جوان بیش از پیش)
    وارد شدن با فردی کم سن در زندگی پذیرش، اتفاقات گوناگون، غیر قابل پیش بینی، مسایل و مشکلات متعدد و غیره هست.
    شما بخودتون نگاه نکنین تالار میاین و با مشاورین صحبت میکنین ، خیلی ها در این مملکت هستن که خودشون مشاور خودشونن و متأسفانه همین ها آمار طلاق رو بالا بردن. زندگی رو باید عاقلانه شروع کرد
    ویرایش توسط yarmehrban : چهارشنبه 27 اردیبهشت 96 در ساعت 13:41

2. 4 کاربر از پست مفید yarmehrban تشکرکرده اند .

...zahra (شنبه 30 اردیبهشت 96), tonal (دوشنبه 15 خرداد 96), بامداد روشنایی (چهارشنبه 27 اردیبهشت 96), حیاط خلوت (پنجشنبه 28 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)