به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    سلام بانوی آفتاب عزیز
    حالت چطور؟

اولا بهت بگم که نگرشت رو عوض کن، به این کار به عنوان یه سکوی پرتاب یا حداقلش به عنوان یه کار موقتی نگاه کن، خیلی از مدیران موفق یا حتی افراد موفق معمولی گارسونی یا حتی کارهای سطح پایین تر کردن، به نظرم شکرگزار باش که اومدی یه محل جدید برای کار، مطمعن باش یه فرضت برای رشد و تغییرات مثبت برات، تکرار چیزی جز یکنواختی نداره! آدما به اندازه ماجراجوییشون پیشرفت می کنند! حتی اگه تو شغل قبلیت هم بودی من توصیه می کردم جات رو عوض کنی. از حاشیه امنت بیرون بیا، درک می کنم سخت چای ریختن و پذیرایی یه دختر جوان از مهمونایی که غربیه اند برات، ولی کاری که شده! اتفاقا بهترین موقعیت که کم روییت رو از بین ببری! درک می کنم سخت برات،یادت باشه صرفا نگرش باعث تغییر رفتار نمیشه بلکه تغییر رفتار هم باعث تغییر نگرش می شه

جایی که هستی بزرگ و این خیلی خوبِ، به رفتار آدم های موفقش دقت کن و کپی کن! به هدف گزاری شرکتتون، به ارزش آفرینیش، به روابط بین سازمانیشون و... یه تجربه عالی اینجا برات، با این افکار خرابش نکن، مطمعن باش میری از اینجا، من تو شغل اصلیم 6 بار پست یا جام رو عوض کردم میخاستم امسال یه سال انتقالی بگیرم بیام شیراز، دیدم شیراز تهران نمیشه! من هر سال یه چیزای جدیدی از پرسنل یاد گرفتم و روابطم رو گسترده تر کردم، امسال یه مدیر دارم که باورت نمیشه حتی من از پلک زدنش هم یاد می گیرم! مثل یه آموزگار و من یه بچه دبستانی جلوش، حرف زدنش، حرکاتش، حل مسعلش و... واقعا خارق العادست، کتاب steal like an artist رو حتما حتما به زبان اصلی دانلود کن بخون، نگرشت رو تغییر میده، کتاب منتخب نویورک تایمز بوده، خیلی ساده و عملی یهت یاد میده که چطور زیبایی ها و چیزهای جالب رو ببینی و نگاهت زیبا و هنری بشه

در مورد زبان، بدبختانه همواره نظام ها و موسسات آموزشی تاکیدشون روی امکانات، روش ها و مُدرس هاشون! همیشه هم دایره وار در حال تربیت طوطی اند! مگه اینکه شاگرد نخبه باشه، تاکید نظام های آموزشی روی درون داد با کیفیت ولی روی برون داد تاکید ندارند! ساده بگم به عنوان یه مدرس پاره وقت ولی حرفه ای زبان! ما چیزایی که خلق می کنیم یا انجام میدیم رو بیشتر از دریافتی ها به خاطر می سپاریم، برو کلاس زبان از چیزهایی که یاد می گیری جمله، حتی شعر، داستان خلق کن! یادداشت کن و بعد جملاتت رو تو خونه بلند بگو و صدات رو ضبط کن! و هر روز تو خیابون یا حتی شرکت با هندزفری گوش بده و مرور کن. وقتت تو شرکت آزاد و راحت می تونی جملات کاربردی، بدیع، عاشقانه یا هرجور که دوست داری بسازی، اون کتابی که بهت معرفی کردم کمکت می کنه تا برون دادهای خلاقانه تری خلق کنی

صمیمانه برات آرزوی موفقیت دارم

2. کاربر روبرو از پست مفید باران13 تشکرکرده است .

بانوی آفتاب (پنجشنبه 28 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)