به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 مهر 96 [ 08:00]
    سطح
    35
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    365

تشکرشده 236 در 117 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
    روان شناس نه، روان پزشک. بعضی کلینیک ها و درمانگاه های دولتی هم متخصص روان پزشک دارند. پرس و جو کنید. اگر فکر می کنید نیاز به مداوا دارید نگران حرف مردم نباشید. حرف مردم باد هوا است و خودشون هم اینقدر گرفتار مشکلات خودشون هستند که شما رو فراموش می کنند. به این فکر کنید که سلامت خودتان و تشکیل و ادامه زندگی مشترک تان در گرو داشتن جسم و روح سالم است.

آخه آدم زندگیش رو با حرف مردم که نباید تنظیم کنه.

موفق باشید
    من فک می کردم روانشناس بهتره. فک کنم روانپزشک قرص و اینا تجویز می کنه....هرچند که بازم اینجا این گزینه منتفیه . کاملا بهتون حق میدم. منم دارم سعی می کنم با ورزش و آهنگ و مثبت اندیشی و اینا حالم و خوب کنم، امیدوارم نتیجه بده.....ممنون از لطفتون.
    نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز اون پروژه تغییر شرایط منزل رو حتما دنبال کن با جدیت (تعمیر منزل خرید تلویزیون و ...)

قبل از اومدن خواستگار اگر میتونی باهاش صحبت کن یه صحبت حضوری مثلا توی یه کافی شاپ با اطلاع خانواده

شما ظاهرا حسنی که داری زیبایی ظاهری و متانت شخصیت هستش خوب شاید دیدن چهره شما و آشنایی با شخصیت شما در فضایی غیر از منزل شما یک دیدگاه مثبت در خواستگار قبل از ورود به منزل شما ایجاد بکنه

توی اون دیدار میتونی یه کلیاتی درباره مسائل موجود به فرد مورد نظر توضیح بدی تا با آمادگی ذهنی وارد منزل شما بشه
    و اگر هم براش این مسائل مهم هست از همون اول میتونه بره
    اگر فرهنگ شهرتون جوری هست که نمیشه یه جلسه خودت تنها با خواستگار صحبت کنی، میتونی تا اون مکان رو مثلا با مادرت بری و مادرت همون دور و برا بگرده تا شما صحبتت تموم بشه و با هم برگردید
    اگر تا این حدش هم امکانپذیر نیست خوب قاعدتا این گزینه کنار میره

شما توی یه تاپیک نوشته بودی درآمد مادر و پدر شما عالی هست
    خوب قانعشون کن یه مقرری ماهانه به شما بدن که به سر و وضع ظاهری لباسهات هم بتونی برسی

و یه گزینه مناسب دیگه برای شما شاید این باشه که برای ادامه تحصیل شهر دیگه ای قبول بشی شاید آینده بهتری بتونی توی اون شهر داشته باشی شاید خواستگاری داشته باشی که شما رو مدتی با ویژگیهای خودت بررسی کنه به دور از حضور خانواده شاید اینجوری راحت تر با شیوه زندگی والدین شما کنار بیاد

و مهمتر از همه اینا روی اعتماد به نفس خودت کار کن
    همه انسانها با هم برابرند اصلا احساس نکن خواستگار شما برتری و تفوقی به شما داره. در واقع این ویژگیهای شخصیتی شما هست که به شما اعتبار میده این ویژگیها تحت اراده شماست نه ویژگیهای شخصیتی اطرافیان شما

اگر خواستگار شما به شما گفته آیا شما واقعا میتونی از پس زندگی بربیایی به خاطر چهره بچه گانه شما نبوده بلکه به خاطر نداشتن اعتماد به نفس و خجالت کشیدن بیش از حد شما بوده
    سلام. باشه، حتما، شدیدا پیگیرشم. خانوادمم کم کم خوششون اومده! دارن نقشه می کشن که فلان چیز و خریدن کجا بذارن!!! (خدایا صد هزاربار شکرت)
    راستش قرار گذاشتن من با خواستگارا همون دفعه اول منتفیه چون اصلا رسم نیس این طرفا، مگه اینکه چند جلسه بعد آشنایی باشه، اونم تازه مطمعن نیستم. ولی منم میدونم اگه منو بیرون زیر نظر بگیرن بهتر از تو خونه دیدن خوششون میاد، صد در صد مطمعنم، چون اعتماد به نفسم بیرون به شدت بالاتر از تو خونه س، بیرون خوش سر و زبون ترم هستم، ولی حیف که اومدن خونمون، راستش یعی می کنم فراموش کنم، یه دفعه یادم میفته کلا دلم آشوب میشه و یه جورایی به شدت منقلب میشم.
    قراره یه تاپیک بزنم راجع به اینکه چه چیزایی رو با خواستگارم مطرح کنم و اینا، چه برخوردی داشته باشم و ....امیدوارم دوستانی مثل شما عزیزان بازم لطف کنن راهنماییم کنن

آره درآمدشون خیلی خوبه مخصوصا درامد پدرم. اما خب اینم هست که پولشو دود می کنه میره هوا، تازگیام فک کنم یه ماده جدید می کشه

مامانم خداییش بهم میرسه اما چون خیلی خیلی کمبود داریم واقعا خریدام به چشم نمیاد ولی واقعا قول داده برام چیز میز بخره. منم دنبال کار می گردم، دیروزم یه امتحان کاری داشتم، متاسفانه بعد آزمون متوجه شدم یه قسمتشو خراب کردم حالا نمی دونم چی پیش بیاد، قبولم کنن یا نه!

فکور عزیز انقد دوس دارم دانشگاه قبول بشم، کاملا مطمعنم برم یه جای دیگه دانشجو بشم اعتماد به نفسم بر می گرده، فرصت شغلی به دست میارم، حتی خواستگار و اینا....اما فک نکنم کنکورم خوب بوده باشه. مطمعنم وضع خونمونم خیلی عالی خواهد شد، یه جورایی مثه گدا و پادشاه، مامانمم واقعا آدمیه که همه میشناسنش و اعتبار شغلیش و اینا خیلی بالاس، ولی فک کنم اگه اینا جور بشه وضع پدرم زیاد به چشم نیاد. راستش الان که به صحبت های اون خواستگارم دقت می کنم احساس می کنم یه دوسه جایی به وضعیت خانوادگیم گریز زد و یه جورایی براش غیر قابل هضم بود که وضع خونمون چجوریه. این در حالیه که پدر و مادر من اصلا مشکل مالی ندارن فقط به قول یکی از دوستان خوشبختی رو حق خودشون نمی دونن که اونم من حلش کردم دیگه.

خیلی دوس دارم اعتماد به فسم بالا بره ولی فک کنم باید بیشتر برم تو جامعه. تنها نشستن اصلا اعتماد به نفس و درست نمی کنه.

آهان، اونم راس میگین، اصلا به اینجاش فک نکرده بودم. فک کنم همه چی دست به دست هم داد تا ایشون یه همچین سوالی پرسیدن.....هنوزم منقلبم اما سعی می کنم فراموش کنم

ممنونم به خاطر لطف و محبتتون

2. 2 کاربر از پست مفید غبار غم تشکرکرده اند .

Hildaa (یکشنبه 24 اردیبهشت 96), نادیا-7777 (دوشنبه 25 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)