من فک می کردم روانشناس بهتره. فک کنم روانپزشک قرص و اینا تجویز می کنه....هرچند که بازم اینجا این گزینه منتفیه . کاملا بهتون حق میدم. منم دارم سعی می کنم با ورزش و آهنگ و مثبت اندیشی و اینا حالم و خوب کنم، امیدوارم نتیجه بده.....ممنون از لطفتون
.
سلام. باشه، حتما، شدیدا پیگیرشم. خانوادمم کم کم خوششون اومده! دارن نقشه می کشن که فلان چیز و خریدن کجا بذارن!!!(خدایا صد هزاربار شکرت)
راستش قرار گذاشتن من با خواستگارا همون دفعه اول منتفیه چون اصلا رسم نیس این طرفا، مگه اینکه چند جلسه بعد آشنایی باشه، اونم تازه مطمعن نیستم. ولی منم میدونم اگه منو بیرون زیر نظر بگیرن بهتر از تو خونه دیدن خوششون میاد، صد در صد مطمعنم، چون اعتماد به نفسم بیرون به شدت بالاتر از تو خونه س، بیرون خوش سر و زبون ترم هستم، ولی حیف که اومدن خونمون، راستش یعی می کنم فراموش کنم، یه دفعه یادم میفته کلا دلم آشوب میشه و یه جورایی به شدت منقلب میشم.
قراره یه تاپیک بزنم راجع به اینکه چه چیزایی رو با خواستگارم مطرح کنم و اینا، چه برخوردی داشته باشم و ....امیدوارم دوستانی مثل شما عزیزان بازم لطف کنن راهنماییم کنن
آره درآمدشون خیلی خوبه مخصوصا درامد پدرم. اما خب اینم هست که پولشو دود می کنه میره هوا، تازگیام فک کنم یه ماده جدید می کشه
مامانم خداییش بهم میرسه اما چون خیلی خیلی کمبود داریم واقعا خریدام به چشم نمیاد ولی واقعا قول داده برام چیز میز بخره. منم دنبال کار می گردم، دیروزم یه امتحان کاری داشتم، متاسفانه بعد آزمون متوجه شدم یه قسمتشو خراب کردم حالا نمی دونم چی پیش بیاد، قبولم کنن یا نه!
فکور عزیز انقد دوس دارم دانشگاه قبول بشم، کاملا مطمعنم برم یه جای دیگه دانشجو بشم اعتماد به نفسم بر می گرده، فرصت شغلی به دست میارم، حتی خواستگار و اینا....اما فک نکنم کنکورم خوب بوده باشه. مطمعنم وضع خونمونم خیلی عالی خواهد شد، یه جورایی مثه گدا و پادشاه، مامانمم واقعا آدمیه که همه میشناسنش و اعتبار شغلیش و اینا خیلی بالاس، ولی فک کنم اگه اینا جور بشه وضع پدرم زیاد به چشم نیاد. راستش الان که به صحبت های اون خواستگارم دقت می کنم احساس می کنم یه دوسه جایی به وضعیت خانوادگیم گریز زد و یه جورایی براش غیر قابل هضم بود که وضع خونمون چجوریه. این در حالیه که پدر و مادر من اصلا مشکل مالی ندارن فقط به قول یکی از دوستان خوشبختی رو حق خودشون نمی دونن که اونم من حلش کردم دیگه.
خیلی دوس دارم اعتماد به فسم بالا بره ولی فک کنم باید بیشتر برم تو جامعه. تنها نشستن اصلا اعتماد به نفس و درست نمی کنه.
آهان، اونم راس میگین، اصلا به اینجاش فک نکرده بودم. فک کنم همه چی دست به دست هم داد تا ایشون یه همچین سوالی پرسیدن.....هنوزم منقلبم اما سعی می کنم فراموش کنم
ممنونم به خاطر لطف و محبتتون![]()

.....ممنون از لطفتون
(خدایا صد هزاربار شکرت)
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)